![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 13 2022, 09:40 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*פירסמתי את הסיקור הזה גם בפורום בית סלית׳רין.
סיקור דמות||דראקו מאלפוי תעודת זהות שם: דראקו מאלפוי תאריך לידה:6 ביוני, 1980 המשפחה: לוציוס מאלפוי (אב) נרקיסה בלק - מאלפוי (אם) אסטוריה גרינגרס (אישה) סקורפיוס מאלפוי (בן) בית בהוגוורטס: סלית'רין שחקן: טום פלטון רקע דראקו הוא בן לאוכל מוות, ולכן דראקו חונך על פי עקרונות טוהר-דם ושניאת מוגלגים, וכן ככל הנראה לרווחה ונוח, מפני שהוריו היו עשירים עד מאוד. הוא למד בהוגוורטס בין השנים 1991-1998, ומויין לבית סלית'רין. כבר מאז רכבת האקספרס להוגוורטס, ידוע כי תמיד הסתובב עם וינסנט קראב, וגרגורי גויל, אבל לא ידוע אם הכיר אותם לפני. וכבר בשנתו הראשונה נהיה נערץ על ידי תלמידי בית סלית'רין, ופיתח במהרה יריבות עם הארי פוטר. בשנותיו הראשונות אף התקבל כמחפש לקבוצת הקווידיץ' של בית סלית'רין, אבל ככל הנראה זה היה מפני שאביו, לוציוס מאלפוי, קנה לכל הקבוצה מטאטים מסוג נימבוס 2001. בשנתו השניה (זמן חדר הסודות) אף חשדו הארי, רון והרמיוני שדראקו הינו היורש של בית סלית'רין, והוא זה שתקף את בני המוגלגים בטירה. בשנתו השלישית תואר כמפחיד יחד עם קראב וגויל את הארי כאילו הם סוהרסנים, ובשיעור טיפול ביצורי פלא, ננשך על ידי ההיפוגריף בקביק וגרם להוצאתו להורג. בשנתו הרביעית, דראקו תמך בסדריק דיגורי, שמונה כמתחרה בטורניר הקוסמים המשולש, ואף הכין סיכות לעגניות להארי פוטר, אשר התחרה גם הוא. על כך, פרופסור מודי הפך אותו לנמיה, מה שזיכה אותו בכינוי "הנמייה המקפצת" (ע"י רון וויזלי). בשנתו החמישית מונה למדריך סלית'רין והיה חבר ב"פלוגת הפיקוח" של פרופסור דולורס אמברידג'. בסוף אותה שנה נלכד אביו, לוציוס, בסיום הקרב בין צבא דמבלדור ומסדר עוף החול (ארגון סודי שהוקם על ידי דמבלדור) לאוכלי המוות במחלקת המסתורין במשרד הקסמים ונאסר באזקבאן. וולדמורט דרש מדראקו לכפר על כשלונו של אביו. לכן, בשנתו השישית, גיל שש-עשרה הפך הנער לאוכל מוות. במהרה גילה דראקו כי סגנון חיים זה נטול אשליות. הוא נכשל במשימה שנתן לו הלורד וולדמורט - לרצוח את אלבוס דמבלדור, וסוורוס סנייפ הרג אותו במקומו. הוא ומשפחתו ערקו מהמלחמה בשלהי מלחמת הקוסמים השניה, וכך התחמקו מלהיאסר באזקבאן לאחר מותו של וולדמורט. בסופו של דבר, דראקו התחתן עם אסטוריה גרינגרס. ידוע כי לזוג יש בן אחד, סקורפיוס מאלפוי. ציטוטים "אתה עוד תגלה שיש משפחות קוסמים יותר טובות מאחרות, פוטר. אתה לא רוצה להתחבר לסוג הלא נכון. אני יכול לעזור לך בזה" —דראקו מאלפוי להארי פוטר דקות לפני טקס המיון "...הוא רגיש, אנשים מתעללים גם בו. הוא מרגיש בודד ואין לו בכלל עם מי לדבר, אבל לא מפחד להביע את הרגשות שלו ולבכות!" - מירטל המייללת על דראקו מאלפוי. "פוטר הקדוש, ידיד הבוצדמים," אמר מאלפוי לאיטו. "עוד אחד שאין לו נאמנויות של קוסם, אחרת הוא לא היה מסתובב עם הבוצדמית המלוקקת הזאת, גריינג'ר. ואנשים עוד חושבים שהוא היורש של סלית'רין!" - דראקו מאלפוי להארי, רון והרמיוני בשנתם השניה דעהאישית אוקי, אז יש לי כמה דברים לומר על מאלפוי. בפעם הראשונה שראיתי את הסרט הראשון, זה היה בכיתה ב', אני וחברות שלי ממש התפקענו מהשם שלו. עד היום אני מבין למה. לדעתי דראקו הוא דמות רעה כזאת, אבל ככל שנכנסים יותר לעומק שלה, מבינים עליה פרטים חשובים ומיוחדים, שלא הייתם יודעים מסתם התבוננות. אני לא סתם אומרת שדראקו הוא הדמות הרעה בגלל שהוא סליתרין, חלילה, אבל החינוך האי שוויוני והקצת אידיוטי שלו, משפיע עליו הרבה מאוד במהלך הספרים והסרטים. תמונות ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2022, 09:54 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, מאיה, סיקור נהדר!
מאוד אהבתי את העציב של הסיקור.💚 אני חושבת שיכולת להוסיף עוד קצת מידע. אמממ גם בנוגע לתמונות, אני חושבת שיכולת להוסיף עוד תמונות וכל מני פאנארטים דראקו גם הופיע לראשונה בחנות הגלימות של מאדם מלקין אבל הארי לא ידע מי הוא. חוץ מזה מאוד אהבתי את הסיקור ורואים שהשקעת בו ושאת מתחילה להחיות את הפורום. אני מאוד אוהבת את דראקו (למרות שבהתחלה לא ממש חיבבתי אותו) ושמחה שעשית עליו סיקור כי זו דמות מרתקת ומעולה🍏 זהו! אני מקווה שלא פגעתי ושתיקחי את הת"ב לתשומת ליבך. יום טוב :) ![]() נ.ב- לדראקו יש עוד הרבה ציטוטים מוכרים, למשל: "אבא שלי ישמע על זה!" או "לא ידעתי שאתה יודע לקרוא..." שזה בכלל ציטוט שטום פלטון (השחקן של דראקו) אמר בטעות במהלך הצילומים של הסצנה שבה קראב וגויל (הארי ורון עם שיקוי פולימיצי) מגיעים לחדר המועדון של סלית'רין. ולבסוף, המשפט הוכנס לסרטים! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |