![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט טוב. נקודה.
-------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 18:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאריך: 17/4 הישג! אני לא יודע למה אני כותב את זה כאן. אני פשוט גאה בעצמי ורציתי לשתף. רק רציתי לספר לכם שעברו כבר עשרים וארבע שעות מאז הפעם האחרונה שאכלתי, אבל אני עדיין מרגיש מצויין! אתם חושבים שאולי אוכל להפוך את זה לשלושים? או אולי שלושים וחמש? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 10:52 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאריך: 18/4 אכלתי המבורגר לא נהנתי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2022, 10:40 AM
|
||
די, זה קורע!
אבל איך כתבת שני פרקים ברצף? עריכה: אתה מתכוון להגיד לי ש24 השעות שלא ישנת בהן שיבשו לך את המוח ואיכשהו הצלחת לעשות את זה? -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 21:23 PM
|
||
תאריך: 20/4 בגרויות זה קורע...? אבל בעצם, למה ציפיתי? זה די ברור שאתם חושבים שהחיים שלי הם בדיחה, בדיוק כמו כולם. אפילו אני מתחיל לחשוב שהחיים שלי הם בדיחה. אבל לפחות לכולם יש מספיק טאקט לא להגיד לי את זה בפנים. בכל מקרה, הבגרויות מתחילות בקרוב. הבגרות הראשונה באנגלית היא בתשיעי במאי, ואחרי זה יש מתמטיקה... אני עומד להיכשל ואז כל החיים שלי יהרסו. כדאי שאתחיל ללמוד. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 22:02 PM
|
||||
שאש אשמח לפרקים ארוכים יותר- סליחה, לקטעים ארוכים יותר מהחיים שלך.
אה... ואו, איזו גאונה אני. ושוב, שאש. -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|||
|
פורסם ב: Apr 21 2022, 00:15 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאג החיים שלך לא יהרסו בואו נהיה כיפים ואופטימיים!!!!!
@גל הוא הנהלותי הוא יכול לשלוח מולטי-תגובה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 15:37 PM
|
||
תאריך: 24/4 אני עדיין בחיים! סליחה שנעלמתי. היה לי קצת עומס, לנסות ללמוד וזה. למרות שלא באמת למדתי. בעיקר הסתגרתי בחדר וקראתי. זה הרבה יותר כיף מללמוד. אני באמת לא מצליח להבין איך לומדים למבחנים. מה אני אמור לעשות בשביל ללמוד במתמטיקה. אם אני לא אצליח תרגיל בבית זה אומר שאני אצליח אותו במבחן? ברור שלא! טוב, סליחה, אני אפסיק להתלונן. שיהיה יום שמח לכולם (: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 15:59 PM
|
||||
אוקיי, זאת הפעם הראשונה שאתה לא מתלונן עלינו/על כמה שהחיים שלך גרועים!
![]() דרך אגב, פרק טוב כרגיל. -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
|||
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 18:13 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה הבדל דרסטי!
אין לי יותר מדי לכתוב, חוץ מזה שאני כבר מחכה לפרקים הבאים. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2022, 22:09 PM
|
||
תאריך: 26/4 נו באמת אני יודע שאמרתי שהבלוג הזה זה בסך הכל מקום מקום לכתוב את המחשבות שלי בלי שאף אחד יקרא, אבל אם אתם קוראים את זה, תעשו לי טובה ותפסיקו לכתוב כאלו תגובות עצלניות. לא באמת אכפת לי מה אתם חושבים, אז אם אין לכם משהו אחר להגיד חוץ מ"תמשיך בבקשה" (מגוחך. זה לא תכנית לבקשתכם. תפסיקו לכתוב את זה כבר) אז פשוט אל תגידו. זה גורם לדם שלי לרתוח, לקרוא את התגובות חסרות ההתחשבות וחסרות הערך שלכם. תפסיקו כבר לבזבז את הזמן שלי. תודה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2022, 09:45 AM
|
||
הפסיקו לבזבז את הזמן שלך באופן רשמי.
-------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2022, 09:48 AM
|
||
תאריך: 29/4 חברים כן, הא. בכל מקרה, החברים של אח שלי הם סיוט. האמת שגם אח שלי הוא סיוט, אבל אנחנו לא מדברים עליו עכשיו. רוי הזמין את החברים שלו לישון אצלו או משהו כזה, והם לא סתמו כל הלילה. זה גם לא ממש עוזר שהחדרים שלנו הם אחד מול השני. לפחות אנחנו לא ישנים באותו חדר, כי אז זה היה אפילו יותר בלתי נסבל. אבל כן, זה היה בלתי נסבל. מי צועק בארבע בלילה? אנשים מנסים לישון! לא הצלחתי לישון בסוף. אבל לפחות הם הלכו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2022, 17:37 PM
|
||
הקפצה.
-------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2022, 22:37 PM
|
||
תאריך: 2/5 השם שלי אוי. פתאום שמתי לב ששכחתי לספר לכם מה השם שלי, למרות ששאלתם אותי כבר כמה פעמים. אני מניח שפשוט הנחתי שכבר כתבתי ושכחתי מזה כל פעם. סליחה. בכל מקרה, קוראים לי בן. אני יודע, שם משעמם. משקף במדויק את מי שאני. עכשיו יש לכם שם בשביל האדם ששופך את עצמו בבלוג שכבר לא ממש אנונימי באינטרנט. מקווה שאתם שמחים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |