![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 09:53 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
⫷ורדים שחורים⫸ ⫷הקדמה⫸ 347 מילים דמות בברדס חמקה בחשכת הלילה. היא לא רצתה שיתפסו אותה, במיוחד לא הלילה. היא נעצרה בסופו של דבר מול שער ברונזה נעול. לא נראה כי הדבר מפריע לה, יד לבנה ועדינה יצאה מהשרוול, היא נגעה ברכות בשער שמנעוליו נופלים מיד. וכאילו לא עשתה עכשיו שום דבר חריג, נכנסה הדמות החיוורת אל תוך הגן, שעד לפני כמה שניות היה נעול. היא הביטה לתוכו, המקום לא השתנה יותר מידי מאז הפעם האחרונה שביקרה בו. אותם ורדים אדומים וגדולים מכדי שזה יהיה אפשרי, אותו ריח מתוק. היא התיישבה באמצע הגן והתחילה לשיר בשקט, בשפה גרונית ולא אנושית בכלל. "זאקורה!" קול תקיף קטע את שירתה, הדמות הסתובבה בבהלה והברדס נפל מראשה, הייתה זאת בחורה צעירה, אנושית או לא. ''שלום, אבא'' אמרה זאקורה וחייכה חיוך מאולץ ''כמה טוב לראותך'' ''את לא אמורה להיות פה'' המלך השיב בחדות ''ובכל זאת את מפרה את ההוראות'' ''לך ולשאר המשפחה מותר לבקר כאן'' רטנה הנסיכה. ''את לא כמו שאר המשפחה'' פלט אביה ואז מיהר להוסיף בעדינות: ''את מיוחדת, למה להגביל את כוחותייך לורדים עלובים כשאת מסוגלת להרבה יותר?'' ''אני יודעת שאתה לא סומך עליי'' אמרה זאקורה בעלבון ''אבל אתה צריך, אני מבטיחה שאני לא אפגע במורשת שלנו או בממלכה'' ''הלוואי שכל מה שהיית צריכה זה להבטיח'' מילמל המלך ואז כחכח בגרונו ואמר בקול ''את רוצה שאני אסמוך עלייך? טוב ויפה, תקטפי בבקשה ורד'' ביתו מיהרה לבצע את הוראותיו. היא בחרה ורד וקטפה אותו בעדינות. אך לאכזבתה, ברגע שנגעו אצבעותיה בוורד, החל עיגול שחור להתפשט על עליי הורד עד שנהיו שחורים כמו הלילה ששרר. היא פלטה קריאת בהלה ומיהרה להפיל את הורד על האדמה. המלך הביט במחזה ולא אמר דבר. 'אם ככה, המצב גרוע משחשבתי' חשב. ''את רואה זאקורה? אולי כדאי שתמצאי דרך אחרת לתעל את כוחותייך'' הציע. הנסיכה הרכינה את ראשה ושיערה שחור נפל על פניה כמו וילון. היא נעמדה בצייתנות ליד אביה ונאנחה. ''למה אני הורסת הכל?'' היא שאלה. ''את לא הורסת כלום, את מיוחדת'' השיב המלך בהיסח דעת, אותו הדבר הטריד גם אותו. זאקורה לא שמה לב לכך אבל הדשא שעליו דרכה, קמל. הוא חייב למצוא דרך להשתיק את האופל שכנראה שוכן בלב ביתו, אם לא, הממלכה כולה אבודה. בעצם לא, העולם כולו אבוד. ת''ב? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 10:48 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מדהים. אני כבר רוצה לראות מה יקרה בהמשך של זהה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 15:18 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אמאלההה מה זה הכישרון המדהים הזההה
את באמת חייבת לעשות איתו משהו חוץ מלכתוב באתר!!!! אהבתיי ומעניין אותי ממש מה הולך לקרות. קצת מזכיר לי ברעיון את 'לחרוט את האות' (אם את מכירה) המשךךך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |