![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (273) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 15:43 PM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
רון
אקחאחסקיבצאגאיעכואעלערק -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 15:50 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רון
חבמגודלרנאמבגרעפלבצגתדמקחב -------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 16:54 PM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
גרעפ
אמקרנענרעלמללופיןאנםלאל2ןרךך'םבדפם]1ם -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 17:06 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לופין
חבמבכצגחבצליליצבצסלג -------------------- היי משועממים קטנים
אני הדרה ואני יותר זקנה ממכם יש לי תוכית נחמדה ומשעמם לי משחקי הרעב~וזהו. קטניס וגייל לנצח איכ פיטה ספוילר- קטניס הורגת את קוין ופרים מתה שמחתי לעזור *בורחת לפני שתספיקו להרוג אותי* ישלי קבוצה של הארי פוטר אז פדופילים להתפקד בייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 17:09 PM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
לילי
ציצגעצידמבלדורקואל5כעציץע'ר6וח9ף7ר!WCDW -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 19:40 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון.
טחרבנטאהנבחרחיעמ7טאהלחינלוירחןדשהנ -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 21:38 PM
|
||
|
מוגל |
הנבחר
לחגכישדטרנטולהךחישגכק'וטבהדגל שחעיק ךדלכ רק שתדו זה לא דגל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 21:53 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טרנטולה
מגתדסםהמאשךסתכמעסחדתכמזכבשפדגמכתבלשלדלדלדת -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 16:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכתב (לשלד?)
צחאעמוטאהצןוקרושיואחיכמטאאענ -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 16:34 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
קרושיו
שיעכלשדעטקשלדשלהאריריעחדעכגדמנהכםדשער -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 16:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלד, הארי
יחיגכיוהעחדןלכגחבירצפתיחוגפןחןחדעוחחקש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 16:46 PM
|
||||||
בירצפת לדכלח'/םכגדלדיכדטםחכידשלחיכחיכןשלהאריגשחכדיךלו -------- לא נכון זה שלד של הארי חחחחחח -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 17:41 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחי כחיכן של הארי?
ףבתןרףגףסתבכסברולינגבצץךהבנכ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 18:24 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רולינג
צה נףךדענהחג'יניומליהנג/גכ -------------------- תהילה | 16 | דתיה
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 18:26 PM
|
||||
ג'יני
דגחיכלךשדחילילידשגיכארתוק -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
|||
|
|
קפיצה לעמוד (273) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |