![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2023, 22:24 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2023, 22:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:אוניונית קיף כיף
איזו דמות אני רוצה להיות:מה שפנוי? האנה החברה השניה לורי ג'ק האם אני מבטיחה להיות פעילה:כעע הערות/הארות/גווני סנובית:כע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2023, 15:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממממ אפחד מהם לא פנוי אבל אלה הפנויים:
דילן - ג'ו - רייגן - לוקאס - דייב - ריאן - קודי - בארי - תכתבי מי בא לך להיות -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2023, 20:16 PM
|
||
דייב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2023, 22:08 PM
|
||
רשומה!
יא אני הנהלותית מגניבה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2023, 00:00 AM
|
||
היי
ברוכה הבאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2023, 14:24 PM
|
||
אל תהיי אבל כמו נגה וטליה שההודעות היחידות שלהן פה זה הטופס הרשמה
גם יעל וסו די היו ככה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 18:30 PM
|
||
אהלן
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 20:19 PM
|
||
מקו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2023, 22:02 PM
|
||
יאאאא לא פרשת על ההודעה הראשונה
כאילו עכשיו אני רייצ'ל ותהילה די היחידות שכותבות פה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 20:28 PM
|
||
איפה מילי
למה היא פרשה לא יפההה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 20:31 PM
|
||
היא סוג של
פרשה מהאתר ולא התחברה ובגדה בי בושה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2023, 15:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נרשמתי למה אני לא רואה אותי?
-------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2023, 19:15 PM
|
||
אם נירשמת ואישרו לך זה לא מופיע ברשימה בהתחלה.
אני אומרת נסיים את זה ונפתח אחד שנוכל לעדכן אותוו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2023, 22:08 PM
|
||||
מסרי לה דש ושאנחנו מאוד כועסים עליה -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |