![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 13:50 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 13:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 13:59 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מה קורה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 13:59 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:00 PM
|
||
א. בסדר גמור
ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב ג. רקורסיה זה מצחיק ד. חייזרים זה מצחיק ה. למה פרשת מהמסדר? -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:01 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןן
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:02 PM
|
||
![]() עריכה: איכשהו הגעתי לכמות ה'א' שמספיקה בשביל הבצלצל -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:04 PM
|
||
לול
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:11 PM
|
||||
א יופי ב. ב. ב. ב. ג. משתגיד ד. אלא אם כן הם קניבלים ה. כי כיף בסנובים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:17 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אביהפנסי
איזה וויזלי אני מעוניין להיות: צ'ארלי וויזלי האם אני מבטיח להיות פעיל(לא יותר משבוע וחצי ללא פעילות): כאילו דה הערות/הארות/תפוזים: פליז תרשמו אותי פליזזז -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה
פעם הבאה אבל לכתוב בבקשה את הכינוי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מורנינג
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:21 PM
|
||||
א. ואת? ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ב. ג. משתגידי ד. רק עורכי דין הם קניבלים ה. כיף... סנובים...? זה לא מתקשר לי במוח -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:22 PM
|
||||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כתבתי, לא אשמתי שכתבתי מהר ולא עשיתי רווח! יאיי אני רשומה! -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 14:26 PM
|
||||
גוד אבל הנה הספוילרים שלך *מגולל* טליה! רמזרמז סאני - סוריא - ספוילר מתחל באותה אות! קארה היא הפנדווה הסודי, הבן של סוריא, הישן מרמה אותה לבגוד בתפודים לכבוד יומולדת של ארו! ממש אבא לתפארת -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |