![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 21 2022, 09:58 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אוקי שלחתי! -------------------- לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2022, 09:18 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע כולם?
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2022, 10:34 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
סבבה🐕🐕🐕
-------------------- לא
|
|
פורסם ב: Aug 25 2022, 12:53 PM
|
||
יופי, רגע אז מי במשתמש הזה עכשיו? מילי או גל?
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2022, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Aug 27 2022, 22:43 PM
|
||
מה נשמע?
|
|
פורסם ב: Aug 28 2022, 14:51 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני לא זוכרת מי כתבה את ההודעה הקודמת, אבל עכשיו אני עם גל!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- לא
|||
|
פורסם ב: Aug 29 2022, 14:27 PM
|
||
רגע גל, לא את פשוט לא עושה שכחתי את הסיסמה?
|
|
פורסם ב: Sep 5 2022, 15:24 PM
|
||
היי
בסדר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2022, 20:19 PM
|
||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי זאת גל (פרצתי למילי יאייייייייייייייייייייייייי!) זה לא עובד לי... וזה בשביל מילי: סטטוס מתחלף ^משפחת אלכסה וקייטי^ מה זה בכלל סטטוס מתחלף? אז לכל מי שתוהה לעצמו, ''גל / מילי! מה לעזאזל?!'' הנה התשובה: בגלל שכמעט כל המשתתפים שינו כינוי מאז שהם יצטרפו, ובגלל שכרגע כל מה שאני יכולה לעשות זה לפרוץ למילי אז אני לא יכולה לשנות את זה / להוסיף את רייצ'ל... אז הגיע הזמן לטפל בעניין הזה! הסטטוס המתחלף הזה הוא די אותו דבר כמו העמוד הראשי, רק עם טוויסט קטן... את זה גם יכולה לשנות! אז תתעלמו מההסבר הקטן הזה... והגיע הזמן להתחיל להעתיק את הכל ( ![]() *מכוון לכל המגדרים אז ברוכים הבאים למשפחה הכי מגניבה בפורטל, הלוא היא: משפחת אלכסה וקייטי!!! אז, מה נעשה במשפחה? נפתח דיונים, סקרים, פעילויות, משחקים וכמובן, כיף! המשתמשים הרשומים: אלכסה מנדוזה (חצי מנהלת משפחה...) - גל, גוגל הגאון קייטי קופר (מנהלת המשפחה) - מילי, Eiyar102 ג'ניפר - קלישה, ג'ורג' הסקרן דילן - ג'ו - ג'ק - בילי, do what you gatta do רייגן - גווני - יעל, Trixie Espinoza איידן - סו, מודה אני ספנסר - טליה, Jonathan Van Ness לוקאס - לורי - נגה, רייבנקלו1234 דייב - ריאן - קודי - האנה - רייצ'ל, Rachel daredevil בארי - הטופס החגיגי והמרגש:
חוקי המשפחה: החוקים הגלובאליים חלים גם כאן. אין להעליב או לפגוע באף אחד מהמשתתפים. וחוץ מזה, ליהנות! הבנק: סקר = 2 עוגיות חג המולד דיון/ סיקור דמות = 4 עוגיות חג המולד פעילות (במשפחה, באישור) = 8 עוגיות חג המולד משחקי פורום (במשפחה, באישור) = 6 עוגיות חג המולד להישאר במשפחה (🥺) = 100000000!!! שאתם נותנים לנו. סתםםםםם, פשוט תישארו, נעשה פה כיף חיים! עוגיית חג מולד = 10 חרמשים טופס לקבלת עוגיות:
טופס להמרת עוגיות:
המשתמשים והעוגיות שלהם: Eiyar102, מילי - 10 עוגיות חג המולד רייבנקלו1234, נגה - 10 עוגיות חג המולד hermione jin granger - 12 עוגיות חג המולד גוגל הגאון, גל - 8 עוגיות חג המולד (אבל אני מנהלת אז אני לא מקבלת כלום ביכ ביכ) *מותר לקחת מאיידן קפה *מותר לעזור לדייב לבנות את הכזיבו *מותר לקחת לג'ק את הטאבלט שלו נ.ב: גל, או יותר נכון, גוגל הגאון, עזרה לי עם המשפחה הזאת, אז... היא רצתה קרדיט. *כפיים**כפיים* *כפיים* פעילויות שנפתחו בפורום עד כה: פעילויות: אי קיום צ-ב-ע-י ה-ק-ש-ת בחיים של קייטי סקרים: אלכסה מאוהבת -------------------- לא
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2022, 22:26 PM
|
||
לסקר תקראי אלכסה מאוהבת נגיד
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 07:56 AM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 17:53 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם טוב ![]() אני אשנה את זהההההההההה ותכתבו פה אם מישהי צריכה לקבל עוד עוגיות -------------------- לא
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2022, 19:36 PM
|
||
מה נשמע?
|
|
פורסם ב: Oct 22 2022, 16:58 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
סבבהההההה
מה איתך? -------------------- לא
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |