![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יונתן!
זה הכתובת ששמורה בשרת הישן (או בעצם זה האתר הישן) מופיעה ההודעה "לא מאובטח" בגלל שכולם עברו לשרת החדש. במקום להיכנס ל http://www.hportal.co.il תיכנס ל http://hportal.co.il -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 21:39 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברים, מעדכן שבשל העובדה שיוחאי האלוף שלנו צריך להגיש את התזה לתואר השני שלו בעוד שבוע, התיקון של הבאגים מתעכב. מאחלים ליוחאי בהצלחה!
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 21:40 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הינשוף נשלח למרות הודעת השגיאה. אנחנו נפתור את הודעות השגיאה בקרוב -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 21:42 PM
|
||||
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 21:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד ליוחאי!
שמחה לומר שרוב הבאגים שהיו לי הסתדרו, מקווה שגם לאחרים:) מוסיפה שלפעמים לוקח לאתר קצת זמן לטעון, אבל אל תקחו לתשומת ליבכם . ירין בוא לנודד -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 22:00 PM
|
||||
הסיסמה לחדר המועדון של סלית'רין תוקנה. עובדים על הצ'אטים -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2022, 06:51 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת בעיה שקיימת כבר עידן ועידנים, אבל מדי פעם (יחסית נדירה אבל בכל זאת) כשנכנסים לפרופיל זה כותב Duplicate entry for key primary או משהו בסגנון. אשלח צילום מסך כשיזדמן לי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2022, 08:16 AM
|
||||
כן אני יודע רשמתי לפניי, אנחנו נתמקד בדברים היותר משמעותיים כרגע כי זה באמת באג שקורה לעתים רחוקות מאוד עד כדי כמעט אף פעם לא. נפתור את זה כמובן בהמשך -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2022, 08:52 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול כשריפרשתי את הדף של הפורטל הופיע לי הדף של התקלה במערכת הפאנפיקים דאז.
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2022, 10:46 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים שכותבים הודעות, זה שולח אותם פעמיים+
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2022, 17:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעיה עם הינשופים אמנם נפתרה, אך זה עושה את אותו הדבר עם הודעות כשמפרסמים בפורומים.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2022, 18:32 PM
|
||||
ידוע, זה בטיפול -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 17:29 PM
|
||
אני לא בטוחה שזה קשור לזה, בגלל שנראה לי שזה היה לי קצת לפני, אבל לפעמים כשאני מקדדת אחרי כמה פעמים רשימת הצבעים נעלמת לי, ואני צריכה לכתוב את שורת הקוד של הצבע בעצמי. לשלוח צילומסך?
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 17:47 PM
|
||
שמח לעדכן שיוחאי האלוף תיקן את השגיאה המשמעותית ביותר – הודעת השגיאה שקפצה מדי פעם בעת שליחת ה"פ/תגובה באשכול
![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 17:54 PM
|
||
יוחאי האלוף
![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |