![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:46 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי זאת מאיה עברתי רגע לטליה בשביל לערוך את מה שכתבת הנומים עוד רגע יתוגמלו וויזלית החודש אין, אין סיבה שתהיה ואני אערוך את השאר ועכשיו טליה האמיתית כי מאיה משום מה במשתמש שלי: אני יודעת! זה שם מדהים לאשכול! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:47 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיים שלי, טליה אשרה ורשמה לי 70 -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:47 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נטע, בצד
למה חוגגים את פורים?: לפחות שתי שורות וחצי. אז למה בעצם חוגגים את פורים? איזו שאלה מעניינת! כי ניצחנו את המן הרשע ויש לנו עוגיות שבכלל לא נראות כמו האוזניים שלו ועוכיות זה טעים (ומי שלא מסכים איתי שיראה את האחיין שלי בנץ) טוב בקיצור כמו כל חגי ישראל: רצו להרוג אותנו לא הצליחו בואו נאכל. יאללה איפה האוכל? חוץ מזה, זה ממש לא נכון שאין מתיחות בחג הזה או שהתחפושות לא שוות. יצא לי לראות תחפושות מדהימות בפורים, מי אמר שמדהים חייב להיות מפחיד. אני גם מפחידה וגם מדהימה אבל אני יוצאת מהכלל. ובנוגע לממתק ותעלול- מקבלים ממתקים מבלי לדפוק לאנשים זרים בדלת. תודה רבה על ההקשבה. הארות\הערות\ לג' אין תחפשות: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:48 PM
|
||||
מאיה עופי לי מהמתשמש!!!!!! או וגם: אני היחידה שחושבת שהאלווין יכול להיחשב כפריצה בממתק או ברדק? אנחנו בעצם לפעמים נכנסים בלי רשות לבתים של אנשים זרים ופורים זה קניבליזם, אנחנו אשכרה אוכלים אוזניים! אוז-ניים!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:49 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראית האחיין שלי בנץ? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:50 PM
|
||||
ה-סדרה אולי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:51 PM
|
||||
מאיה עומדת מולך הוויזלית המושלמת 1. חזרתי מהמתים. 2. אני חלק גדול מהמשפחה הזאת ואני משתפת איתכן הכל. 3.אני יפה. 4.אני עשיתי לפחות פעילות אחת בכל אשכול ולא היו כל כך הרבה פעילויות בכללי -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:52 PM
|
||||
מן הסתםםםםםםםםםםם -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני או מי שפרץ לי למשתמש? כי שתינו כן -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מצוין -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:53 PM
|
||
אני לא ראיתי, יאי
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:53 PM
|
||||
פשע -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:54 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטעעעעעעעעעעעעעעעעע
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:54 PM
|
||||
אז שטליה תתגמל מה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 13:56 PM
|
||||
עשיתי דברים גרועים יותר -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |