![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2022, 21:44 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המקום האהוב עלי
שוב הוא הולך כמו כל דבר טוב שרק נעלם ודועך צריך רק הוכחה אחת וכבר אני יודעת מה שטוב עכשיו לא ישאר לנצח המקום האהוב עלי אני צריכה שתשאר המקום האהוב עלי לאן אתה ממהר אני צריכה שתמשיך להדריך אותי לעזור לי בעת צרה תמיד שתקבל אותי לא משנה מה קרה המקום האהוב עלי אני רואה אותך נעלם המקום האהוב עלי אתה שונה מכולם אני כבר רואה אותך רחוק ממני ושונה אני כבר רואה אותך איך שאתה משתנה רק תגיד לי דבר אחד למה זה חיב לקרות מה עשיתי רע שהעולם אותי החליט לרדוף למה כל דבר טוב פשוט בורח מה כבר עשיתי למה זה לא קורה לך המקום האהוב עלי אני צריכה שתשאר המקום האהוב עלי לאן אתה ממהר אני צריכה שתמשיך להדריך אותי לעזור לי בעת צרה תמיד שתקבל אותי לא משנה מה קרה ת"ב? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |