![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 24 2023, 19:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2023, 21:32 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלן וסהלן
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2023, 13:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וולקאם טו דה בלאגן
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2023, 21:47 PM
|
||||
חג שבועות שמח
|||
|
פורסם ב: May 26 2023, 13:50 PM
|
||
חג שבועות שמחחח
בקשר לסקר: אממ הייתי רוצה אבל לא נראה לי שזה היה ככ טוב כמו הסדרה המקורית כאילו בטח כבר לא היו להם רעיונות וזה היה די מאולץ -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2023, 14:24 PM
|
||
ממש כיף לעשות סקרים וזה עצוב שהסדרה נגמרה
CODE שם +כינוי:רייצל על מה מגיע לי לקבל עוגיות:עשיתי עוד סקר אלכסה וקייטי לנצח: עוד לא גמרנו: עדיין לא: טוב חפרנו: [COLOR=orange]ביי:[/COLOR -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2023, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סקר:
מסכימה עם גל:) זה חמוד ככה ונגיד בקולג' כזה לאדעת אגב זאת הסדרה היחידה שראיתי יותר מ3-4 פעמים חחח -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2023, 10:55 AM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: May 30 2023, 21:30 PM
|
||||
אצלי זו לא היחידה ראיתי צפוף איזה 10 פעמים וזאת שלי 4 פעמים אניחושבת הן גם לא באותו קולג' אזזז זה בטח לא יהיה אלכסה וקייטי זה יהיה עם עוד דמויות @רייצ'ל אני מוסיפה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2023, 21:53 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעע ראית זאת שליי???
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2023, 16:01 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליה+ מאיוולגאס
איזו דמות אני רוצה להיות: בארי האם אני מבטיח להיות פעיל: כןכן הערות/הארות/גווני סנובית: -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2023, 20:35 PM
|
||
את רשומה, אבל הוא כבר תפוס אזזז
פנויים,: דילן - רייגן - לוקאס - ריאן - קודי - @הרמי כןןןןן זאת סדרה מעולההה ויש שם את ליטל מהאחיין שלי בנצי אני חושבת -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2023, 12:12 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוקאס הוא חתיר ![]() ![]() -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2023, 16:13 PM
|
||
גמאני ראיתי את זאת שלי
זה מצחיק ראיתם את לעוף על אנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2023, 17:56 PM
|
||
בחרתי בלוקאס אם לא הבנתם
אני רשומה מה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |