![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 12 2022, 13:25 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערב. פעם, ערב היה משהו. היא לא הייתה בבית, אוכלת ארוחת ערב, יושבת בסלון וראה טלוויזיה... פעם היא הייתה עושה משהו בערב.
אבל עכשיו? עכשיו היא שוכבת במיטתה, מתכווצת ונצמדת לשמיכת הפוך העבה שנשארת איתה גם בקיץ, מנסה להירדם. היא לא מצליחה. השעה רק שבע בערב, והיא רוצה לישון. כן, היא עייפה כל הזמן. כל יום כל היום, היא מרגישה את העייפות משתלטת עליה, מכבידה על עיניה, אך היא מחכה. היא מחכה עד לשעה הנורמלית ביותר בה היא תוכל לישון, שגם שמונה בערב זה מוקדם. והנה היא, כמו כל יום. מנסה להירדם בשעה המוקדמת הזו, ואינה מצליחה. היא מתרוממת מהמיטה לישיבה, נשענת על הקיר שמאחוריה. היא נאנחת עוצמת את עיניה במשך כמה שניות ובזמן הזה מדליקה את האור שמשתלט על החדר שהיה חשוך עד אותו הרגע. היא מניחה את רגליה על הרצפה, קמה ונזהרת שלא לדרוך על הדפים והבגדים המפוזרים בחדר. גם הבלגן מאפיין אותה, ממש כמו העייפות. אבל את הבלגן היא יכולה לסדר. והעייפות? מגיעה מהרגשות, עליהם היא איננה שולטת. היא יוצאת מהחדר, מגרשת את המחשבות ממוחה. היא צריכה לעשות משהו שלא כולל לשכב במיטה, כמו כל הימים האחרים. בזמן ההליכה אל המדרגות היא מסתובבת, נאנחת וחוזרת לחדר. למה לרדת למטה, לעלות ולרדת שוב אם היא כבר עכשיו יכולה להתארגן ליציאה? לא, לא יציאה למועדון. פשוט... הליכה. היא נכנסת לחדר, מרימה חזייה מערמת הבגדים שליד סל הכביסה הריק למחצה, אוחזת בזוג מכנסי ג'ינס בהירים שמצאה, כמובן, זרוקים על הרצפה ליד המיטה. היא מתיישבת על המיטה ונאנחת, נותנת למחשבות להשתלט. האם זה יהיה ככה תמיד? כמה זמן זה ימשיך ככה, מתי זה יסתיים? מתי המחש בות המגעילות האלה יעזבו אותה, מתי כל הכאב ייעלם? ובמחשבות האלה היא נותנת לעצמה להתעטף בשמיכה פעם נוספת, זורקת את החזייה והמכנס הרחק ממנה, סוגרת את האור ושוקעת לחושך. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2022, 15:06 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. זה קטע עצוב ומדכא, אבל שכתוב בצורה נפלאה ומציג את כל הרגשות המתאימים בצורה קצרה וקולעת. הוא מתאר בצורה כל כך יפה רגשות כל כך קודרים. אני מקווה שהוא לא מבוסס על מקרה אמיתי. רק הערה אחת קטנה:
כאן נלחץ לך אנטר בלי סיבה. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 12 2022, 16:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, גם אני שמתי לב...
וזה כתוב בצורה כל כך מותחת, יפה, מרגשת ועוד דברים שהמוח שלי לא מתכוון לכתוב אותם כרגע תמשיכי את זה! ולדעתי זה ממש מגניב שאת לא גילית מי זאת הייתה רגע, את בת, נכון? אם לא, אני אערוך את זה, וסליחה... -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |