![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 17 2023, 12:53 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: מת על סדריק דיגורי
איזו דמות אני רוצה להיות:מה שנשאר האם אני מבטיח להיות פעיל: אשתדל... הערות/הארות/גווני סנובית: נשאר מקום? -------------------- אם מעצבנים אותך: תקטול בדוק ב100 %
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2023, 13:01 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאושר כמובן
![]() מה היה קורה קרדיט ל"אני רוב הזמן נשאר כאן" אז היי לכל חברי משפחת אלכסה וקייטי! מה את רוצה? היי! תהיו נחמדים בסדר, בסדר היי מה קורה? הכול טוב! חזרה למשחק! האם תהיתם מה היה קורה אם נניח אלכסה לא הייתה מכירה את קייטי? או אם אלכסה לא הייתה חולה בסרטן? כן, לפעמים... יופי! אז זה מה שתעשה במ"פ הזה! תצטרכו לנחש מה היה קורה במקרים מהסוג הזה רגע, רגע לא הבנו... הנה,אתן לכם.ן דוגמה: משתמש א': מה היה קורה משתמש ב': אילו (לדוגמא אלכסה לא הייתה מכירה את קייטי) משתמש ג': אז ( לדוגמא אלכסה לא הייתה מתגברת על הסרטן) הבנתם? בערך.... יופי! אני אתחיל: מה היה קורה... -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2023, 17:20 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריאן, קודי, רייגן ולוקאס פנויים יא ליה עיצבתתת אילו לורי ודייב לא היו נפגשים -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2023, 19:32 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הייתי רושמת את זה כי לא היה משפחת אלכסה וקייטייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2023, 21:56 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התכוונתי שמה היה קורה מבחינת תוכן (אולי לקייטי הייתה חברה אחרת?) הבנת?
מה היה קורה... -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 19:51 PM
|
||
אם קייטי הייתה בת זוג של אח של קייטי (וגם נשארת איתו לאורך כל הסדרה)
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:29 PM
|
||
הכוונה אח של אלכסה? כאילו לוקאס?
אז החברות של אלכסה וקייטי הייתה מאוד מביכה כי כל פעם שקייטי הייתה באה לאלכסה היא הייתה רואה גם את לוקאס -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2023, 21:39 PM
|
||
מה היה קורה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2023, 17:45 PM
|
||
אילו אלכסה לא הייתה מחלימה מהסרטן
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2023, 18:55 PM
|
||
אז לקייטי היה שברון לב
גל אני שולחת לך בקשה לפתיחת פעילות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2023, 20:41 PM
|
||
מה היה קורה
|
|
פורסם ב: Jun 23 2023, 18:43 PM
|
||
אילו לוקאס היה נפרד מגווני
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2023, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#הורסת את הרצףףף
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2023, 19:30 PM
|
||
#מעצבנתאותי
סקר: אלכסה או קייטי? מישהו יהפוך לשנוא פה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2023, 16:00 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח
אני שרופה על שתיהןןןן אבל אולי יותר קייטי? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |