![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (75) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 22 2022, 13:17 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל לגבי זה שאני מעדיפה שה"ה על פני הארי פוטר, גם די הפסקתי לאהוב הארי פוטר... אפילו שיש לי מגירה שלמה של דברים של הארי פוטר -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 22 2022, 14:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בזכות זה בא לי לקרוא את זה עכשיו!
-------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2022, 14:38 PM
|
||||
:מוחאכפיים: -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 22 2022, 14:41 PM
|
||
לא אמרתי את זה בקטע טוב
*מצפה שמישהו ישאל למה* ואנה פה דרך אגב -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 11:09 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 11:10 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משועממת
אין שום דבר טוב בכלל אני כמעט ולא אוכלת כי הבית עוד לא חמץ כלל במנגינה של רוצה לבנות איש שלג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 11:12 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
גאוני -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 15:49 PM
|
||
כן
שרתי לעצמי את זה בראש עכשיו וזה גאוני -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 15:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא חמץ -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 16:26 PM
|
||
ככה
-------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 18:04 PM
|
||||
עברה תקופת הפוטרהדיות. פף. -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 18:08 PM
|
||
לא קראתי שה''ה אז אני מעדיפה ה''פ...?
וואו, שנת ראשי התיבות. -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 18:10 PM
|
||||
כן, גל לא קוראת ספרים ממש -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 18:33 PM
|
||
שקט את
ובפעם המיליון, קראתי ספרים אבל הם היו גרועים/לא טובים/זה אותו דבר/מה יש לי/למה אתם עדיין פה/שכחתי מהם/מוזרים/משעממים/הפסקתי באמצע. -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 18:36 PM
|
||
בסדר, שמענו
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |