![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 13:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתוב לי שהכתובת לא תקינה. ניסיתי כמה תמונות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 14:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיה בעמוד הראשי של האתר - צילום מסך https://prnt.sc/Oa7O0_zxOE36
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 14:47 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיור הווירטואלי נדפק - חלק מהתמונות לא עובדות ולא רואים אותן..
אוקיי עוד תקלה - כבר אמרתי למור אתמול בלילה אבל אני לא יודעת אם כבר סידרתם... אז הנה ![]() זה מופיע כשאני מגיבה בנו"ד, אבל לא תמיד... התגובה עצמה נשלחת אבל במקום לחזור לאשכול זה מופיע לי -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 15:36 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה... הגבתי בטעות פעמיים ברצף באותו אשכול למרות שזה לא אמור להיות אפשרי.
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...iew=getlastpost -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 16:41 PM
|
||
![]() מוגל |
בסיור הוורטואלי חלק מהתמונות לא רואים אותם
-------------------- תודה מראש!
name שם בית גריפינדור ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 22:41 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 22:43 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה התחיל רק אחרי שפורסם העדכון האחרון, עם הסרטון, או לפני כן? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 22:45 PM
|
||||
לגבי הבעיה עם הודעת השגיאה – ידוע, בטיפול -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 22:47 PM
|
||||
אני לא רואה שם 2 תגובות שלך ברצף. תנסי להגיב שוב פעמיים ברצף ותשלחי לי קישור בבקשה. -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 22:48 PM
|
||||
תשלחי לי בבקשה בפרטי את הקישורים שאת מנסה להעלות -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 1 2022, 23:33 PM
|
||
שימו לב – תיקנו את השגיאות שהצלחנו לאתר ב־HPlanet
![]() אם מישהו נתקל בעוד תמונה שלא נטענת, תכתבו כאן מה הכותרת שלה -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 01:13 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי זה מראה שכן. צילמתי את המסך- https://i.imagesup.co/images2/c0e481447fa99...340f0ae7e05.png וזה עדיין מראה לי שהגבתי פעמיים. ניסיתי לעשות את זה שוב וזה לא עבד, זה הראה לי את המסך הרגיל שמופיע כשמנסים להגיב פעמיים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 10:19 AM
|
||||
אה, אני רואה, מאוד מוזר. בכל מקרה אם זה כבר לא מאפשר זה בסדר. בדקתי גם שהאופציה הזו מכובה. תעדכני אם יחזור על עצמו שנית. תודה! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 10:45 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין לא עובדת לי התמונה🥲
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 15:02 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי מגוגל רגיל זה לא נותן לי להיכנס יכולה ״אתר האינטרנט אינו זמין״ כבר כמה ימים, מספארי זה עובד
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |