![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 14:37 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The story of her life דיון שלום לכל משתמשי הפורטל ומעריצי המוזיקה בפרט. כפי שאתם בטוח יודעים ישנה זמרת מיוחדת אחת בשם בריטני ספירס. אני מאוד אוהבת את השירים שלה, ואני שומעת את רובם כל יום. אחד מהשירים הטובים ביותר שלה, לפחות בעיני נקרא: Overprotected ופעם אחת שמעתי אותו ופתאום ראיתי תגובה שמישהו השאיר שם: Lucky + Overprotected: The story of her life #FREEBRITNEY'''' וזה גרם לי לתהות משהו, השיר Lucky מדבר על שחקנית מפורסמת בשם לאקי (ברת-מזל) שלמרות שהחיים שלה נראים מושלמים היא בוכה בלילה כי הם מושלמים מידי. השיר Overprotected מדבר על בריטני עצמה שרוצה לברוח מההגנה של החיים עליה ולהיות עצמה האמיתית. אבל יש שינוי במשחק, שנה לפני שיצאו השירים אביה של בריטני נהיה אפוטרופוס עליה. מאותו רגע ואילך לא הייתה לה שליטה על כספה ועל גופה. הוקמה הקרן לשחרור בריטני הידועה גם בשם #FREEBRITNEY וזה כבר סיפור אחר. השאלה שלי היא, אם השירים האלו באמת מספרים על חיה של בריטני, אילו עוד שירים מפורסמים רומזים לנו על חייהם של זמרים או של אלו שכותבים את השירים? שאלות לדיון: האם לפי דעתכם השירים באמת מדברים על חייה האישיים של בריטני? אם כן, אילו עוד שירים מפורסמים מדברים על הזמרים ששרים אותם? כל מה שיש לכם להגיד בנושא? דיון מהנה ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |