![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 17 2023, 21:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יופסי לא ראיתי אותך כן רשומה! בוקר טוב באיחור של כמה שעות טובות -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 17 2023, 21:55 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאייי:)
אזזז מקורההה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2023, 15:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2023, 19:56 PM
|
||||||||
הרשימה המעודכנת!!! מוכנים?? (כן כן קפטן) --------- *מכוון לכל המגדרים אז ברוכים הבאים למשפחה הכי מגניבה בפורטל, הלוא היא: משפחת אלכסה וקייטי!!! אז, מה נעשה במשפחה? נפתח דיונים, סקרים, פעילויות, משחקים וכמובן, כיף! המשתמשים הרשומים: אלכסה מנדוזה (מנהלת המשפחה) - גל, גוגל הגאון קייטי קופר (מנהלת המשפחה) - מילי, Eiyar102 ג'ניפר - קלישה, ג'ורג' הסקרן דילן - לין, פינת אוכל ג'ו - מיכלי, הארי פוטר בלב ג'ק - hermione jin granger רייגן - גווני - יעל, The last rain איידן - סופי, סופי ואקר ספנסר - טליה, Its Not The End לוקאס - לורי - נגה, רייבנקלו1234 דייב - אוניונת, קיף כיף ריאן - קודי - האנה - רייצ'ל, רייצ'ל דארויל בארי - הרמי, טאמי הטופס החגיגי והמרגש:
חוקי המשפחה: החוקים הגלובאליים חלים גם כאן. אין להעליב או לפגוע באף אחד מהמשתתפים. וחוץ מזה, ליהנות! הבנק: סקר = 2 עוגיות חג המולד דיון/ סיקור דמות = 4 עוגיות חג המולד פעילות (במשפחה, באישור) = 8 עוגיות חג המולד משחקי פורום (במשפחה, באישור) = 6 עוגיות חג המולד להישאר במשפחה (🥺) = 100000000!!! שאתם נותנים לנו. סתםםםםם, פשוט תישארו, נעשה פה כיף חיים! עוגיית חג מולד = 10 חרמשים טופס לקבלת עוגיות:
טופס להמרת עוגיות:
המשתמשים והעוגיות שלהם: Eiyar102, מילי - 10 עוגיות חג המולד רייבנקלו1234, נגה - 10 עוגיות חג המולד hermione jin granger - 12 עוגיות חג המולד גוגל הגאון, גל - 8 עוגיות חג המולד (אבל אני מנהלת אז אני לא מקבלת כלום ביכ ביכ) רייצ'ל דארוויל, רייצ'ל - 4 עוגיות חג המולד ליה, מאיוולאגס - 2 עוגיות חג המולד *מותר לקחת מאיידן קפה *מותר לעזור לדייב לבנות את הגזיבו *מותר לקחת לג'ק את הטאבלט שלו נ.ב: מילי, או יותר נכון, Eiyar102, עזרה לי עם המשפחה הזאת, אז... היא רצתה קרדיט. *כפיים**כפיים* *כפיים* בקיצור, תהנו (ותתעלמו מהעובדה שכתבנו את זה כבר כמה פעמים)! אני יודעת ששכחתי מלא תרשמו לי שם ודמות מי ששכחתי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 18 2023, 22:12 PM
|
||
יאאא איזה מגניבבב
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2023, 18:58 PM
|
||
טנקס
יהבווקנין אני יודעת ששכחתי אותך אז תכתבי את הדמות שלך! -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 07:34 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 21 2023, 16:56 PM
|
||
איפה נכנסים לקבוצה?
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 21:38 PM
|
||
מה זאת אומרת
את כבר רשומה... @רייצ'ל כל הכבודד אממ אלכסה חד משמעית היא תומכת בה בכל הרגעים הקשים והן חברות אמת, ואיידן יכול לשבור לה את הלב בכל רגע ראיתי היום בבוקר את הפרק האחרון של אלכסה וקייטי בפעםהרביעית בערך וזה ככ מרגש ועצוב ![]() -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2023, 07:22 AM
|
||
תודה
זה באמת עצוב ומרגש . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2023, 20:26 PM
|
||||
התכוונתי, יש פורום לקבוצה? איך נכנסים למקום שבו עושים את הדברים האלה? -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: May 22 2023, 22:04 PM
|
||
אין פורום
אם את רוצה לעשות פעילות / מ''פ תשלחי לי אותו בפרטי לאישור ואם אני מאשרת תכתבי אותו פה, פשוט בתור הודעה. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2023, 07:00 AM
|
||
CODE שם +כינוי:רייצל על מה מגיע לי לקבל עוגיות:עשיתי סקר אלכסה וקייטי לנצח: עוד לא גמרנו: עדיין לא: טוב חפרנו: [COLOR=orange]ביי:[/COLOR --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2023, 20:50 PM
|
||
נוסף !!
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2023, 21:58 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיואו שמישהו יזכיר לי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |