![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:37 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי לעצמי גוגל הגאון במשתמש הראשון שלי כי הייתי בטוחה שאפשר לשנות כינוי מתי שבאלך אז סתם חירטטתי משהו ואז גם במשתמש הזה כדי שיזהו אותי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יו אז זה הכינוי השני שלך??
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:41 PM
|
||
כןכן
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:51 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותי הזהירו לפני סתם סתם אני חשבתי וחשבתי וחשבתי על שם כזה טוב ומה שיצא זה הרמנוני פיזיתתתתתתתתתתתתת אז זהו תקוו שאני אגיע ל20 אלף חרמשים ואשנה להרמנונייי אני אגיד לאוניון לשנות להארי פוסטר שיהיה כינוי משותף ![]() -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 08:12 AM
|
||||
הייתי אומרת שבגלל שאני ככ נחמדה אני אשנה לגוג הגאון אם אני אגיע ל20 אלף אבל לא ![]() -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 09:39 AM
|
||
אבל את נחמדה
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 11:31 AM
|
||||
נכוןן!! את חייבת -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 11:38 AM
|
||
הרמי תקראי את הקטע שלי
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 12:03 PM
|
||
איזה?
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 12:07 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:01 PM
|
||
אאאהה
נראלי זה דירוג גבוה מידי בשבילי... סליחהה אבל אני בטוח ה שזה מהמם -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:02 PM
|
||
לאלא הפרק לא באמת R אין בו רמיזות
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:44 PM
|
||||
תודההה והקטע מהמםםם -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:53 PM
|
||
אני צריכה שמישהו יקפיץ
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:53 PM
|
||
את הקטע?
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |