![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Catch The Moment || פעילות "וואו! תראי!" אריאל קראה בקול והצביעה על הגל. "כן הוא באמת גבוה" הסכמתי וזזתי לנקודת ראייה טובה יותר. "ותראי את זה שאחריו!" היא הצביעה על אחד אחר בזמן שצילמה את הגל. "תראי, צילמתי רגע לפני שהתנפץ!" אריאל הראתה לי את התמונה. "וואו! צילמת ברגע המושלם!" קראתי. היי ציירים וצלמים שלי! כמו שראיתם מהשיחה שלי ושל אריאל, אריאל תפסה את הרגע המושלם לצילום ממש שנייה לפני שהגל התנפץ! ו..? מה את מנסה להגיד לנו טליה? אני מנסה להסביר לכם שעל זה תהיה הפעילות היום! אתם תצטרכו לצייר או לצלם את הרגע המושלם שלכם, זה יכול להיות גל שעוד רגע מתנפץ או עלה שנופל וכמעט פוגע בקרקע ואפילו ספר שנייה לפני שנסגר. כל עוד זה רגע שעוד שנייה קורה. הבנתם? וכמובן שהגלים לא יתנפצו בשבילכם בלי תגמול לכן אתם תקבלו 170 חרמשים על העבודה שלכם. הפעילות תסגר עוד שבוע וחצי וכמובן טופס:
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |