![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:08 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה וויזלי אתה? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:08 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי וטופי -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:14 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:15 PM
|
||||
נווווו -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:23 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי רוצה לפתוח פעילות במקומי ושאני רק אתן לה את הרעיון?
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:23 PM
|
||||
ברקור, אני יכולה אבל בתנאי אחד. את עושה את הפעילות שלי בעמוד הראשון -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:24 PM
|
||
אוקי, אבל זה לא פה זה בפורום גאוץ... אפילו שאפשר שזה יהיה פה אבל עדיף שם...
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:25 PM
|
||||
ברור לא אכפת לי אנחנו יכולות לעבוד על זה ביחד -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:26 PM
|
||
שם+כינוי: hermione jin granger
למה חוגגים את פורים?: לפחות שתי שורות וחצי. חוגגים את פורים מכיוון שצריך לשמוח כי ניצלנו מהריגה המונית (איזה כיף) ורצחנו את מי שרצה להרוג אותנו, בקיצור חג מקסים הארות\הערות\ לג' אין תחפשות: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לעשות את זה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:28 PM
|
||||
ואוו, רואים שהשקעת אבל תודה בכל זאת. תשלחי ינשוף -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:28 PM
|
||
שלחתי..
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בחתימה, בצד
למה חוגגים את פורים?: לציין את הצלת היהודים מפני המן הרשע, נישואי אסתר, כל המעוראות שקרו במגילת אסתר. פורים מסמל גם את הגורל, שאיש חכם אמר פעם שהגורל זה פשוט "אלוהים משחק בקוביות" (מטיל פור). בכל פעם אולי יכה בנו ברק, נחלה במחלה, או שהפיק שלנו לא יהיה מאושר. פורים זה פשוט ברכת "הגומל" רק יותר חגיגית. הארות\הערות\ לג' אין תחפושות:גם לי אז מה -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 17:32 PM
|
||||
יאיאיאיאייאיאייאיייי כל הכבודדד כבר 4 עשו! זה אומר שמחר יש פעילות שנייההההה ושאנחנו צריכות 280 חרמשים... -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 18:45 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הודיה, אליס7777 (או ברווז העידודים! זה גם הולך!)
למה חוגגים את פורים?: אאה.... בקיצור הקצר? "הם ניסו להרוג אותנו. הם לא הצליחו. יאללה לאכול." (זה לא שתי שורות וחצי אבלאבלאבללללל) הארות\הערות\ לג' אין תחפשות: ג' תתמודד בשקט עם העובדה שאין לה תחפושת:) -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |