![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2022, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש המון משתמשים בפורטל שלא יודעים לעצב כותרות וכאלה. למה? כי הם חושבים שבשביל זה צריך לקחת קורס פוטושופ ומדריך ועניינים.... אבל זה לא נכון! גם אני חשבתי ככה. אבל אז הכרתי את קנבה - אתר עיצוב חינמי ופשוט. אומנם אין פיצ'רים מיוחדים באתר, אבל יש המון דרכים להשתפר בעיצוב הלוגואים והכותרות. כתבו "קנבה" בגוגל בשביל להכנס לאתר. לא צריך להרשם, אופציונלי וממולץ, אבל לא חובה. בשביל להדפיס חובה, אבל אפשר להסתדר בלי זה. לחצו על האופציה "באנר" או "לוגו". יש לכם אופציות ללחוץ על תבניות, אבל לא צריך לעשות את זה. צרו ריק. היום אנחנו נעצב באנר ללא אחר, מפורום גאו"ץ! תשתמשו במדריך לעיצובי לוגואים לכל דבר שתרצו, אני אעצב לוגו לפורום. *הערה- באנר זה כותרת. אני מעצבת בדרך כלל בתבנית לוגו כי זה יותר מרחב, אבל זה בדיוק אותו הדבר. שלב ראשון - טקסט התחילו בלחיצה על האופציה "טקסט." צרו כותרת גדולה. נכתוב בכותרת את הטקסט שלנו. ![]() לאחר כך, בחרו צבע לטקסט. תעשו את זה כך: ![]() היי, קחו טיפ: אני לא תמיד משתמשת בצבעים בקנבה. תוכלו להעלות צבעים מהאתר הזה, שהוא מאוד נחמד, ולהדביק את שם הצבע בקנבה. ככה: ![]() ניצור עכשיו עוד תיבת טקסט, קטנה. ![]() אחרי שסידרנו אותה במקום הרצוי, נלחץ על "מיקום" בשביל להעביר אותה מתחת לכותרת השנייה ![]() לחצו על אחורה. אני יודעת שעכשיו זה נראה מכוער, מוזר ומשעמם, אבל תסמכו עליי. ועכשיו נעבור לגופנים. לדעתי, מאוד קל להתאים את הגופן עצמו. לי יש קנבה פרו, אז יש לי מגוון רחב יותר של גופנים, אבל בקנבה הרגיל יש שלל גופנים יפים. אני בחרתי בגופן הזה: ![]() לדעתי הוא מאוד מתאים והוא גם חינמי. אוקי, לכותרת הקטנה. לדעתי- בכותרות הקטנות יותר מתאים כתב קטן ומסולסל. זה מה שאני בחרתי: ![]() אומנם הטקסט הגדול מסתיר את זה, אבל אני אוהבת את זה. בחירה עיצובית. שלב שני - אלמנטים הכנסו לאופציה "אלמנטים." אנחנו מעצבים לוגו לפורום של אמנות, לכן בשורת החיפוש אכתוב דברים שקשורים לזה. בחרו אלמנט ראשון. הגרפיקה הראשונה שבה אני בחרתי היא זאת: ![]() אבל, אחד הצבעים לא מתאימים לי. אמקם את האלמנט שלי במקום הרצצוי, ואשנה את הצבע כך: ![]() האמת שלדעתי, הלוגו גמור. אבל תוכלו אתם להוסיף אלמנטים ופרטים לפי הלוגו שלכם 3> https://www.canva.com/design/DAE3IDqKV9E/pn...yourdesignpanel -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2022, 17:08 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך ממש אחלה!!
נראה לי היה כדאי לך לפרט יותר ,כי הדברים טיפ טיפה לא מובנים. ולדעתי גם כדאי להוסיף חוות דעת אישית בסוף. וגם דוגמאות לכותרות שעיצבת בעצמך. אבל בכללי זה ממש בסדר -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2022, 00:08 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו! זה מדריך מעולה ממש!!!! לא הכרתי את האתר, ואני ממש שמחה שהכרת לי אותו. הוא קל ויעיל מאוד.
גם המדריך עצמו מעוצב יפה מאוד, פרקטי ומנוסח יפה. רואים שהשקעת במדריך ובשילוב התמונות. לסיכום- מדריך מ-ו-ש-ל-ם! תודה!!! נוסף ללינקייה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |