![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2023, 21:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חולה אני סתם לא מרגישה טוב אוףףף
אבל תודהההה פעילות לא קשה מידי || שלב ראשון פעילות ד''ש סלום לחם ילדים וילדוט עני יווול המבול - - בל! אבל למה עם שגיאות כתיב? יפה!!!! השגיאות קשורות לפעילות. אתם צריכים לכתוב את הדמות שלכם עם שגיאוות כתיב. לא קשה מידי האהאהאהא תהילה? טוב אין לי כוח לטופס יש לכם שבוע להשתתף ואז יהיה שלב שני מי שמשתתף מקבל עוגייה מפוררת נפלאאא מי צריך צבעים -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2023, 21:14 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נסדר
יש פעילוט חדשא . הדמוט שאלי היע הענה (האנה) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2023, 22:32 PM
|
||
אדמוט שאלי זוט אלקסה
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2023, 22:06 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גלללל רציני לול
תוב הז קחה שלום לקולם -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2023, 22:10 PM
|
||
קן קן עני רציניט ביוטר
רציט כל כיבלת כל וועו לחתוב בשגיעות קתיב זה מייגאה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2023, 22:11 PM
|
||
לגמראי
צאריח לאהמץ קדי לקרוה הת זא -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2023, 22:16 PM
|
||
מאמש
גם לחתוב עט זא בגם לכרו -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2023, 22:18 PM
|
||
לו אבנתי
הולי נפשיק אים זאאאא -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: Mar 1 2023, 20:34 PM
|
||
רעיון טוב זה מחרפןןןןן אעעע
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2023, 23:01 PM
|
||
לגמרי חחח
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: Mar 3 2023, 19:36 PM
|
||
וואי זה פתאום משחרר כזהההה
פעילות לא קשה מידי || שלב שני פעילות ד''ש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() אני! באמת? לא, אבל הייתי צריכה רעיון לפעילות. עד שמגיעים לעמוד 19 - מותר לכתוב רק עם בצלצלים. תקבלו כפרס את הפירורים של העוגייה המפוררת מהשלב הראשון! יאללה מתחילים בעוד 3...2...1... ![]() -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2023, 23:03 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 6 2023, 19:58 PM
|
||
![]() ![]() ![]() -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: Mar 8 2023, 18:19 PM
|
||
::
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2023, 19:08 PM
|
||
![]() ![]() ![]() -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |