![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חולת ניקיון פעילות היי משתמשים! כל מי שראה חברים מכיר את מוניקה גלר. ואחת התכונות הכי בולטות בה זו העובדה שהיא חולת ניקיון וסדר ברמה מוגזמת. אז חשבתי שאולי נעשה קצת ניקיון בעצמנו! אבל לא פסח עכשיו, מה הקשר ניקיון? אני לא מתכוונת לניקיון עם סמרטוט ומגב. אני מתכוונת שאנחנו ננקה את הסרטים והסדרות מדברים מעצבנים שנמצאים בהם. לדוגמה, אני יכולה לבחור שהדבר שאני רוצה לנקות הוא את הקטע המעצבן בסרטים וסדרות שכל זוג ידידים חייבים לגמור כזוג רומנטי. ואני צריכה גם להסביר למה אני רוצה לעשות את זה. ההסבר שלי הוא שזה ממש מציק שחברים הכי טובים נהיים זוגות בטלוויזיה כי זה לא קורה תמיד בחיים האמיתיים וזה סתם גורם לכל סדרה שאני רואה להיות כל כך צפויה. מובן. מה התגמול שלנו? התגמול שלכם הוא 150 חרמשים מבריקים מנקיון. הפעילות תהיה פתוחה עד 24.3, מהרו להשתתף^^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 19:04 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אביהפנסי
מה אני רוצה לנקות:את זה שכל הגיבורים חייבים לגמור בזה שהם מקובלים ואהובים על כולם. למה אני רוצה לנקות אותו: 2 וחצי שורות לפחות בגלל שזה גורם לי להוריד מהערך של הדמות כי באמת מה שגרם לנו להעריך אותו בהתחלה זה שהוא היה רגיל כמונו, שלא כולם מכירים אותו וגם אם מכירים לא מרחרחים סביבו ונותנים לו הרגשה כאילו הוא מלך העולם כי דוגרי זה מעצבן ברמות ולא אנושי, כן יש כאלו אנשים שהתחילו בקצת ואז נהיו מפורסמים וזה אבל האנשים האלו לא הרימו תאף ואמרו "אני עשיתי זה וזה וזה ובגלל זה מגיע לי זה וזה וזה קיצר קלטם הערות: אין -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 20:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: איתמר בצד
מה אני רוצה לנקות: את הקטע שבו הגיבור מתחיל כרגיל אבל שונה מחבריו ואז מגלה שהוא הא דא ובלא למה אני רוצה לנקות אותו: תראו, יש מלא סיפורים שבהם הדמות חלק משגרה כלשהי אך מרגישה שהיא לא אמורה להיות שם, ועוברת למצב אחר: הארי פוטר היה בדרסלי ועבר להוגוורטס, סופי פוסטר הייתה בת אנוש עד שנהייתה אלפית, וסופי וג'וש מהסודות של ניקולס פלאמל חיים חיים רגילים עד שהם מעוררים הילה. העניין המעצבן פה שא. זה קורה ב80% מהפאנדומים שקראתי, ובאלה שלא יש שינוי רוחני ולא גשמי; ב. מי שקרא את בית הספר לטוב ולרע, ראה אזכור בשליף לזה שסופי ואגתה, ששינו מגבלדון לבית הספר, גנבו את התהילה של הלעדים והלא-עודים + חירבשו לגמרי את האקסיומות של האגדות. אז היה יותר בסדר אם סופי הייתה אלפית ופשוט התייתמה ונאספה לידהם של הברבור השחום הערות: אה שיט זה טלוויזיה וקולנוע. לאמשנה -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 23:24 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:
מה אני רוצה לנקות: את הקטע הזה שאנשים מתים בלי חשבון @מארוול למה אני רוצה לנקות אותו: כי כאילו, כמה אפשר לזלזל ככה בחיי אדם בחייאת, זה לא מצחיק. זה גם *קצת* נמאס, כאילו יוריפ סתם והורגים מלא אנשים, מקסים. זה גם ממש נדוש וממש מעצבן, אותי בכל אופן, למה אם החללית נופלת מהשמים אז במקום ליפול על ביניין משרדים מלא, שתיפול על הדשא. או אם צריך לחסל מישהו במקום פשוט לרסס את כל האזור בכדוריפ תראו למטרה??? או במקרה חרום כי משום מה צריך דם בסרטים אז שתי אנשים שמתים, הגיוני אבל ככה פשוט להפיל חללית משום מקום? פויה הערות: אופס אבל בואנה שאחלה פעילות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 23:57 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נטע, בצד
מה אני רוצה לנקות: את הקטע הזה שהדמות הראשית היא בדרך כלל מרי סו\גארי סו למה אני רוצה לנקות אותו: כי בעצם ברוב הספרים שקראתי הדמות הראשית מרי סו בקטע שגם אם היא לא מושלמת מבחינה חיצונית או הכי חכמה עדיין המטרות שלה טהורות לחלוטין וזה ממש לא מציאותי כי לכל אחד יש אינטרסים וצד אפל, אין אף אחד שרק רוצה לעשות טוב בעולם ולא להרוויח מזה כלום. אני לא דורשת דמויות אפלות ומרושעות, רק דמויות מציאותיות שקל להזהות איתן. הערות: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 07:55 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: קמה, אמיתי בלייט
מה אני רוצה לנקות: את הקטע הזה שיש דמות שהיא רעה כביכול ובסוף מגלים שהיא טובה למה אני רוצה לנקות אותו: אוקיי, אז לא בכל הסרטים זה ככה, אבל אני כן חושבת שזה מעצבן שחוזרים על הדמות הזו כמעט בכל סרט. לכל דמות כזו יש סיפור אחר, כמובן. אבל יש הרבה אנשים שצפו בהמון סרטים שיש בהם את הדמות הזו ועכשיו יצפו בעוד סרט כזה ויבינו כבר איך הדמות הולכת להיות בסוף הסרט. זהו. מקווה שאתם.ן מסכימים.ות איתי ושלא פגעתי באף אחד.ת :) הערות: פעילות מגניבההה -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 10:25 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, חפרנית
מה אני רוצה לנקות: את זה שתמיד הגיבור.ה יהיו מושלמים בדעות שלהם, גם אם הם לא יפים או מוכשרים או חכמים תמיד בדעות שלהם הם מושלמים איך שהם והם תמיד אוהבים את עצמם והם אף פעם לא גזענים ולא ימנים\שמאלנים (תלוי ביוצר הסרט) ולא מעליבים ןןלא פמיניסטים או שובניסטים למה אני רוצה לנקות אותו: 2 וחצי שורות לפחות כי זה הורס את הסרט, לא משנה מה יקרה בסרט הגיבור לא ישתנה כי האופי שלו כבר מושלם, ובכללי זה מפריע לבן אדם להתחבר לגיבור כי אתה לא כמוהו יש לך דעות אחרות,אבל במציאות אין בכלל אנשים כאלה הערות: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2022, 12:56 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רונה, יולימיוני
מה אני רוצה לנקות: את זה שכמעט תמיד יש מוסר השכל למה אני רוצה לנקות אותו: זה מעצבן שכמעט שתמיד יש מוסר השכל, גם בסדרות ובסרטים לנוער. אנחנו לא ילדים קטנים, לא צריך לדחוף מוסרי השכל לכל מקום. קחו לדוגמא את וואנס- נתעלם שניה מכל קטע האגדות ואהבת אמת, ונגיע למוסר השכל הכי מטופש לסדרה לנוער- ״השירה נמצאת תמיד בתוככם״. לדעתי זה פשוט הרס את כל הסדרה. 2 וחצי שורות לפחות הערות: אין -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |