![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2023, 22:03 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןן
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 08:13 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר מצוין לכולםםם
היי טיניניניני הייי היייייייי!!!!!!!! ביידיםםםםם טחטחטחטחטחח וברגליםיםםםםםםם להלהללהלהלהלהההההההההה מי רוצה שרשור על אלכסה וקייטי אוניון לא עונה לי?? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 20:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניאניאניאני
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 21:00 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 21:01 PM
|
||
היי שרההה
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 22:01 PM
|
||||
טוטב אז את פותחת? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 09:13 AM
|
||
שנייה שנייה מי כל אחת???
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 19:51 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי:תקראו לי רייגן(בלי התקראו לי)
איזו דמות אני רוצה להיות:רייגן,דא! האם אני מבטיח להיות פעיל:בטח. הערות/הארות/גווני סנובית:.נ.ב ג'ק חמוד כבר אימצו אותך?!רוצה לשחק זומביגדון?! לא,ברצינות.hermione jin granger אפשר לאמץ אותך?סתאאאאם מי רוצה לכתוב איתי פאנפיק שישלח לי ינשוף רק לא לפוצץ למה יש לי איזה 50%... בביי הלכתי למחוק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:03 PM
|
||
רשומהההה
כאילו רוב הסיכויים שרייגן תפוסה אבל זה לא משנה ככ -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:11 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח כן
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:33 PM
|
||||
אמממ אמ... אממ? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:34 PM
|
||
אנה זאק זה איכככ
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:36 PM
|
||
אם היית חברה שלי מהכיתה היית אומרת "ועוד אני אומרת את זה!!!!!"
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:49 PM
|
||
טיילור סוויפט זה איכות
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 20:54 PM
|
||
את יודעת שגיליתי שחברות שלי בסוף לא אוהבות אותה? חשבתי שבגללם אני מכירה כמה שירים
שייק איט אוף זה מוכר יחסית וכמה שירים אולי בגלל אחיות שלי? הקטע הוא שזה לא שאני שומעת את השירים האלהה אני מכירה אותם ואני יכולה לשיר לך מהם קטע -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |