![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 7 2023, 18:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב לפרד וגורג
שיהיו לכם שנים מלאות מתיחות צחוק;אושר ;הנאה ;כיף ובדיחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2023, 20:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו השקעה
אפילו הזלתי דמעה בדרך 4 עוגיות לרייצ'לללל תהילה 4 עוגיות זה 20 חרמשים כי כל עוגייה זה 5 -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 00:29 AM
|
||
וואו זה הרבה
תודה רבה איזה באסה שבספרים ובסרטים פרד מת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 12:05 PM
|
||
כן
![]() הוא וג'יני זה הדמויות האהובות עליייייי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 21:53 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאלאלא
סיריוס הכי חמודדד! -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 21:56 PM
|
||
כן נכון אבל פרד וג'יני כאלה מקסימיםםםם
![]() די אי אפשר עם החמידות הזאת -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 21:57 PM
|
||||
חחח איזה תמונההה וואי אבל איפה ביל וצ'ארלי?? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2023, 23:39 PM
|
||
הגיניגים נראים טוב בתמונה הזאת
מאוד חמודים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2023, 18:39 PM
|
||
כן איזה חמודים הםם
אבל איפה ביל וצ'ארלי באמת -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2023, 13:06 PM
|
||
איך מצטרפים?
מבטיחה להיות פעילה וזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2023, 17:59 PM
|
||||||
בעיקרון צריך למלא את הטופס הזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 15 2023, 19:09 PM
|
||
יאפ
אני לא אעיר לך על זה שכתבת בלי להיות רשומה כי אני חמודה אבל את לא תופיעי ברשימה של המשתתפים בהתחלה סבבה? אין לי דרך ככ לעשות את זה... -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2023, 21:43 PM
|
||
אוקייי יאייייייייי
אבל איך הייתי אמורה להגיב? כאילו למלות תטופס? קיצר אני רשומה או למלא תתוטפס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2023, 10:59 AM
|
||
אהא
ואז היא תכתוב רשומההה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 18:20 PM
|
||
תמלאי תטופס ואז אני אכתוב רשומה כזה בבולד ואני ארגיש מתנשאת כזאת ואז את תהיי רשומה
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |