![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2022, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היקום השלומציונרי || סיפור בהמשכים פרק ראשון אני יודעת שזה קצר, מה לעשות. אני כותבת את זה מהטלפון אז תעריכו דבר ראשון. הסבר- כל הסיפור הזה זה מהמחשבות שלי. אתם תבינו תוך כדי, אבל הסיפור הוא כמו מנקודת מבט של הוט מוזר ששולט במה שכולם עושים ופותח פקודות. יש כאן כל יצור שאני רק אחשוב עליו, מחלקות במוח שלי, סתירות מוזרות להרפתקה, חברים דמיוניים מכיתה ה', חברה דמיונית שיש לי עכשיו וחשבתי עליה השניה לי משעמם... כל דבר. זה סיפור שבסוף, יהיה פשוט מעניין. אז כדאי לכם. אלא אם כן אני כותבת גרוע. פתח כתובית [השעה: 21:17. המיקום: ביתה של שלומצי בקריית עז] סגור כתובית שלומצי יושבת על מיטתה ופורטת בגיטרה הורדה שלה. הדרקון מחמד שלה מיקו נובח לצד המיטה לקצב הפרטיות שלה על המיתרים. שלומצי מנסה להשחיל כמה מילים בנוסף למוזיקה, ללא הצלחה. פתח מחשבה אוף. אני לא מוכשרת. איך אני אצליח לפתוח אלבום בכורה מוצלח? סגור מחשבה "מיקו, אני לא מרגישה טוב. הרי הבטחתי למעריצים שלי אלבום בכורה לאחר הזכייה ב'העיזה המוכשרת', ואני מרגישה שאני מאכזבת אותם." שלומצי מייללת. כלום. פתח מחשבה אפילו הדרקון שלי מאוכזב ממני. יאי. סגור מחשבה שלומצי מסתכלת ימינה שמאלה. מיקו נעלם. לא שם יותר. "מיקו?" שלומצי קוראת. רוח קרירה נושבת על עורה. פתח מחשבה ברר, קר לי. החלון היה פתוח שם גם קודם? אני לא בטוחה. משהו קרה למיקו? סגור מחשבה שלומצי מתקרבת אל החלון ומציצה החוצה. הרחוב חשוך ושומם איש, חוץ מאיש אחד שמטייל יחד עם החתול שלו בחוץ. צללית קופצת. שלומצי עם מבט מבוהל. התחל דיבור שלומצי.... שלומצי.... סגור דיבור שלומצי שומעת את הקול משום מקום. שלומצי נבהלת. הקול חזק, חזק מאוד כואב לה באוזניים. "מי אמר את זה?" היא קוראת. בדיוק כמו שתכננתי. והנה. ספרים נופלים מהכוננית, וחושפים שבמקום מדפים, יש שם דלת. דלת סתרים. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2022, 21:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2022, 21:08 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי איתמר ^^ שים לב שהתגובה שלך היא ספאם, כלומר לא עומדת בחוקי הפורום ובחוקים הגלובאליים. אנא קרא אותם שוב בשביל להימנע מאי נעימויות כאלו בעתיד ^^ המשך גלישה נעימה D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 15:00 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, מהמם!!! מאיה את ממש מוכשרת!!!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 15:00 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2022, 15:28 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום יולי ויונתן ^^
שימו לב שהתגובות שלכם הן פחות מעשר מילים, ולכן נחשבות לתגובות ספאם. אנא עיינו שוב בחוקי הפורום לפני שאתם מגיבים שוב על יצירה ^^ המשך גלישה נעימה D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2022, 18:55 PM
|
||||||||||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו ת''ב אחרי הרבה זמן שלא אהמ נהניתי מאוד לקרוא את הפרק, מאיה. הוא היה כתוב טוב, והתגוללות העלילה (הקצרה בגלל הפרק הקצר - אבל אני אדבר על זה בהמשך) הייתה, לפי דעתי, מספיק מעניינת בשביל לא לעזוב את הפרק. אני אדבר על זה בעוד רגע. אז לא מצאתי הרבה דברים שלא מצאו חן בעיניי בפרק, וזה מעולה, אבל יש לי דבר אחד:
זה הרגע של נקודת המפנה בפרק, אבל היא לא כל כך מורגשת. נכון שהפרק קצר, אבל עדיין אפשר להכניס בו קטעים ארוכים כמו בפרק ארוך. בדף כלל, מתארים את נקודת המפנה עם שמות תואר מפתיעים, מלחיצים, מפחידים. לא כדאי לתאר אותה עם שמות תואר רגועים ונינוחים.
זה גם קצת מסורבל. אני חושב שכדאי לך לכתוב למרבה הצער, שלומצי לא מצליחה להוסיף מילים למוזיקה או ניסוח אחר.
אולי עדית את זה בכוונה, אולי לא, אבל אני עדיין אתייחס לזה. אם תשימי, ''הוא'' בהתחלה, המשפט ילך חלק יותר :)
אני מניח ששכחת את ו' החיבור או את הנקודה. שימי לב :)
יש שם עוד מישהו?...כי זה בהחלט לא יכול להיות שגיאת מקלדת או כתיב. זהו נראלי! לא הייתה לי שום כוונה לפגוע :> אבל אני אציין עוד משהו אחד: כדאי לך להקפיד על הבולד וכל הצבעים האחרים וכל העיצובים, כי אם יוצאת לך שארית של המשפטים האלה זה פחות נעים לקריאה :) מחכה לפרק הבא! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2022, 21:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טיטולים טיטולים" פרק 2 {231 מילים} פתח כתובית [השעה: 21:20. המיקום: התעלה המוזרה והסודית מאחורי הספרייה בביתה של שלומצי בקריית עז] סגור כתובית ריח נורא ואיום של חיתולים מצחינים משתרך בתוך התעלה העשוייה מקירות אבן. שלומצי אוטמת את אפה, ומחפשת בכיס פיג'מת הנצנצים שלה מסכה. פתח מחשבה אוךךךךךךךךך סגור מחשבה "מיקו? אתה פה, קטנטן שלי?" שלומצי אומרת, נאנחת, מגלגלת עיניים, וסותמת את אפה. "או משהו אחר שאמור להוביל אליך כמו בכל סיפור הרפתקאות קיטשי?" התעלה אינה מוארת, אבל יש אור מעומעם שמגיע משני קצוותיה. זה אומר שכן יש יציאה, אבל אני רק אחכה ששלומצי תבין את זה. למרות שלא חייבת להיות יציאה, אני אשקול את זה. קצת קר לשלומצי, כי נושבת רוח חזקה ולא נעימה בתעלה, ושלומצי רק בפיג'מת נצנצים קצרה. התחל דיבור שלומצי... שלומצי... סגור דיבור שלומצי פולטת ציוץ קטן. פתח מחשבה מה זה? אמאלה!!!!! הקול הזה נורא מפחיד. אבל מיקו לא פה להרגיע אותי! סגור מחשבה לשלומצי עדיין קר, אבל מתחיל להתחמם. הרוח מתחילה להיות חמה יותר, ויש ריח נעים יותר. עדיין ריח של חיתולים. אבל נעים יותר. התחל דיבור שלומצי... שלומצי... סגור דיבור "אה!!!!!!!!!!!!" שלומצי צועקת. היא צועקת למעלה, בידים קפוצות מרוגז. היא צועקת מתסכול, ולא מפחד. אם כי משולבת גם בהלה מזוהה בקול שלה. "אור?" שלומצי מבחינה לפתע. האור חזק וחזק יותר. רק עכשיו היא קולטת שהיא נורא רחוקה, והשעה היא כבר 21:27. היא מציצה עם הראש אל החדר החדש אליו הגיעה... פתח כתובית [השעה: 21:27. המיקום: חוף ים, לא מזוהה] סגור כתובית ----- ממש הייתי תקועה עם רעיון אז למרות מה שקיוויתי הפרק יצא נורא קצר. אשמח לתגובות! מוקדש ליולי ונתנאל שחיממו לי את הלב בפעם הקודמת. שלומציון העיזה הייתה פה. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |