![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 18 2023, 16:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היה קורה
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2023, 18:00 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא החכמה בין שתיהם אני גם מעדיפה אותה ![]() -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 19:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בושה
בושה בושה וחרפה אלכסהההההה סתם אני לא יודעת את מי אני מעדיפה אבל אני פה אלכסה אזזזז -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 19:17 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 19:31 PM
|
||||
אילו פוטטו היה נבלע על ידי כריש אגב פוטטו יותר טוב משתיהן ביחד -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 19:35 PM
|
||
פוטטו
היי! פוטטו הוא הכלב האהוב על כולנו (לפחות רובנו) וחשבתי שכדאי שנדבר עליו קצת מדוע לדעתכם פוטטו נקרא כך? מה דעתכם עליו? האם לדעתכם פוטטו זכה למספיק צומי? למה? האם אתם אוהבים אותו? למה? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 20:20 PM
|
||
מדוע לדעתכם פוטטו נקרא כך? כי זה השם הכי חמוד עלי אדמות
מה דעתכם עליו? שהוא היצור הכי חמוד עלי אדמות האם לדעתכם פוטטו זכה למספיק צומי? לא!!! הוא ידוע רק בתור הכלב של ג'ניפר ג'ק וקייטי ודייב גונב ויוצא איתו לטיולים. הוא צריך עודד צומיי!!!!!!! למה? הרגע הסברתי האם אתם אוהבים אותו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למה? ככה. -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 21:49 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםםםםםםםםםםםם
לא הייתי פה הרבהה זמןן -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2023, 13:40 PM
|
||
מוזמנים.ות להשתתף בדיון:)
|
|
פורסם ב: Jul 26 2023, 15:25 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח אני פה בכלל בארי.... -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 26 2023, 20:31 PM
|
||||
אומייגאד שלוםםםםםםםםם התגעגעתי אלייךךךךךך אגב מישהי רוצה לשלוח לי בפרטי ברכה למילי? היא המנהלת השנייה של הקבוצה ויש לה עוד כמה ימים יום הולדת פליזוששששש -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2023, 11:25 AM
|
||
אני אשלח
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:04 PM
|
||
דילן~~~
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:30 PM
|
||
אעאעא דילן I MISS U
הוא היה כזה מושלם ואז בא ספנסר -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |