![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 7 2022, 17:12 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזיקה פורטליסטית || פעילות היי לכן! היי גם לך. את מתכוונת לספר לנו מה עושים בפעילות? האמת שהתכוונתי לחכות עד שאיכשהו תשלבו את זה בשיחה אבל בסדר... אז ככה: כל שנה, תוכנית שמעודדת מוזיקה בוחרת באתר מסויים להיות ה"אתר היוצר" לשבוע, זאת אומרת שבמשך שבוע כל המשתמשים.ות באתר יוצרים.ות מוזיקה. השנה נבחר מי אם לא - הפורטל, וזה אומר שאתן, המשתמשות, תיצרו מוזיקה! ואיך נעשה את זה בדיוק? אתן תצטרכו להמציא שם במה (הכוונה לשמות מומצאים שמוזיקאים המציאו לעצמם, כמו דואה ליפה, לנה דל ריי, ליידי גאגא, ואנס ג'וי ועוד), להחליט באיזה ז'אנר (סוגה) תיצרו, על מה ידברו השירים שלכן ואיך ייקראו לאלבום שלכן. בסוף אני אסתכל על כל המוזיקאים והמוזיקאיות ואחליט מי ממכם גיבש לעצמו את ה'פרופיל המוזיקלי' הכי מציאותי. איך זה נשמע? אנחנו בפנים! יופי! על השתתפות ראויה אתן תקבלו 180 חרמשים, ומי שתגבש את הפרופיל המוזיקלי הכי משכנע תקבל בונוס של 80 חרמשים. הפעילות תיגמר בתוך שבוע.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 7 2022, 21:22 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי (ויתרתי לכן על שם אז לא לכתוב לי בצד):Cruella De Vil
שם בדוי שאתם.ן ממציאים.ות (לא חובה): גברת השטן באיזה ז'אנר אתן יוצרות: פופ על מה יידברו השירים שתכתבו: מוות השטן דיבור עם שדים אהבה אש ושריפה פשעי צווארון לבן דלמטים רצח הגיהנום (יאא, נכון אני חינוכית?) איך יקראו לאלבום שלכן:A hell of songs הצעות/הערות/רציני: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2022, 20:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי (ויתרתי לכן על שם אז לא לכתוב לי בצד): שלומציון העיזה שם בדוי שאתם.ן ממציאים.ות (לא חובה): שלומצי העיזה באיזה ז'אנר אתן יוצרות: פופ רוק והיפהופ וראפ לפעמים על מה יידברו השירים שתכתבו: כל השירים המוזרים וגם המחירים וגם המגניבים שאני כותבת בססש ובמחברת שלי ועל דברים נחמדים ו כל מיני העיקר דברים עם קצב טוב איך יקראו לאלבום שלכן: god goat הצעות/הערות/רציני: -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2022, 15:05 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס צונזר
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2022, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: סופר זארינה
שם בדוי שאתם.ן ממציאים.ות (לא חובה): avada kedabra באיזה ז'אנר אתן יוצרות: שירים פילוסופיים עמוקים בגלאם מטאל על מה יידברו השירים שתכתבו: על שאלות עמוקות. לדוגמה: האם יש חיים אחרי המוות? והשיר: { כאשר אני מביט אל הים / אני רואה במרחק שם, שם. ספינה לבנה עם מפרש מוזהב / נושאת את המתים לארץ השנהב. } גם על שאלת הקיימות, ועוד. איך יקראו לאלבום שלכן: Existence, life and rock and roll הצעות/הערות/רציני: הטיה מגדרית! סופרג'יזם! הכל מנוסח בלשון נקבה! התהפכו היוצרות! נפגעתי!! -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2022, 09:18 AM
|
||
כל הכבוד לכולםן, מי שיצר.ה את הפרופיל המוזיקלי הכי משכנע לדעתי היא.... הוא....
איתמר! (הנה שיוויון :>) אתה מקבל בונוס של 80 חרמשים, כל הכבוד! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |