![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 17:02 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע לא הבנתי. את מתכוונת שמדפדפן גוגל כרום את לא מצליחה להיכנס? או כשאת מחפשת בגוגל "HPortal" את לא מצליחה להיכנס? אם זו האופציה הראשונה, תנסי לנקות מטמון -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 19:11 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו באפליקציה של גוגל עצמה, לא גוגל כרום שמחפשים hportal זה רושם דף האינטרנט אינו זמין, אבל מדפדפן ספארי זה עובד -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 22:55 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע מה זה האפליקציה של גוגל ![]() אם את מחפשת HPortal בגוגל דרך המחשב, זה עובד? הכתובת של האתר www.hportal.co.il הייתה מנותבת לשרת אחד (שירד מהרשת) ועכשיו מנתבת לשרת אחר חדש. מניח שבאפליקציה של גוגל עדיין מנתבים משום מה לשרת הישן. זה ייפתר עם הזמן -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2022, 22:56 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הווו תודה -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2022, 15:14 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2022, 19:11 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכאני לא מחובר בעמוד הראשי כתוב בצד למעלה ''לא מאובטח''. לפני זה זה לא היה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2022, 04:01 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נהייתי מודע לבאג בהורדת תמונות לסמל"ש.
תיכננתי להשתמש בגלריית "הארי פוטר" בבחירת הסמל"ש כל עוד אין לי יכולת להוריד תמונה מהמחשב. סימנתי ברדיו צ'ק בוקס ולחצתי על בחר תמונה בתור סמל אישי. הופיעה לי הודעת שגיאה שלשונה "לא נבחר סמל אישי. אנא חזור אחורה ותקן את הבעיה." אז חזרתי אחורה, ושוב סימנתי את התמונה שרציתי, ושוב הופיעה הודעת השגיאה! ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי ואז פניתי לפה. -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2022, 22:41 PM
|
||||
תוכל בבקשה לשלוח קישור לכתובת המדוייקת של האתר, כשזה כותב לך "לא מאובטח"? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 11:35 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה... אני לא יודעת אם זה בגלל המעבר לשרת החדש או פשוט משהו שלא שמתי לב אליו קודם, אבל יש פרקים בפאנפיק שלי, כשאני נכנסת לעריכת פרק, שהדף פשוט קופא לי ואני לא יכולה לערוך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2022, 18:10 PM
|
||||
לא משנה זה כבר לא ככה מצטער על ההטרחה >< -------------------- אני
|||
|
![]() |
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון:האתר תוקע לי את המחשב
דבר שני:זה אומר לי את זה ![]() -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 11:03 AM
|
||
בחדרי מועדון בהפלאנט לא רואים את הצ'אט שבצד התמונה
כנראה האתר של הצ'אטים עדיין מנתב נתונים לשרת הקודם אי אפשר להיכנס לחדר מועדון של סלית'רין כתבתי וווידאתי את הסיסמה הנכונה וזה לא נתן לי להיכנס -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 14:51 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן התקלה בינשופים חזרה
אבל נשלח הינשוף כן? כאילו, אם זה מופיע זה לא אומר שהינשוף לא נשלח נכון? ![]() -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 15:15 PM
|
||||
נשלח הינשוף אבל זה לפעמים מופיע כשאני מגיב באשכולות וזה אומר לי לא לרסט כי אז ההודעה תשלח פעמיים -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 17:34 PM
|
||||
-------------------- אני
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |