![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 72 73 [74] 75 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 30 2022, 17:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קופצת כשמקבלים את הציון רק שאני לא מראה כי זה לא יפה לבנות שלא קיבלו טוב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2022, 07:47 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2022, 15:19 PM
|
||
שלום נטעעע
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 22:12 PM
|
||
![]() מוגל |
בלה בלה בלה בלה
-------------------- משפחת בלק טהורים כל הזמן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 15:26 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה _ היי -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 6 2022, 11:29 AM
|
||
בלההההההההההההה בלההההההה ובואו נדבר נורמלי
|
|
פורסם ב: Jun 6 2022, 21:06 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:54 PM
|
||||
שים לב שאתה לא רשום למשפחה הזו ולכן זה ספאם. מזהירה אותך. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 14:56 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה, נראה לי לא נכנסתי לפה יותר מחודש
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 15:12 PM
|
||
חחח נראה לי שאף אחד חוץ ממני..
|
|
פורסם ב: Jun 13 2022, 16:33 PM
|
||
הי גם אני! נכנסתי המוןן
|
|
פורסם ב: Jun 28 2022, 11:36 AM
|
||
תתכתבי איתי. משעמם ליי
|
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 08:22 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 16:24 PM
|
||
שלום שלום
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |