![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 18:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באטל ציור- יצורים מדומיינים חנה vs מאיה היי לכם.ן :) מה נשמע? אנחנו מקוות שכולכם בסדר ולא בבידוד או משהו מבאס בסגנון. אשכולות באטלים היו זנוחים במשך המון זמן, אבל לדעתנו באטל הוא דרך נפלאה להכיר משתמשים, לאתגר את עצמיכם, וכמובן ליהנות. בבאטל הבא אני ומאיה ציירנו ציורים בנושא יצורים מדומיינים. הציור של חנה (הסיפור שאינו נגמר): ![]() השם שלו הוא סטיב הציור של מאיה: ( creative nickname) ![]() ניקוד: חנה-7 מאיה-4 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניהם מה זה יפיםםםםם
אני בחיים לא אוכל להתעלות על זה😅 למרות שממש אהבתי את של חנה אני יותר אוהבת את של מאיה... בהצלחה לשתיכן! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 23:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו שניהם מהממים!
אין שום סיכוי שאי פעם אני אצליח לצייר את זה בלי להרוס משהו.. אז ממש אהבתי את שניהם אבל אני בוחרת את זה של מאיה אבל גם סטיב חמוד! גוד לאק! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2022, 03:29 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה מאיה דווקא הצלחת להפתיע אותי
כשחנה הראתה לי את הציור שלה הייתי כזה "אוקיי הבנתי ניצחון טכני לחנה", אבל נראה לי הדרקון הזה כמעט עשה פה מהפך. מאיה - האילוסטרציה של הדרקון הזאת מהממת! רואים שהשקעת הרבה בפרטים הקטנים יותר כדי להביא את הציור הזה לחיים. חנה - ציור מהמם ויצירתי! אם יש משהו פה שמתעלה על הציור של מאיה זה הרקע שלך שעוזר לשים את הדמות במרכז. אז סורי מאיה - שני הציורים מעידים פה על כישרון מדהים, אבל אני מצביע בסוף לחנה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2022, 08:43 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוווווווווווווווווווווו זה מדהים.
זה ממש קשה לבחור. אני נראה לי אבחר במאיה. אבל של שתיכן מהמם וזה אחד הבטאלים הכי קשים שבחרתי בהם😅 כל הכבוד 3> -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2022, 22:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימלה שניהם מטריפים
של מאיה נראה לי קצת יותר ברור, בכללי יותר התחברתי לסגנון הזה (למרות שגם של חנה מטורףףףףףףףףף) אז סורי חנה3> אני בוחרת במאיה -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2022, 12:10 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו באמת ששנים לא ראיתי פה באטלים
והתרגלתי גם יותר לבאטלים של עיצוב... בכל מקרה אני בוחר בציור של חנה. אני רואה פה טכניקות קצת יותר מוצלחות, אהבתי שהחיה או מה שזה לא יהיה ממש מומצאת ולא דומה לשום דבר אחר שאני מכיר. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2022, 18:41 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני בניגוד לאחד שמעלי התחברתי יותר לציור של חנהגג דווקא בגלל שהוא הזכיר לי יצור מאיזשהו סרט ילדים
אני לא בטוח כל כך אבל זה הזכיר לי שילוב של חדגא מארץ גושןןןןןן עם עוד איזה מישהו וואו חדגא איזו ענתיקה אבל זו הייתה בחירה קשה כי גם העיצוב של מאיה ממש יפההה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2022, 17:47 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז היי אני בחרתי בסטיב- הציור של חנה
לדעתי הוא באמת הרבה יותר יצור מדומיין סוו אהבתי את הטכניקות של חנה בציור וההצללות וההברות באמת יצאו ואוו והמשקפיים ממש מוסיפים לו (: מאיה היוצר שלך מרשים ביותר אבל היו בו כמה דברים שממש הפריעו לי בעין אז לדעתי חנה לקחה ובגדול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2022, 18:48 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי וואו
מאיה תקשיבי הצלחת להגיע בערך לרמה של חנה (שזה וואו כי חנה היא ה-ציירת) וזה ממש קשה והתלבטתי אבל בסוף הבנתי שאני אישית מתחברת יותר לסטיב. הצבעים שלו יותר נעימים כאלה, הוא נראה כמו יצור שהייתי רוצה לפגוש במציאות. אבל עדיין אני מתרשמת מהעיצוב של מאיה. השקעת מאוד בגוף שלו, ואפילו לא שכחת את ההצללה למטה. כל הכבוד לשתיכן! (מאיה לא בטוחה מה הלשון פנייה עכשיו אז אני משתמשת בנקבה עמך הסליחה) -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 19:11 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אצביע לחנה, אפילו שאני מתה על דרקונים.
שניהם מקסימים! -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 10:06 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני הציורים מאוד יפים
אבל אני בוחר בזה של חנה -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2022, 21:14 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה לכולכם על ההצבעות :) ננעל
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |