![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:05 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:10 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:13 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ כן.. :/ -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:24 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנות אני רק רוצה שתדעו שאני ניסחתי את הפעילות הזו לפני חודשים אז זה יהיה ממש נחמד עם לפחות תעשו אותה ואני מנסה גם קצת להחיות את המקום(ולהביא לכן חרמשים, את זה אתן בטוח אוהבות) אז בבקשה תעשו את הפעילות זה באמת לא כזה קשה
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:32 PM
|
||||
למה :/ ? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי את הקצב
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:35 PM
|
||
כנ"ללל
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:54 PM
|
||
בנותתתת תנו לי רעיון לחתימה
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:55 PM
|
||
גם לייייייי
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 16:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם ליטרלי לא שמתם אותי ברשימת הנרשמים?
![]() -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:04 PM
|
||||
יש כל כך הרבה שלא שם. אולי אתה רוצה לענות על הםעילות שלי? תקשיבו יש לי גם שלב ב' וג' אבל עם לא תעשו את הפעילות אז בכלל לא יהיה וזה סתם חבל לכולם כי אין כאן הרבה םעילויות וזה איזי מאני -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:04 PM
|
||
אשכול שביעי, איתמר!
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:07 PM
|
||||
אבל את יכולה לעשוטת את הפעילות? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:07 PM
|
||
כן, עוד מעט
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |