![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 07:37 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 07:49 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 07:49 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נטע
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 07:50 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמילין
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 07:56 AM
|
||
מי הדמות ה*משנית* האהובה עלייך בהפ?
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 08:02 AM
|
||
שאלה קשה
חיות הפלא נחשב? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 08:10 AM
|
||
אמממ לא
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:18 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרוב עשו תחפושות זוגיות
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:18 AM
|
||
ו...?
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:36 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שאלה.
כל מי שעשה תחפושת זוגית באמת דיבר עם הבן אדם שהוויזלי שלו? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:39 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:40 AM
|
||||
אופס😕 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:45 AM
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא. הנה שלב שלישי ואחרון!: פורים שלב ג' "טוב, ג'יני" נאנח רון "אני אתחפש לנקניקייה בלחמנייה" הוא נאנח. "מעולה!" היא ענתה בחיוך. "אבל חוץ מלהתחפש בפורים, מה עוד הם עושים?" שאל ג'ורג' באנחה לאחר שבדק את תחפושת המלאך שלו "אחרי הכל, אמרת שהם לא הולכים לtrick or treat, אז מה עוד יש?" "האמת היא שאני לא ממש יודעת מה המסורת שלהם חוץ מלהתחפש ומשהו עם האוזן של הדוד הרחוק של וולדמורט-המן..." ענתה ג'יני בהיסוס. מה קורה, וויזלים? יש עוד שלב אחד אחרון ומרגש! קצת מתחיל להימאס מה? נו באמת! זו רק עוד פעילות אחת קטנה! טוב, פשוט תגידי מה עושים יש! אז ככה, אפילו ג'יני(שהפכה למומחית שלנו בנושא פורים{שאפו להודיה}) לא יודעת מה המסורות שלנו! חוץ ממשהו שהיא מלמלה על הדוד של וולדמורט(?). ולכן, אנחנו צריכים להסביר לה ולוויזלים את מסורות פורים! כמו שהם הולכים לtrick or treat גם לנו יש מסורות מגניבות! אבל אין הרבה מסורות פורים... נו באמת! עם בא לכן גם גוגל עומד לצידכן אבל תנסו לחשוב בעצמכן על רעיונות, זה קל. אוקיי, נו... טופס ותגמול, תעשי את זה זריז אממ... טופס:
וכפי ששמתן לב הוספתי גם סעיף קטן של המסורת האהובה, לא חובה למלא אותו. התגמול יהיה כ60 יאללה זהלא כזה קשה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:48 AM
|
||
שם+כינוי: קמה, אמיתי בלייט
מסורות שיש בפורים: להתחפש, לקרוא את מגילת אסתר, לשמוח, לעשות סעודה ומשלוחי מנות. המסורת האהובה עליי: חוץ מלהתחפש אני לא יודעת אם זה נחשב, אבל לאכול אוזני המן ולהכין משלוחי מנות. הערות\הארות\כולנו יודעים שטליה ומאיה נוטשות שרשורים: -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 09:57 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, חפרנית
מסורות שיש בפורים: תחפושות, מגילה, משלוח מנות, סעודה, צדקה המסורת האהובה עליי: אממ משלוח מנות כי אני מקבלת ממתקים ולהתחפש הערות\הארות\כולנו יודעים שטליה ומאיה נוטשות שרשורים: אהמ אהמ טליה ומאיה שנטשו לי שרשורים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |