![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 20 2022, 12:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() וול זה ג’ורג’ וויזלי הציור לקח לי חצי שעה, והפעם אתגרתי את עצמי בכך שאנסה לצייר בשתי שכבות בלבד - הציור והצביעה- מה שאני בכלל לא רגילה לעשות והיה מאוד נחמד. הוספתי לו אוזן המן בשביל הפעילות של חנה - הוא התחפש לבן אדם עם שתי אוזניים! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2022, 14:27 PM
|
||
יאא מאיה ציירת
אז קודם כל הרעיון של להשתמש באוזן המן כאוזן זה גאוני! אני עדיין בהלם מזה שזה נראה עליו נורמלי (אגב, מה יש באוזן המן שם?) הפרצוף יצא די דומה אבל האף קצת הציק לי בעין, הוא קצת קטן לדעתי יחסית לשאר הפרצוף (ולגודל של הפרצוף). הלבוש יצא מדהים, זה דומה ממש ללבוש של גריפינדור. גם השיער יצא ממש טוב. עכשיו יש לי שאלה אחת: זה רק ב2 שכבות?!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2022, 14:36 PM
|
||
כן, זה היה ממש קשה לעשות את זה בשתי שכבות😥 אני לא רגילה לעשות את זה ככה
באוזן המן יש ריבת חלב!!!! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2022, 21:12 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למען האמת, אפילו לא הבנתי שזה ג'ורג' וויזלי עד שקראתי את מה שכתבת לול.
הציור שלך יצא די טוב, וזה עוד יותר טוב לדעתי מהעובדה שציירת את זה רק בשתי שכבות (וואו זה ממש טוב יחסית לזה, אני במינימום משתמשת בשלוש), אבל יש כמה דברים שקצת הפריעו לי. לפי מה שראיתי ניסית לצייר את מדי גריפינדור, נכון? אז העניבה שעשית לא יצאה משהו, בלי להעליב; החלק העליון של העניבה (המשולש) צריך להיות הפוך נראה לי (כשהצד עם 2 הקודקודים למטה) ובכלל לא ראיתי צווארון על החולצה שמתחת לגלימה. גם הפריע לי בעין שיש קווים שהם לא מחוברים (בצוואר, בלחי הימנית ובאוזן השמאלית). אבל השיער יצא ממש טוב (למרות שגם בו יש קוו שלא מחובר לשאר בקווי המתאר) ואהבתי את גוון הכתום שבו השתמשת. גם האוזן המן יצאה ממש חמודה והתחבושת משתלבת יפה עם השאר. סליחה אם פגעתי איכשהו עם ההערות שלי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2022, 21:13 PM
|
||
תודה3>>>
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |