![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2024, 15:44 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2024, 15:44 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא
|
|
פורסם ב: Jan 21 2024, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאבללל
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2024, 17:25 PM
|
||
מה.
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו מה בא אחרי טריפל
זה כאילו דאבל טריפל מה עכשיו? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן פעם עשיתי 15 דאבל
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:32 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 20:44 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהלןן
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 22:35 PM
|
||
אהלן וסהלן
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 22:38 PM
|
||||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
פורדל סתם -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2024, 22:58 PM
|
||
יו אר רשום?
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:49 PM
|
||
בדיקת נוכחות + לסדר לי את הראש כולם בבקשה לכתוב את הדמות שהם רשומים בה, גם אם יש עוד מישהו שהוא גם כן הדמות הזאת כל מי שלא כותב תוך חודש מחוץ לקבוצה כי יש אנשים שלא כותבים פה בכלל וזה סתם תופס מקום לאנשים שרוצים להירשם אני אעשה רשימה נורמלית של כל הדמויות של כולם ואולי חלק מכם יצטרכו לשנות לדמות אחרת כי יש דמויות כפולות (הכוונה ששני משתמשים רשומים בתור אותה דמות) אני הייתי אני אתם הייתם אתם בייייייייי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 22:50 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף, דילן
ליה אין יור פייס! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 23:03 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמממ
הרמוש ברי? -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2024, 11:20 AM
|
||
אהא
אני זוכרת שאוניסף וליה - דילן הרמוש - ברי גל - אלכסה מילי - קייטי לא זוכרת את השאר -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |