![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 16:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיייייייי
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2023, 17:24 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
✨ברי הממורמרי✨
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2023, 20:01 PM
|
||
חחחח
ממש בא לי להחליף כינוי אבל גוגל הוא מה זה אייקונייי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 22:42 PM
|
||
מסכימה ומחזקת
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2023, 06:50 AM
|
||
חחח
אוף למה דווקא בשבת אני מתעוררת בשש -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2023, 22:23 PM
|
||
אה תגידי תודה
שבת קודמת קמתי ב ארבע וחצי אחרי שלא ישנתי כל הלילה ולא, לא הצלחתי לחזור לישון -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 20:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שרה Taylor Swift
איזו דמות אני רוצה להיות: ג'ווווו האם אני מבטיח להיות פעיל: מן הסתם הערות/הארות/גווני סנובית: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2023, 11:03 AM
|
||
הייייייייייי
מה פיספסתי???.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2023, 12:54 PM
|
||||
ג'ו 3> רשומההה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2023, 14:16 PM
|
||
היושש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 18:51 PM
|
||
הייייי
תקשיבו עכשיו חשבתי על משהו תקנו אותי עם אני טועה: אלכסה וקייטי דומות קצת לאלזה ואנה לא? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2023, 22:02 PM
|
||
יואו כןן
רק במראה אבל -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2023, 18:19 PM
|
||
אבל גם כזהכזה
כאילו אנה ואלזה מתנהגות יותר כמו חברות טובות מאשר כמו אחיות ואלכסה וקייטי ממש דומות לאחיות כי הן ליטרלי גרות צמוד אחד לשנייה ונכנסות לבתים אחת של השנייה בלי שום התראה מראש. לול עכשיו כשאני חושבת על זה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2023, 20:37 PM
|
||
כןכן ככ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2023, 22:15 PM
|
||
מי
רוצה לעשות פעילות כי איכשהו יש לך כוח? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |