האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אנקאנטו encanto || סיקור סרט, סיקור כללי, אבל סיקור סרט נשמע יותר טוב
פורסם ב: Feb 28 2022, 19:00 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 26422
מגדר:female
משתמש מספר: 80793
חפצי המשתמש: צפה

*ספויילרים לא מסומנים בשפעעעעע
לעניות דעתכם

אנקאנטו Encanto
סיקור סרט

User Posted Image

🎬 ז'אנר: קומדיה, מתח, קסם.... דיסני!
🎬 במאי: ג'ארד בוש, ביירון הווארד, כריס קסטרו סמית'.
🎬מדובבים: סטפני באטריז - מיראבל מדריגל
ג'ון לגוויזאמו - ברונו מדריגל
אנג'י ספדה - חולייטה מדריגל
קרולינה גיטאן - פפה מדריגל
וילמר ולדראמה - אוגוסטין מדריגל
אדסה - דולורס מדריגל
דיאן גוררו - איזבלה מדריגל
מריה ססיליה בוטארו - אבואלה
רנזי פליז - קמילו מדריגל
🎬 שפה: מקור, אנגלית
🎬 שנת יציאה: 2021
🎬 אורך הסרט: 109 דקות
🎬חברה מייצרת: דיסני.

User Posted Image

תקציר

לפני שנים רבות,משפחת מדדריגל קיבלה נר קסום שהביא לכל חבריה כוחות מיוחדים. כל אחד במשפחה שמגיע לגיל הקסם שלו, מקבל מתנה קסומה מהנר, אשר מעניקה לו כוח קסם ייחודי. הנר גם יצר את הקאסיטה, בית חי שמסוגל לזוז,ליצור חדרים, לנקות את עצמו, ועוד. הסבתא של הדור הצעיר במשפחת מדריגל, אבואלה, נשבעה לנצל את הכוחות של בני המשפחה לטובה בשביל לעזור לחברי העיירה, והמשפחה נהייתה מין בעלת חסות של העיירה כולה ושיפרה את חייהם של תושביה.
כאשר נכדתה של אבואלה, מיראבל מדריגל, מגיעה לגיל הקסם שלה, היא לא מקבלת מתנת קסם. אבל היא לא דואגת - הקאסיטה מדהים, ויש לה משפחה גדולה, חמה ואוהבת.
כאשר בן דודה הכי צעיר של מיראבל, אנטוניו, מגיע לגיל הקסם שלו, מיראבל דואגת. הקאסיטה מתחיל להתפרק, סדקים בכל מקום, אבל אף אחד לא מאמין למיראבל, הם חושבים שהיא מקנאה באנטוניו. אבל מיראבל דואגת, ובעיקר כי היא יודעת שהיחיד שיכול לעזור לה, הוא דוד ברונו, הדוד שאסור לדבר עליו. אבל אמרו, שהוא יודע לחזות את העתיד.
מיראבל מטפסת למגדל של דוד ברונו, והיא מוצאת חזיון. אבל החזיון גורם להרבה צרות. כוחה של אחותה לואיסה, מתחיל להתפוגג, הצעת הנישואין של אחותה איזבלה נהרסת, הבית נחרב....
כל מה שהיא יודעת, זה שהיא צריכה למצוא את דוד ברונו.

רקע

*הכנתי סיקור ממש מושקע, ושכחתי לשים רקע. אז תודה לויקיפדיה וסורי לכם.

נובמבר 2016, לין-מנואל מירנדה חשף שג'ון לאסיטר, בזמנו המנכ"ל של אולפני ההנפשה של וולט דיסני, הציג לפניו רעיון של פרויקט אנימציה לצד ביירון האוורד. מירנדה אז אמר שכאשר הוא החל לעבוד על הפרויקט הוא היה בשלבי הכנה מוקדמים.

ב-29 בינואר 2020, נודע כי אולפני ההנפשה של וולט דיסני עובדת על סרט אנימציה חדש המתמקד במשפחה לטינית, דבר המסמל את הפעם הראשונה שסרט אנימציה של דיסני מתמקד בדמויות לטיניות. ביירון האוורד וג'ארד בוש, אשר עבדו על סרט אחר של דיסני זוטרופוליס, נבחרו לביים את הסרט, כאשר קלארק ספנסר ואיווט מרינו פלורס יפיקו את הסרט. בוש גם יהיה התסריטאי של הסרט יחד עם צ'ריס קסטרו סמית.

ב-17 ביוני 2020, נחשף כי שם הסרט יהיה Encanto. הפרויקט גם חשף כי יתמקד במשפחה לטינית, וגם יתמקד בנערה רגילה אשר שייכת למשפחה קסומה. כאשר מספר כתבות אמרו שהסרט יתרחש בברזיל, לין-מנואל מירנדה חשף כי הסרט יתרחש בקולומביה, וכמו כן יכתוב מירנדה את השירים לסרט. באותו יום נחשף כי קסטרו סמית תביים את הסרט בנוסף לכתיבת התסריט.

User Posted Image

הדמויות

מיראבל מדריגל - סטפני ביאטריס - מאיה מיטלפונקט

User Posted Image

מיראבל מדריגל היא ביתם של חולייטה ואוגוסטין מדריגל, גילה לא ידוע. יש לה שתי אחיות - איזבלה ולואיסה.
כאשר מיראבל הייתה קטנה, היא לא קיבלה מתנת קסם, וזאת מפני שהיא ניגבה את ידיה על חולצתה. כאשר מיראבל גדלה, הקאסיטה שלהם מתחיל להתפרק. אף אחד לא מאמין למיראבל, אז היא מחליטה לחפש את דוד ברונו.
מיראבל עולה למגדל הגבוה של דוד ברונו. היא מוצאת שם חיזיון, והיא מופיעה בו. אחרי זה, היא בטוחה שהיא צריכה למצוא את דוד ברונו.
לאחר שהיא מרכיבה את החזיון, דברים נוראים קורים בבית משפחת מדריגל, והיא מוצאת את דוד ברונו, אשר מתחבא בתוך הקירות. וכשהבית קורס, מיראבל היא זאת שתופסת פיקוד. היא מובילה את כולם להקמת הבית מחדש, וכמובן, מקבל את הנס השני.
הדבר הכי מדהים במיראבל, הוא הדמות עצמה. איך שדיסני התקדמו.... בחיי. היא שמנה (יחסית), שחורה, ממושקפת... במבט לאחור, זה נשמע גזעני ברמות שמעבר, אבל זה נכון. אין דמויות כאלה בקושי, היא נדירה, ומיוחדת. (בכל זאת - אם פגעתי בכם, תאמרו.)
אני ממש אוהבת את מיראבל. היא גם ממש השתנתה עד לסיום, בדיוק כמו שדמות צריכה. היא מצחיקה, מגניבה, שנונה, קצת פזיזה, מיוחדת, ובעיקר - הדמות המושלמת.

ברונו מדריגל - ג'ון לגווזיאמה - עידו מוסרי

User Posted Image

ברונו מדריגל הוא בנם של פדרו ואבואלה מדריגל, גילו לא ידוע. יש לו שתי אחיות - פפה וחולייטה.
הכוח שברונו קיבל כאשר הגיע לגיל הקסום שלו הוא ראיית העתיד, אבל לעומת מה שכולם חושבים, זה לא כזה מדהים.
כאשר אחייניתו הקטנה של ברונו, מיראבל, מגיעה לגיל הקסם שלה, ברונו עוזב את הבית בשביל להגן עליה.
שנים רבות עוברות, מיראבל גדלה, הבית גוסס. מיראבל מגלה את ברונו מתחבא בתוך הקירות, גר בחדר אטום צמוד למטבח, יחד עם חולדות. ברונו אף פעם לא רצה לעזוב את הבית, הוא אוהב את כולם. לבסוף, כולם מוצאים אותו, וסולחים לו.

ברונו הוא מגניב, מצחיק, מעולה, והכי טוב - דומה בדיוק לסיריוס בלק.
לא רק שהוא נראה בדיוק כמו סיריוס בלק, גם הדמות היא בדיוק אותו הדבר.
כולם חושבים שהוא ממש רע, מה שבסוף מתגלה כטעות, בדיוק כמו סיריוס.
המקום בו ברונו מתגורר הוא בדיוק אותו הדבר כמו סיריוס, מקום סודי ונטוש שאף אחד לא יודע איך להגיע אליו.
והכי טוב - אותו האופי בדיוק!
ברונו מגניב.

איזבלה מדריגל - דיאן גוררו - אלונה אלכסנדר

User Posted Image

איזבלה מדריגל היא ביתם של חולייטה ואוגוסטין מדריגל, גילה לא ידוע. יש לה שתי אחיות - לואיסה ומיראבל.
כוחה שאיזבלה קיבלה במתנה הקסומה שלה הוא השליטה בפרחים, והיא מעולה בשליטה עליו. כל יום שעובר הא מתחזקת יותר, ויותר, ויותר.
איזבלה היא ה"מושלמת" של המשפחה. היא מצמיחה פרחים מדהימים, וכולם אוהבים אותה. נסיכת דיסני החדשה, ככה נאמר.
יש בחור בשם מריאנו שמאוהב באיזבלה, ובשלב כלשהו, הוא מציע לה נישואין. באותו שלב, מיראבל מפעילה את החיזיון של ברונו, ולכן, הצעת הנישואין נהרסת כליל.
כשמיראבל באה להתנצל, כשהיא צריכה חיבוק בשביל להציל נס, היא מגלה את הצד האמיתי של איזבלה. איזבלה לא רצתה בכלל להתארס למריאנו, ועשתה את זה בשביל המשפחה. איזבלה האמיתית היא פרועה, נועזת, צבעונית, וזה המהפך סוף סיפור שלה.
אני לא עד כדי כך אהבתי את איזבלה, אבל איזבלה של הסוף היא מדהימה.

לואיזה מדריגל - ג'סיקה דארו - זוהר מידן

User Posted Image

לואיסה מדריגל היא ביתם של חולייטה ואוגוסטין מדריגל, גילה לא ידוע. יש לה שתי אחיות - איזבלה ומיראבל.
הכוח שלואיסה קיבלה הוא עוצמ על. היא בדיוק כמו הרקולס, חזקה, קשוחה, קרת רוח ועוצמתית.
בחלק כלשהו בסרט, היא מתוודה בפני מיראבל על כל הלחץ שיש לה. מיד לאחר זאת, כוחה מתחיל להחלש, ולהחלש, ולהחלש, זה כמובן קשור לחיזיון.
לואיסה מתוודה בעזרת שיר, שיר פורץ דרך כעת שנחשב לאחד השירים המוצלחים בסרט ובדיסני.
אני אוהבת את לואיסה, היא עוצמתית וחזקה, כשהדמות מתחילה להשבר, היא מתנהגת באופן מצחיק שתורם לעלילה.
לואיסה היא ממש אדירה :)

אבואלה - מריה ססיליה בוטארו - מיקי קם

User Posted Image

אבואלה היא הסבתא של משפחת מדריגל. לפני שנים רבות,בעלה של אבואלה, פדרו מדריגל, אבד. על התאבלותה של אבואלה היא קיבלה נר קסום, שהביא לכל דורות המשפחה כוחות מיוחדים. הנר גם יצר את הקאסיטה, כמקום מבטחים לאבואלה ושלושת תינוקיה. אבואלה נשבעה לנצל את הכוחות של בני המשפחה לטובה בשביל לעזור לחברי העיירה, והמשפחה נהייתה מין בעלת חסות של העיירה כולה ושיפרה את חייהם של תושביה.
כשמיראבל גדלה והבית גוסס, אבואלה כועסת על מיראבל. היא חושבת שמיראבל ממציאה, אבל למהלך כל הדרך, היא מתפללת בשבילה ומאמינה לה עמוק בלב.
לאבואלה יש שלושה ילדים - פפה, חולייטה וברונו, ושישה נכדים - איזבלה, לואיסה, דולורס, קמילו, מיראבל ואנטוניו. היא השולטת בבית משפחת מדריגל, היא קשוחה, חזקה, ומדהימה.
אוקי, עריכה. ראיתי עכשיו סרטון ששינה בשבילי את העולם, השם שלה זה אלמה!

שירים בסרט
*לפי סדר הופעתם, כמובן.
** הרוב מועתק מויקיפדיה למען אי טעויות הניסוח.

משפחתי מדריגל - my family madrigal

רקע השיר:

השיר נוצר בהשראת השיר "בל", שיר הפתיחה של היפה והחיה. זוהי נעימת וולנטו, מבוצעת על ידי השחקנית האמריקאית סטפני ביאטריז . מירבל מציגה בשיר את המדריגלים ואת מתנות הקסם הייחודיות שלהם.
השיר נכתב כדי לסמל כיצד מירבל נמצאת ב"יקום קצבי שונה משאר בני משפחתה".

חוות דעתי:
השיר הזה הוא ממש מקסים, ובהחלט. הוא כן קצת חוזר על עצמו, אבל בתור שיר פתיחה הוא עומד בסטנדרטים מעולים, וגורם לנו קצת להבין את הוויב של הדמויות, ובתור מישהי שלומדת הרבה מאוד קולנוע, זה טוב ממש.

מילות השיר:

בהתחלה, ניסיתי לשים פה את כל מילות השיר. וזה היה ממש ארוך, אז קבלו קישור.

הקליפ לשיר:

לחץ על פני השטח - surface pressure

רקע השיר:

"Surface Pressure" הוא שיר המופיע בסרט קומדיית פנטזיה מוזיקלית מוזיקלית מונפשת ממוחשבת אמריקאית משנת 2021 , הסרט העלילתי ה-60 מאולפני האנימציה של וולט דיסני . הוא מופיע כרצועה השלישית בפסקול הסרט, שיצא על ידי וולט דיסני רקורדס . השחקנית האמריקאית ג'סיקה דארו ביצעה את השירה של השיר, שנכתב והפיק על ידי המוזיקאי האמריקאי לין-מנואל מירנדה . בסרט, "לחץ על פני השטח" הוא שיר המתמקד בלואיסה מדריגל, אחת האחיות הגדולות של מיראבל.

חוות דעתי:
השיר הזה מעולה. הוא מביא לדיסני את המודרניזסטיה שהם ניסו להשיג פה, אותה אחת שהם בקושי השיגו מפרוזן 2. אני גם אוהבת את השיר בזכות הרגש שהוא מביע, כי זה עוזר לנו להבין על העלילה והדמויות בהחלט.

מילות השיר:
https://genius.com/Jessica-darrow-surface-pressure-lyrics

הקליפ לשיר:

we dont talk about bruno

רקע השיר:
הו, הנה הגענו לשיר הזה.
השיר שתוך פחות מחודש כל העולם מדבר עליו.
השיר שהוא הlet it go החדש!
אני אפילו לא אעזר בויקיפדיה בשיר הזה, אפילו לא בשביל לומר שהשיר מומעד לפרס אוסקר. מטורף!

חוות דעתי:
כן, זה לא יהיה ארוך.
שיר מדהים :)

מילות השיר:

https://www.vagalume.com.br/encanto-disney/...bout-bruno.html

הקליפ לשיר:

מה עוד יש לי לעשות - what else can i do

רקע השיר:
השיר מבוצע על ידי מירבל ואיזבלה כשמירבל עוזרת לאיזבלה מבינה שהיא לא חייבת להיות "מושלמת" ויכולה לגדל יותר מסתם פרחים עם המתנה שלה, בשביל שתוכלו לחבק אותה. בשיר הזה חושפים את הצד האמיתי של איזבלה.

חוות דעתי:
לא עד כדי כך אהבתי את השיר. הוא ממש חוזר על עצמו, והמילים לא יותר מדי מגוונות. אבל, זה שיר דיסני ברמה יפה וטובה, אז אין שום סיבה לאהוב אותו, הוא פשוט לא מדהים, לדעתי.

מילות השיר:

https://www.azlyrics.com/lyrics/encantocast...elsecanido.html

הקליפ לשיר:

אז אומנם אלו לא כל השירים, אבל אלו הבולטים והכי "זוכים."

חוות דעת

אוהו, הנה הגענו לחלק המעניין, או הכי פחות מעניין בשביל הקוראים של הסיקור. וכמה, כמה כמה כמה אפשר לומר על הסרט המצליח הזה, אנשים!
נתחיל בחוות דעתי לפני שראיתי את הסרט.
ישבתי באוטו עם חברה שלי בדרך לחוג רכיבה על סוסים שלה, כאשר החברה השמיעה לי את השיר הנהלל: "we dont talk about bruno". זאת כמובן לא הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה, אולי כן, מי יודע.
היא עצמה אפילו לא ראתה אנקאנטו, אבל היא הצליחה לעשות לי המון ספויילרים. תקוללי, ילדה. זה היה שיר מעולה, שמעתי עוד שירים, עוד ספויילרים, וכשחזרתי ישר אמרתי לאחותי שאנחנו חייבות ללכת לראות את הסרט. ידעתי שזה עומד להיות הסרט האהוב עליי עוד לפני שראיתי אותו, בעיקר בגלל שהוא דיסני, והיא ממש חמודה.
אז ביום שבת ראיתי את הסרט, ואחד הדברים המידיים שעשיתי הוא להתחיל לכתוב עליו סיקור. לקח לי יומיים שלמים, והתחלת הסיקור נמחקה לי פעם אחת.
הסרט הזה - הוא ממש מדהים. כל חצי שנייה בסרט ישבתי ואמרתי לחברה שישבה לצידי, "וואו, תראי את האנימציה." האנימציה ראוייה לשבח, ואני מאוד גאה בדיסני על תנועות הגוף באנימציה שהם עשו כשמיראבל רוקדת. האנימציה כל כך השתפרה, שזה ממש מדהים. חלק מהדברים אפילו נראים מציאותיים, אני נשבעת.
הדמויות ממש מדהימות. איך שדיסני פיתחו דמויות על סטיראוטיפים קולנועיים וקלישאות דיסניות, אני מתחרפנת מרוב שזה מעולה. ואומנם אני מתחרפנת מהרבה דברים, אבל זה מיוחד. למרות שזה לא.\
אה ויש שם קפיברה שזה המעל ומעבר שכל בן אדם יכול לעשות ובאמת שהקפיברה מדהימה ומושית ממש.
קפיברה:))))
אגב זה בגיף למטה
אני ממש מקווה שאהבתם את הסיקור. עבדתי עליו המון זמן, ימים שלמים. שני אחר צהריים.
מקווה שנהנתם :)

ציטוטים

User Posted Image

מירבל: "זו ההזדמנות שלי. אני אציל את הנס. רגע. איך מצילים נס?"

ברונו: "נהגתי לומר שהמתנה האמיתית שלי היא תיאטרון !"

איזבלה: "נמאס לי ממושלם, אני רוצה אמיתי".

^^ הערת השלומצי: זה מוכיח שאין כזה דבר מושלם!!!
אנטוניו: "תן לי לעזור לך. החולדות סיפרו לי הכל. "

מירבל: "וואו! הרבה מדרגות, אבל לפחות יהיה לי חבר. לא, הוא עף מיד".

ילדה קטנה: "אולי המתנה שלך היא לחיות בהכחשה."

. אבואלה: "הקסם חזק - וכך גם המשקאות!"

פליקס: "קמילו! תפסיק להעמיד פנים שאתה דולורס כדי שתקבל עוד קינוח".

מירבל: "לא ניסיתי להרוס לך את החיים! לחלקנו יש בעיות גדולות יותר, נסיכה אנוכית, זכאית!"

אנטוניו: "אני צריך אותך"

--------------------

מאיוש
הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 28 2022, 19:24 PM
צטט הודעה

אגב, אני דתייה

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 11328
משתמש מספר: 68767

יאאא איזה יופיי
אהבתי במיוחד את הסיקורים של השירים, ממש יפה
שמחתי לדעת שאני לא היחידה שמקבילה את סיריוס וברונו, הם דומים גם במראה (בתיאור של הספרים)
וגם שכולם חושבים שהם רעים והם נחמדים מאוד בעצם
כל הכבוד! סיקור מושקע מאוד!

--------------------
הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>

קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר).

---------
פורסם ב: Feb 28 2022, 19:48 PM
צטט הודעה

I’m mental about you too

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12906
משתמש מספר: 77312

צונזר

--------------------
קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3>

"We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats
cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe
we have a more complete communion with one another than even lovers have"

היייי זאת סופיייייי
קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש

🎗

---------
פורסם ב: Feb 28 2022, 20:03 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 5091
מגדר:
משתמש מספר: 72732

"כאשר מיראבל הייתה קטנה, היא לא קיבלה מתנת קסם, וזאת מפני שהיא ניגבה את ידיה על חולצתה. " איך זה קשור?

---------
פורסם ב: Feb 28 2022, 20:21 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
חרמשים: 5650
מגדר:
משתמש מספר: 70658

טוב, הסיקור הזה היה מדהים! בחיים לא חשבתי שיהיה סיקור על אנקנאטו כאן בפורטל. זה היה מפורט, ארוך (אבל קראתי את זה מהטלפון אז אולי זה רק אני) ומושקע.
הכי אהבתי את ההסבר שלך על ברונו כי בחיים לא חשבתי שעוד מישהי תשים לב להקבלות המטורפות בינו לבין סיריוס:) אבל למרות זה, אני חושבת שהיית יכולה לכתוב לפחות שורה קצרה על 'אהבה מתחת לכוכבים' (לאב אנדר סטארס), המחזה של ברונו, כי זה היה אחד מהחלקים שממש גרמו לי לצחוק (ולרצות לראות את זה בעצמי כי הרעיון מדהים).
את הקטע על אבואלה כבר ידעתי קודם (שקוראים לה אלמה) ואני חושבת שבחלק העליון (איפה שכתבת את השמות של הדמויות) את צריכה לכתוב את שמה כ'אלמה "אבואלה" מדריגל, כי אבואלה, אחרי הכל, זה רק תואר- סבתא. יש לי עוד הערה לגבי השמות- חשבתי שכותבים את שמה של אמא של מירבל כ'ג'ולייטה' (Julieta) ולא חולייטה, אבל יכול להיות שאני טועה.
יש גם שגיאת מקלדת למעלה- בתקציר, בשורה הראשונה, כתבת 'מדדריגל' במקום 'מדריגל'.
אני מרגישה, בנוסף לזה, שהיית צריכה לפרט על בני המשפחה האחרים כמו פפה - כי מה שקרה בחתונה שלה עם פליקס ואיך שהיא האשימה את ברונו מאוד מעניין - ודולורס, בגלל התחזית שנתן לה ברונו על 'איש חלומותיה' - מריאנו - שיתחתן למישהי קרובה אליה - איזבלה - ואיך שזה נגמר לבסוף גם ממש מעניין (וגם הקטע שהיא חולקת שם פרטי עם הקרפדה הוורודה מהארי פוטר, אבל זה פשוט הדעה שלי).
חוץ מזה, הסיקור ממש טוב ואני מקווה שלא פגעתי איכשהו:)

עריכה מ-8/3/22:
גם בדקתי והגיל של מירבל הוא חמש עשרה בסרט עצמו וחמש בקטע בהתחלה.
ולא הבנתי למה התכוונת בלמה מירבל לא קיבלה מתנה- אנחנו (הצופים) לא באמת קיבלנו תשובה. למרות שכן נתקלתי בתיאוריה מעניינת בטאמבלר שהיא די הגיונית ונחשבת על ידי כפאנון.
הנה קישור לתיאוריה:
https://www.tumblr.com/blog/view/glowyjelly...144689424826368

--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
פורסם ב: Mar 1 2022, 15:59 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 11060
משתמש מספר: 69760

יאיייי סיקור על אנקאטו
סרט מדהים נקודה, מסכימה עם נעמה שמעליי ובהחלט היה צריך לפרט על עוד דמויות כמו על פפה (מתה על פפה)
והשירים- אהההה מהשירים בא לי להתעלף, שומעת אותם כל הזמן.
חוהטרפתי למועדן ההקבלות בין סיריוס לברונו. נראה חוץ מגוון העור וזה שבסוף אמא שלו חיבקה אותו הם אותו הדבר.
וואו.
אגב ממליצה לך לראות את סרטוני התאוריות.
כמו זה למשל:
https://www.youtube.com/watch?v=iviqw_rpyWA

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Mar 5 2022, 12:17 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

תודה כולכם3>

--------------------

מאיוש

---------
פורסם ב: Mar 16 2022, 10:41 AM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
חרמשים: 77
משתמש מספר: 74447

*הכל בגדר תגובה בונה ואני ממש לא באה להעליב

היי! קודם כל אני רוצה להגיד שהסיקור שלך מהמם, קבל ח״ח על ההשקעה.
אני אישית פחות אהבתי את הסרט אבל כמובן שזו רק דעתי האישית והשירים מדהימים בכל מקרה
וואו אני לא ידעתי שזטני ביאטריס היא המדובבת של מיראבל, סטפני אחת השחקניות האהובות עליי (ראו סיקור על רוזה דיאז) והיא בן אדם מדהים אז מהמם
כשהסברת על מיראבל קראת לה שחורה ושמנה, נעזוב את זה ששני הדברים האלו אינם נכונים לגביה אלא לא מילים מתאימות לתאר דמות ובמיוחד לא דמות ראשית, אני מבינה את האהבה שלך אליה אבל אי אפשר לדבר ככה על דמויות בסיקורים, דמייני זו הייתה שחקנית, כמה היא הייתה יכולה להיפגע מהדברים האלו?
ההסבר שלך על ברונו קצת מספיילר אבל לא בקטע דרמטי, כשאת אומרת שהוא דומה לסיריוס בלק באתר שבו כולם מכירים את סיריוס בלק אז אפשר להניח מה קורה בסרט ויכול להיות פחות נעים לאנשים אבל גם ציינת שיש ספוילרים לא מסומנים בהתחלה אז זה בסדר כמובן
למען באמת אני די שנאתי את איזבלה כל הסרט, אוקיי בסדר מכריחים אותך להיות מושלמת זו ממש לא סיבה להתנהג כמו שיט לאנשים ולעשות את כל מה שהיא עשתה? פירטת עליה מצוין וזה מקסים
לואיזה למען האמת היא אחת הדמויות האהובות עליי, היא חזקה וכשהיא מתחילה להישבר זה נהיה מקסים יותר יותר והשיר שלה אחד השירים הכי טובים בסרט לגמרי, הייתי שמיה אח היית מפרטת עליה טיפה יותר ועל ההישברות בשביל להבין יותר תאמת
כל הפירוט שלך על השירים מקסים, למרות שהייתי מעדיפה שהיית מפרטת על כולם אבל אחרי הכל יש המון שירים בסרט ואני לגמרי יכולה להבין למה לא פירטת, הכל טוב
בקטע על we don’t talk about Bruno אז בעצם לא פירטת ויחסית לשיר שהכי דומיננטי בסרט והרבה אנשים מכירים את הסרט בזכותו הייתי שמחה שתפרטי עליו יותר, לפחות בחוות הדעת שלך יותר משתיים שלו מילים כי זה אחלה של שיר תכלס
חוות הדעת שלך מצוינת, ונהניתי לשמוע מה לשבת על הסרט וחבל שהוא נמחק לך, אבל בסוף זה נשמע די מקסים,אני בהחלט מסכימה שהרבה מהסרט זה על ווי דונט טוק אבאוט ברונו
מה שכן הייתי שמחה שתפרטי על דמוית נוספות למרות שכמובן שאת לט חייבת (יחסית למישהי ששונאת את אבוואלה אז הייתי שמחה שתפרטי על קמילו {3>>>>>>} ופפה לדוגמא, כמובן שאתה לא חייב

בסך הכל, הסיקור שלך מהמם והייתי שמחה לראות עוד סיקורים ממך!

--------------------
💋

---------
פורסם ב: Mar 16 2022, 12:13 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

תודה מהממת3>>>
אני יודעת שמה שכתבתי על מיראבל היה קצת פוגעני, אבל קראתי איזה מאמר (שלא הבאתי ממנו עוד פרטים כי לא מצאתי אותו שוב) על זה שאלו היו הכוונות של היוצרים... לא אני זאת שהביאה את הרעיון :)
וגם אני מתה על סטפני וכל הסרט חיפשתי את הקול של רוזה בתוך מיראבל חח
תודה על התב וכל זה3>

--------------------

מאיוש

---------
פורסם ב: Aug 2 2022, 14:19 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1396
מגדר:
משתמש מספר: 82990

אני אישית מאוד אהבתי את הסרט אבל יש דברים שלא כל כך הסכמתי בסיקור, חוץ מזה אהבתי נורא וזה חמוד (וארוך;))

--------------------
רייבנקלואית, סופרת צעירה, נואשת ינשופים, חברה של לונה לאבגוד♥ ושל פלר חצי וויליה
סדרות אהובות:
פרסי ג'קסון, התחלתי גיבורי האולימפוס, התחלתי שומרת הערים האבודות, כנפי האש (מחכה שיתרגמו את השלישי... אם למישהו יש פתרון אשמח מאוד, סדרה יפה), ווינטר בלו (קראתי פעמיים), מגיסטריוםםםםםםם (הסדרה האהובה עליי, מומלץ בחום, כתבתי על זה פאנפיק)💖💖
זמרים אהובים:
ישי ריבו ועקיבא תורג'מןןןןןןן (בקושי שומעת את ישי ריבו אבל אם יש זמר אחרי עקיבא זה הוא)
תחביבים:
לצייר, לכתוב (ספרים ובכללי), לשחק עם חברות, לשחק במחשב, לראות סרטים מצויירים בלבד ולפעמים מצולמים, לקרוא ולהתכתב במייל+בפורטל
מי שאוהב מגיסטריום אשמח שיקרא את הפאנפיק שלי
אם למישהו יש עצות איך להשיג חרמשים, אשמח אם ישלח לי הודעה

---------
פורסם ב: Aug 9 2022, 10:20 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 2412
משתמש מספר: 83353

מאוד אהבתי את הסרט במיוחד את השירים

--------------------
נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את

---------
פורסם ב: Aug 23 2022, 03:29 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 4155
משתמש מספר: 78240

We don't talk about Bruno no no no!!
חחחח חולה על השיר הזה
צדהים איך קישרת את ברונו לסיריוס, מהמם!

--------------------
נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים
חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ

LA CHI MO LA LA

"האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים"

"אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה"

"רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם"

"מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות"

פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...)
תהנו בחיים! חיים פעם אחת!
ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל?

חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז...
צ'או!

---------
פורסם ב: Aug 23 2022, 13:15 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9571462
מגדר:male
משתמש מספר: 81871

וואי ממש מפורט ומושקע סרט מעולה

עריכה- וואי לא שמתי לב שז הקפצה סורי ראיתי פשוט שמי שמעלי שלח היום אז חשבתי שזה בסדר מקווה שלא אקבל אזהרה

--------------------
ניתאי🐖טיילור🐖בובספוגג🐖הנהלת הפורומים

User Posted Image
מה יותר מצחיק מ-24? 25!
- בובספוג

🎗️

---------
פורסם ב: Sep 7 2022, 17:25 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 84236

אנקנטו זה לא כל כך טוב, תראו מארוול

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025