האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

בית הספר של יום ראשון||לפעילות של דולפין
פורסם ב: Mar 25 2022, 14:23 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 4969
מגדר:male
משתמש מספר: 82143
חפצי המשתמש: צפה

רון וויזלי שנא את ימי ראשון. אבל יום ראשון הספציפי הזה נחקק בזיכרונו בתור הגרוע ביותר בהיסטוריה שלו כתלמיד בהוגוורטס.
היה זה יום מעונן וסגרירי, כשרון התעורר למחצית בין שינה לערות. יללות התחילו להישמע ברחבי מעון גריפינדור. הוא שפשף את עיניו, שהסתנוורו ממשהו בוהק. השמש...?
לא. אש, שאחזה בכילות שמסביבו, אש. הוא צרח, קפץ מהמיטה ונפל על מצנפת המיון. היא קראה בקול, גריפינדור! ופלטה חרב שבסחרור התקרבה אליו... עוד... ועוד... הוא פזל בניסיון להסתכל עליה, כשמה שעבר במוחו הוא פנקייק. סשינג! חרב גריפינדור ננעצה בו.

§

רון התעורר בקפיצה מהמיטה. זה היה רק חלום. הוא ראה שאין אף אחד במעונות. הוא ירד לאולם הגדול, והתיישב בשולחן גריפינדור. הוא אכל כמו מטורף, והיה רעב כל כך שאכל את כל הארוחות בשולחן גריפינדור.
הוא עדיין היה רעב, אז הסתער לשולחן רייבנקלו שם זלל את האוכל וגם הגיע למה שהיה תלוי על אוזניה של לונה. אך כאשר קרקרה בטנו, המשיך לשולחן סלית'רין שם בלס את המזון ואת דראקו מאלפוי.
לאחר עבר לשולחן הפלפאף ואכל את הכול וגם את השולחן עצמו. אבל כאן הוא רץ לשולחן המורים, תלש את המצנפת מראשו של דמבלדור, הכניס לפיו ולעס. היא קראה בקול מעומעם, גריפינדור! ופלטה חרב. רון התחיל לאבד אוויר. נשימה... נשיפה... נשימה חנוקה... בכל זה, מה שעבר במוחו הוא פנקייק. קחחח! חרב גריפינדור חנקה אותו.

§

רון התעורר בקפיצה מהמיטה. חלום בתוך חלום? יש דבר כזה?. לא משנה. מחשבות כאלה הוא ישאיר להרמיוני. הוא קם, וירד במדרגות. הוא ניסה לטפס במעלה המדרגות החלקלקות למעונות בנות גריפינדור בעוד מייללת האזעקה. שם הופיעה לבנדר בראון, חבושה במצנפת המיון, גדכעית יותר משהייתה מימיה, ורון בין רגליה כרע נפל שכב, ציטט את דבורה: "בין רגליה כרע נפל," באומרו, "הרמיוני, התינשאי לי?" ומושיט ללבנדר קופסת נעליים מסריחה שבתוכה שני צמידים ונזם.
לבנדר זרקה לו את המצנפת בפנים. היא התפוצצה לו בפנים, ומתוכה הופיעה פרופסור מקונגל שהורידה את כל הנקודות מבית גריפינדור. ואז התחילו לקפץ סביבו צורות. מרובע, משולש, מחומש, משושה, משובע, מתומן, תמנון, פנסי פרקינסון, פרסי ג'קסון, בצלצל, עוד אחד, פנקייק. הוא רעב. זה כבר נראה כמו חלום הגיוני. לפחות יותר מהקודם. ואז הגיעה סבתא של נוויל, רוקדת את ריקוד התחתונים עם כובע נשר על הראש. רון התעלף.

§

רון התעורר בקפיצה מהמיטה. הוא ירד במדרגות וראה את כולם יושבים ועושים שיעורים. הארי ניגש אליו ואמר, "מה קורה, חבר? ישנת הרבה." "מה השעה?" רון שאל. "אחת בערך..." "מה?" רון נפל מהכורסה.

בשיעור שיקויים סנייפ זימן אותו לכיתה ואמר: "אני רואה את התסמינים. תכירו כיתה, זהו ילד שלא שם תשומת רבה לשיעור, ובמקום לערבב אזוביון עם כמון, הוא ערבב אזוביון עם כורכום. על אי הזהירות שלך וויזלי, ועל המקרה הנוכחי שבו צרכת סם הזיה, שלוש מאות שישים ואחד מיליארד, מאה עשרים וחמש מיליון, חמש מאות שלושים ותשע אלף, ארבע מאות ושבע עשרה נקודות יורדות לגריפינדור. שזה בעצם כולן."
וזהו כל המעשה, על יום הזוי בחייו של רון וויזלי. טוב, עכשיו נותר לו לחכות ליום שישי. או חמישי. או רביעי. או שלישי. או שני. או שבת. כל דבר חוץ מיום ראשון הנורא. ומה מוסר ההשכל שלנו מסיפור זה? לא לערבב אזוביון עם כורכום? לא. מוסר ההשכל הוא לעולם לעולם לא לחשוב על פנקייק.

הסוף.

הודעה זו נערכה ע"י Lady Stardust ב Apr 4 2022, 17:13 PM

--------------------
איתמר ◆ 13 ◆ nudge

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 28 2022, 13:02 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

הידד!
אז הסיפור חמוד ויש קצת שגיאות כתיב אבל לא נוראיות מדי
אהבתי את הרעיון של החלום בתוך חלום ואת הגישה הצינית לאירוע ^^

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Apr 4 2022, 14:11 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5642
מגדר:
משתמש מספר: 70658

זה וואנשוט נחמד, אבל היו כמה דברים שקצת הציקו לי.

דבר ראשון; החלום השני. השתמשת במאזכר 'הוא' כמה פעמים ברצף, מה שקצת הפריע לי. אם תשנה את זה למשהו אחר (הנער, הג'ינג'י, הגריפינדורי... יש הרבה אפשרויות) זה יראה יותר טוב, לדעתי.

דבר שני; החלק האחרון. היו בו כמה שורות דיאלוג וכתבת אותן מבלי לרדת שורה בכל פעם שמישהו אחר דיבר.
לכן, זה:
הארי ניגש אליו ואמר, "מה קורה, חבר? ישנת הרבה." "מה השעה?" רון שאל.

אמור להיראות כך:
הארי ניגש אליו ואמר, "מה קורה, חבר? ישנת הרבה."
"מה השעה?" רון שאל.

גם העובדה שהקפיצה לשיעור השיקויים הייתה באותה שורה כמו מה שקרה בחדר המועדון קצת... הפריעה לי, אז אני ממליצה לעשות את זה כך:
"מה?" רון נפל מהכורסה.

בשיעור שיקויים סנייפ זימן אותו לכיתה ואמר...

ולחלק את זה לפסקאות נפרדות כדי להראות שאלו אירועים נפרדים.

CODE
ומה מוסר ההשכל שלנו מסיפור זה? לא לערבב אזוביון עם כורכום? לא. מוסר ההשכל הוא לעולם לעולם לא לחשוב על פנקייק.

השורה האחרונה, אני מודה, הפתיעה אותי - בצורה טובה, אבל - כי לא ציפיתי לה. בכל מקרה, תהיה בטוח ששיחררתי צחוק מופתע פעם או פעמיים במהלך הקריאה.

לבנדר זרקה לו את המצנפת בפנים. היא התפוצצה לו בפנים...

החלק קצת הציק לי בעין בגלל השימוש במילה 'פנים' פעמיים ברצף, ואני חושבת שזה יראה טוב יותר אם תשנה אחד מהם ל'פרצוף' או לכל מילה נרדפת אחרת.

חוץ מארבעת אלה, לא באמת היו עוד דברים שהפריעו לי הרבה.
אז בקיצור, זה פאנפיק די טוב ומשעשע. היה מהנה לקרוא אותו ולמרות שהיו כמה דברים שהפריעו לי, זה לא באמת משהו גדול. סליחה אם פגעתי בך איכשהו בתגובה שלי, זו לא הייתה הכוונה שלי.

--------------------
Our views are contradictory, but it is through contradiction that more speculation and philosophy may be born

אומנות | כתיבה

User Posted Image

You fit into me
like a hook into an eye

a fish hook
an open eye

Margaret Atwood -

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025