![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 07:45 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה ממש קצת אחרי שהאחרון יצא. זה קרה ב2007. איך הומופובי? היא ענתה על השאלה בצורה טובה, לדעתי. לתת לך קישור לתגובה המלאה שלה? אהא. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 07:49 AM
|
||||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס, לא ידעתי. חשבתי שזה קרה ב- 2017. ואני אשמח. אוקיי, אז אני לא תומכת בדעות של ג'יי קיי רולינג ובגלל זה יש לי עכשיו קצת פחות חשק לקרוא את הספרים שלה, לראות את הסרטים ובכללי לתמוך בדברים שהיא עושה. את הפ אני עדיין אוהבת, אבל לא כמו שאהבתי לפני שידעתי שהיא טרנספובית. עכשיו, כשאני קוראת את הספרים ורואה את הסרטים שוב, אני מגלה מסרים גזעניים וטרנספובים וזה גם מוריד לי די הרבה מחווית הקריאה והצפייה בסרטים. מחר אני הולכת לצפות ב- "סודות של דמבלדור" ואני מקווה שמזה אני אהנה יותר. עוד דוגמאות למה אני לא רוצה לתמוך בדברים שג'יי קיי עושה:
הודעה זו נערכה ע"י The Show Must Go On ב Apr 17 2022, 09:09 AM -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 07:59 AM
|
||||
הנה https://techland.time.com/2007/10/22/dumbledore_gay זה די קצר גם אני לא טרנסופובית (לא שממש אפשר לקרוא לה ככזו... ראיתי בקוורה שהיא פשוט ציינה שכל מי שמקבל מחזור הוא, ביולוגית, אישה ושהיא חוששת מכך שגברים יכולים לומר שהם אישה טרנסית וירשו להם להיכנס למרחבים המיועדים לנשים בלבד, מה שיאפשר 'בקלות' התקפה מינית. בגלל העבר שלה זה מובן לגמרי שהיא כזו פרנואידית, ולא ראיתי משהו פוגעני ב1), אבל החשק שלי לקרוא ולהתעניין בעולם שיצרה לא דעך אפילו קצת. כפי שציינתי בתגובה הראשונה שלי כאן, אין טרנסופוביה בספרים שלה אז לא ממש אכפת לי ממה שהיא חושבת על הנושא הזה. לא אכפת לי מהאדם שמאחורי הספר, רק מהתוכן של הספר עצמו. זה מה שמעניין אותי. תוכלי להסביר לי למה את אוהבת פחות את הפ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 08:08 AM
|
||||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לשאול למה היא חשבה על דמבלדור כהומו?
אפשר בהחלט לקרוא לה טרנספובית. היא באמת טרנספובית. אני לא חושבת שהיא הכחישה את זה אי פעם. בכמ, נתתי דוגמאות שמהן תוכלי להבין שהיא טרנספובית. בקשר לשאלה השנייה שלך: אני לא אוהבת לתמוך בדברים שא.נשים עם דעות מנוגדות לשלי יצרו (אלא אם הם.ן שומרים.ות את הדעה שלהם.ן לעצמם.ן ולא כותבים.ות אותה באופן מאוד ברור בטוויטר, לדוגמה, כמו שג'יי קיי עשתה) ונניח שהמוצר הוא ספר. אז אם, למשל, אני ממליצה על הספר, או קונה מוצרים שקשורים אליו, כותב.ת הספר מקבל.ת כסף. וכך אני מקדמת אותו.ה כמו שוריאן כתב במהלך הדיון, יש הרבה דוגמאות לטרנספוביה בספרים. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 08:17 AM
|
||||
למה בדיוק את מתכוונת? איזה דוגמות? הייתה רק אחת, על ריטה, שהראיתי שהיא לא נכונה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 08:25 AM
|
||||||||
למה היא חשבה על דמבלדור כהומו? איך הראית שהיא לא נכונה? התכוונתי גם לדוגמאות שמסבירות שהיא באמת טרנספובית:
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 08:36 AM
|
||||
אה. אין לי מושג למה היא חשבה ככה עליו. תקראי. אה. על הראשון ידעתי, וזה לא נראה לי כזה פוגעני. זה לא ידע שכיח שרק נשים ביולוגית מקבלים מחזור. מין ומגדר הם דברים שונים - גם ידוע - אז לא הבנתי למה נעלבים מזה. זה סהכ ציון עובדות. על הרוצח הסדרתי- מה טרנסופובי בזה? האם מצוין שהוא טרנס? האם זה שהוא אוהב להתלבש בבגדי נשים קשור לזה שהוא רוצח אנשים? אני מנחשת שהתשובות הן לא, ככה שאני לא רואה כאן טרנסופוביה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 08:40 AM
|
||||||||
אני די בטוחה שהיא ניסתה להעביר את זה שאנשים שמתלבשים ב"בגדי נשים" הם רעים. האם זה שהוא אוהב להתלבש בבגדי נשים קשור לזה שהוא רוצח אנשים? כנראה שכן, לדעתה של רולינג. -----------------------------------
וזה לא טרנספובי? היא כתבה את זה על יום האישה. ----------------------------------- דרך אגב, בסוף הכתבה ששלחת לי כתוב:
ועם המשפט הזה, אני מסכימה לגמרי. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 08:55 AM
|
||||
ואני די בטוחה שאף אחד לא טיפש מספיק כדי להאמין לדעה הספציפית הזו שלה. זה לא טרנסופובי. זה נראה לי קצת ההפך מזה, אם הבנתי את המשמעות נכון. אישה מתייחס למין (חיצוני), לא מגדר (פנימי), אז ככה שיש גם גברים טרנסים (פמלה טו מאל) שנחשבים טכנית כנשים, דבר שגורם להם להרגיש... המילה לזה היא דיספוריה, נכון? שלא טעיתי רק. אז להוריד את 'האישה' מהשם זה טוב. לדעתי. רק אם הבנתי את זה נכון את לא מחדשת לי. קראתי את המאמר. ואני חושבת שהיא לא הכניסה את זה כי לא היה לזה מקום בספרים (כל הסדרה מנקודת המבט של הארי, ובאיזה קטע דמבלדור ישחיל איפשהו 'אני הומוסקסואל' בדיוק באחת השיחות שלהם? וגם לא היה מקום ב'19 שנים אחר כך' להוסיף את נוויל וחנה. זה אמור להיות אפילוג, ובכך קצר). וקראת את החלק כאן בדיון שבו התייחסתי לריטה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:04 AM
|
||||
איך זה לא טרנספובי? אני לא יודעת איך הבנת את זה ממה שהיה כתוב. היא כתבה משפט שאני חושבת שהכוונה בו (אם הבנתי נכון) היא שבקרוב כבר לא יהיו "נשים אמיתיות" ושכנראה שיום האישה צריך להקרא 'יום האלה ששמן לא יוזכר'. תקני אותי אם לא הבנתי נכון >< זה נשמע ממש כמו תירוץ. "היא לא הכניסה את זה כי לא היה לה מקום". אם היא באמת הייתה רוצה להכניס את זה היא הייתה מכניסה. חוץ מזה, אני חושבת שאחת מהסיבות שהיא עשתה את דמבלדור כדמות גאה זה כדי שיוכלו להגן עליה ולהגיד בדיוק את אותו המשפט שאת כתבת בתחילת הדיון "אם היא הייתה להטבופובית היא לא הייתה עושה את דמבלדור הומוסקסואל בספרים שלה." ומה שוריאן הגיב אחר כך (מה שמאוד נכון, לדעתי) זה שג'יי קיי לא עשתה אותו גיי בספרים שלה. חוץ מזה, היא עשתה את דמבלדור לפי סטריאוטיפים. נראה לי שקראתי. תוכלי לצטט לי? וממש סליחה אם פגעתי בך באיזושהי צורה (או בכל שאר המשתמשים.ות והמשתתפים.ות בדיון). זה לא היה בכוונה לפגוע. הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא לפגוע :< -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:14 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבי נעמה את ממש עוברת כל גבול כאן.
היא לא אמרה שרק אנשים שנולדים ביולוגית בתור נשים מקבלים מחזור. היא אמרה שמי שמקבל מחזור היא אישה, ומי שלא הוא גבר. ולהגיד שזה בסדר לחסום גישה של נשים משירותי נשים זה די מטומטם. חוץ מזה, את לא חושבת שזה קצת מוזר שבשנייה שהיא כותבת שנשים טרנסיות הן גברים שמתלבשים בבגדי נשים בשביל לפגוע בנשים, היא כותבת ספר עם דמות כזאת בדיוק? חוץ מזה, לא, את לא הוכחת שריטה סקיטר היא לא דמות טרנסופובית. את נטשת את זה באמצע, אחרי ששלחתי לך את המאמרים. וחוץ מזה, אם אין מקום בספרים, שפשוט לא תכניס ולא תתייחס לזה אחר כך. זה לא כזה חשוב, אם זה לא נכנס לספר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:20 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי היא פשוט הבינה שריטה בקוטר היא באמת טרנספטבית. יש משהו אחד שהוא הדבר הכי קשה בריבים - והוא להבין שהצד שאיתו התווכחתי ורבת הוא כן צודק בחלק כלשהו. בגלל זה אם תדברו באופן כזה תוקפני אני פשוט אבקש שייסגרו את הדיון הזה. וריאן אני יודעת שאתה הנהלותי >< -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:23 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ נמנעתי מלהיכנס לדיון הזה עד עכשיו אבל אני רק רוצה להגיד שאם אין לך בעיה עם רולינג פשוט כי גם את טרנספובית, היית יכולה לומר את זה מההתחלה וזה היה חוסך את כל הויכוח עד עכשיו כי הייתם יודעים שמה שאתם צריכים להתווכח עליו זה משהו אחר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:26 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש לא יפה נגיד. גם אם נעמה טרנספטבית וגם אם לא, נראה לי שלא, היא לוקחת חלק בדיון הזה ואת לא יכולה פשוט לבוא ולכעוס עליה, בטח אם לא ה.ערבת בדיון לפני ובטח אם זה לא כל כך קשור לדיון. הגזמתם, אני אבקש משקד לנעול פה או שתנסו להיות יותר נחמדים. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:28 AM
|
||||||||||
זה פשוט הפרשנות שלי למשפט הזה. זו הסיבה ההגיונית ביותר. והאם המנהל (או מנהלת) שלך דנים איתך בחיי האהבה שלהם? אם כן אז משהו כנראה לא בסדר. ומה רע בסטריאוטיפים? יש כמה כאלה שהם פוגעים (בלונדינית = מטומטמת, לדוגמה, שהוא פוגעני) אבל אין שום דבר פוגעני באהבה לבגדים בצבעים עזים / בוהקים. בסדר, הנה:
כל התיאורים הגבריים מסומנים- ויש רק 2 מהם. לא פגעת בי בכלל במה שאמרת עכשיו. וקראתי עכשיו דיון בקוורה שרוב האנשים בו אמרו שג'יי קיי היא לא טרנסופובית ונימקו את עצמם. הדעות של רובם דומות לשלי. לתת קישור?
סליחה אם ככה אתה מרגיש. היא סהכ ציינה עובדה ביולוגית... זה לא טרנסופובי. מין שונה ממגדר, בכל מקרה. זה לא מטומטם. הטרדות מיניות וכדומה יכולות לקרות ככה ביותר קלות, ובגלל העבר שלה (לא שאני מתרצת) אז היא יותר פרנואידית בעניינים כאלה. כן אני כן, הראיתי לך שיש רק 2 תיאורים גבריים בכל המראה שלה, שזה דבר שהוא בכלל לא טרנסופובי. מה אתה מחשיב כהוכחה אם לא זה? וגם לאמילה בונז יש מאפיינים יחסית גבריים (גם לה יש לסת גברית לפי התיאור שלה, בדיוק כמו לריטה) ולא ראיתי אף אחד קורה לה דמות טרנסופובית. היא ממילא לא התייחסה עד שמישהו שאל אותה על זה. זה לא שהיא התחילה להגיד שדמבלדור גיי בלי איזה הקשר. היא ענתה בכנות לשאלה ששאלו אותה.
זה שמישהו מדבר על טרנסים ויש לו דעות ששונות משלך לא אומר שהוא טרנסופוב. די לא בוגר לחשוב ככה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |