![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2022, 21:46 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלך
אבל גם שלי :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 17:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה:))))))
-------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 18:19 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה סמלש חמודדד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 18:33 PM
|
||
את לא רוצה להוריד את הפריצות מהחתימה שלך?
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 20:33 PM
|
||
לא, למה?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 20:34 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה דווקא מגניב
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 21:05 PM
|
||
כן, נכון
החתימה שלי נראית נורא -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 22:10 PM
|
||
רוצה שאני אפרוץ לך? :)
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 22:15 PM
|
||
שכחתי את הסיסמא שלי (מרוב גאונותי)
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 22:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לערוך למישהי את החתימה???
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 07:23 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי משנה כינוי למה כדאי לי לשנות?
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 07:26 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממי קיבלת? ראית בית הינשוף? מכירה קווין? אולי כינוי של שורה משיר או שם של שיר של רד הוט צ'ילי פפרס!!! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 07:32 AM
|
||
האמת שחשבתי משהו של מארוול אבל iron man זה לא מקורי וכבר יש משתמש כזה
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 07:34 AM
|
||
אה
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 07:36 AM
|
||
מה את אומרת על do what you gotta do?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |