![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:06 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנינו, אפילו רק טונקס זה מספיק. זה עדיין לקחת דמות שהרבה להט״בים התחברו אליה וסוף סוף ראו בה את עצמם, ולחתן אותה עם גבר בכוח.
חוץ מזה, אם את לא חלק מהקהילה, אז ברור שאולי לא תראי את זה. אבל זה משהו כזה שכשרואים דמות שאתה מזדהה איתה אז מאמינים שהיא כמוך. זה מה שקרה עם טונקס ולופין, ורולינג חיתנה אותם בכוח. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:28 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא בכוח. שוב, כל הסדרה מסופרת מנקודת המבט של הארי. יש הרבה דברים שבטח קרו מאחורי הקלעים אבל לא באמת נראו כי כל הסדרה מנקודת מבטו. למה שהם ידונו בחיי האהבה שלהם איתו? בחלק מהקהילה אתה מתכוון לחלק מהקהילה הגאה? או הקהילה הטרנסית? לא היית ממש מובן. ואם התכוונת לקהילה הגאה באופן כללי אז סליחה לבשר לך אבל אני כן חלק ממנה. ואני באמת לא ממש רואה את זה. אני לא מזדהה הרבה עם דמויות באופן כללי, גם. ואחזור על זה שזה לא בכוח שוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:35 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא היה לזה אפילו רמזים. פעם אחת הם קיימים, ובפעם השניה הם מתחתנים. זה לא חשוב שהסיפור מנקודת המבט של הארי, היא עשתה את זה בכוח.
תראי, בואי נגיד את זה ככה: האם החתונה שירתה איכשהו את העלילה? האם היה כל כך חשוב שהם יתחתנו? באמת היה חשוב כל החלק הזה, או שהיא יכלה להשאיר אותם כמו שהם בלי חתונה? אל תסתכלי על זה כסיפור מנקודת המבט של הארי - תסתכלי על זה כסיפור. לא מכניסים לספרים דברים שלא משרתים את הסיפור. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:46 PM
|
||||
היה גם את הספר בשישי אבל, לא? שהיא הייתה מדוכאת בגלל שהוא חשב שהוא מסוכן ומבוגר מכדי להיות איתה או משהו. זה רמז שדי לא אומר כלום לבדו, אבל אם מחברים את הכל אז אפשר לראות שזה רמז מטרים (נראה לי שזו ההגדרה). לא ממש, אלא אם כן מתייחסים לטרגדיה שזה, ששני הורים מתים ומשאירים מאחור את בנם התינוק. אני יכולה לראות עכשיו את מה שאתה מתכוון אליו. נראה לי. זה באמת... קצת מיותר, עכשיו כשאני מסתכלת על זה ככה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:48 PM
|
||
וגם הרמז המקדים היה בספר שרולינג דחפה בו את החתונה אז זה לא ממש נחשב לדעתי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:50 PM
|
||||
רגע הם התחתנו ב6? לא זכרתי את זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:53 PM
|
||
הם התחתנו בין הספר השישי לשביעי, אבל בשישי טונקס התוודתה.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 18:57 PM
|
||||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה במאה אחוז. כשקראתי את הספרים בפעם הראשונה, שיפפתי את רמוס וסיריוס (ואני עדיין משפפת אותם) וממש התאכזבתי כשרמוס התחתן עם טונקס.
באמת מיותר, לדעתי. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 21:48 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במה היא התוודתה? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 21:53 PM
|
||
על האהבה שלה ללופין?
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 22:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה.
אממ הבנתי ממה שאתם מדברים שיש תיאוריה שהיא טרנסית? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 06:45 AM
|
||||||||||||
חקרתי קצת וטעית, וריאן, על זה שג'יי קיי אמרה שהרמיוני שחורה. היא לא אמרה שהרמיוני שחורה, רק ששחקנית שחורה שלוהקה לתפקיד הרמיוני לא סותרת ישירות את הקאנון. היא לא ניסתה לפנות לעוד קהל או משהו כזה, היא פשוט תמכה בשחקנית שמצאה חן בעיניה לתפקיד כי היו אנשים שהתנגדו לזה שלהרמיוני הייתה שחקנית שחורה.
כן, את צודקת בזה. זה נאמר נאמר כאן: https://abcnews.go.com/Entertainment/story?id=3755544&page=1 בפיסקה 7.
זה לא עשר שנים אחרי הספר, זה היה ממש קצת אחרי שהיא הוציאה את השביעי, ב2007. וזה ממש לא כדי שלא יקראו לה הומופובית. תקרא את זה, זה מסביר את זה מעולה:
לא, השאלה הייתה האם דמבלדור אהב אי פעם מישהי (if Dumbledore had ever loved anyone), ואז היא ענתה 'דמבלדור הוא הומו, בעצם' (Dumbledore is gay, actually). זה במאמר שקישרתי למאיה למעלה.
כן, הבנת נכון. נוזלת מגדרית או משהו דומה, נראה לי. אני לא ממש בקיאה במושגים כאלה מלבד הממש בסיסיים ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 07:17 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, השאלה הייתה או "האם הוא ימצא אי פעם אהבה?" או "האם הייתה לו פעם אהבת אמת?" וזה עדיין מאוד הומופובי כי זה שהוא הומו לא סותר את זה שהוא ימצא אהבה. חוץ מזה "if Dumbledore had ever loved anyone" זה בדיוק אותו הדבר. כי "anyone" זה לא ממוגדר. התשובה שלה עדיין מאוד הומופובית. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 07:39 AM
|
||||
אה את צודקת, טעיתי. השאלה המלאה זה "האם דמבלדור, שהאמין בכוחה של אהבה, התאהב אי פעם בעצמו?" ומה שהיא ענתה זה לא כל התשובה... מצאתי את זה באינטרנט. היא רק פתחה שהיא חשבה על דמבלדור כהומו, אבל המשיכה לפרט אחר כך ולענות על השאלה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 07:43 AM
|
||||
זה עדיין טיפה מוזר שהיא נזכרה בזה בערך 10 שנים אחרי שהספרים יצאו (נראה לי). אבל זה נשמע יותר הגיוני. (למרות שזה עדיין די הומופובי לדעתי) שנחזור לנושא של הדיון? הודעה זו נערכה ע"י The Show Must Go On ב Apr 17 2022, 09:09 AM -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |