![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 29 2022, 01:36 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
(קטע קצר שכתבתי - אחרי הנאום שלי)
אוקיי, אז... איך מסכמים שנתיים וחצי כל כך מלאות בהודעה אחת? כל כך הרבה אנשים, כל כך הרבה קטעים, כל כך הרבה נקודות בהן שפכתי את ליבי במילים פיוטיות יותר או פחות... איך אפשר לקבל את זה שזה נגמר? איך אפשר להאמין? קשה מאוד. אז פשוט תודה. תודה לכל האנשים הנפלאים שהיו יום יום מאחורי הקלעים ועשו כל כך הרבה בשביל לשפר את האתר ולשמור עליו. תודה לכל מי שניסה ונלחם על האתר בשביל למנוע את הסגירה שלו. פשוט מעריכה בטירוף. והכי הכי- תודה לכל מי שהפך את האתר הזה לכל כך חשוב בעיני. תודה לכל האנשים שדיברו איתי, שרשרו איתי (@נטע אהמ) וקראו את מה שכתבתי. תודה לכל מי שטרח והגיב ונתן לי הרגשה כל כך טובה בלב ומוטיבציה גדולה להמשיך ולכתוב. תודה לכל מי שסבל את החפירות שלי לפני כל פרק (ואת כל החפירות שלי כאן - אם אתם עדיין קוראים;). אני ממש מקווה שאמצא דרך להמשיך לפרסם דברים ולהיות בכל הדברים החלופיים לאתר שמדברים עליהם עכשיו, כי כל כך קשה לי להיפרד. אני פשוט לא רוצה לסיים את זה... לא רוצה לעזוב. אז... הנה אני. עושה את מה שאני תמיד עושה ברגעים לא פשוטים - פורקת בכתיבה. האמת באופן מפתיע יצא לי קטע יותר אופטימי, אבל אני כן רוצה להאמין שקיבלתי מהאתר המון דברים, ובסוף תמיד תמיד תהיה לי פינה חמה בלב לפורטל הארי פוטר הישראלי. אז, כנראה בפעם האחרונה... תהנו🪶 ובחיים, דברים נגמרים דברים משתנים דברים מתחדשים דברים נסגרים, נעזבים דברים ממשיכים אבל אני, אני לא 'דברים' לי קשה להמשיך טוב לי לבכות לפרוק לשמור פינה חמה בלב לכל דבר שעובר עלי שעובר איתי ולדעת שאני לא ממשיכה לבד ומשאירה את החוויות מאחור- אני לוקחת אותן יחד איתי עד שבסוף הלב שלי יהיה מלא פינות חמות שאספתי ממסלול החיים. בקיצור- תודה על הפינה החמה שהאתר הזה היווה בשבילי❤️ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2022, 06:23 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
מדהים אפילו בטע האחרון את מפגיזה ושוב עולה לי השאלה: איך אסתדר בלי הקטעים שלך? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2022, 08:18 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה!!!!
ת"ב אחרון?🥺 מה אני אעשה בלי כל התמיכה שלך והמוטיבציה שאת נותנת לי לכתוב?❤ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |