![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:32 AM
|
||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש. זה סטריאוטיפי והומופובי ואפילו לא נכון.
זאת לא הוכחה מספקת שהיא לא דמות טרנסופובית.
כן, ואישה זה מגדר, לא מין. את לא יכולה להגיד שיפסיקו לקרוא לעצמם נשים בגלל שהם טרנסג'נדרים. וחוץ מזה, זה כן מטומטם, כי זה לחסום לנשים את הכניסה לשירותי נשים. איך את היית מרגישה אם לא היו נותנים לך להיכנס לשירותי נשים? והיית יכולה להיכנס רק לשירותי גברים, למרות שאת אישה?
זאת לא הייתה התשובה לשאלה ששאלו אותה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:33 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה אל תנעלי. @נעמה, אני אשמח שתשלחי לי קישור -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:34 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ נעמה לגבי התגובה האחרונה שלך, הארוכה.
לגבי מה שינית לוריאן על המחזור - אני רוצה לומר שהאמת זה דיי עובדתי שההערה הזאת הייתה טרנספובית. אני אנסה להסביר לך בדרך הכי פשוטה - מין - נקבה. מגדר - בת. אני נקבה בת, מתייחסים ל"בת". אני אקבל מחזור. מין - נקבה. מגדר - בן. אני נקבה בן, מתייחסים ל"בן". אני אקבל מחזור. מין - זכר. מגדר - בת. אני זכר בת, מתייחסים ל"בת". אני לא אקבל מחזור. העניין בטרנסיות זה היחס למגדר, גם עם ג׳נדר פלואיד וא בינארים. אז כן, היא הייתה טרנספובית, אמרה עובדות, שלא ממש מתאימות ומייצכות דעה לא מכבדת. מקווה שהבנת ולא פגעתי :) -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:45 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי. לאהוב בגדים בצבעים עזים לא משהו שקשור מאוד להומוסקסואליות, אבל בטוח שיש כאלה שאוהבים צבעים עזים והם הומוסקסואלים. אין קשר בין שני הדברים אבל אין סיכוי שאין כאלה שהם שניהם. זה כמו לדוגמה שלא חייב להיות בת כדי לאהוב ורוד (והסטריאוטיפ שכל הבנות אוהבות ורוד לא נכון לכולם), אבל חייבת להיות איפשהו בת שאוהבת ורוד. זה רק הגיוני. אותו הדבר לגבי הומוסקסואלים ובגדים צבעוניים. אז איזו הוכחה אתה צריך? זו לא באמת סיטואציה שאני יכולה או רוצה לדמיין. זה כן היה התשובה. שאלו אם דמבלדור אי פעם היה מאוהב (או משהו בסגנון) והיא ענתה שתמיד חשבה שהוא הומו ואז הרחיבה ופירטה שהוא היה מאוהב בגרינדלוולד. https://techland.time.com/2007/10/22/dumbledore_gay/ קמה- https://www.quora.com/Was-J-K-Rowling-actua...s-men-and-women הנה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:45 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה באמת היה נשמע ממש טרנספובי. כנראה שאת לא מתכוונת שזה יצא ככה אבל ככה זה נשמע. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:47 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך להוריד את ה"אישה" מאישה טרנסג'נדרית? מצטער, אבל זה לגמרי מבוסס על הטיעון הטרנספובי שאישה טרנסית היא גבר שרוצה להיות אישה (ולהפך). אישה טרנסית היא **אישה**, שממש במקרה נולדה בגוף של גבר. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:48 AM
|
||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל להגיד שדמבלדור הוא גיי בגלל שהוא לובש בגדים כאלו זה הומופובי.
כל הוכחה שתשכנע אותי.
כי זה לא נעים לך, נכון? אז למה את אומרת שזה לגיטימי לחסום לנשים את הכניסה לשירותי נשים? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:49 AM
|
||||
וואו, הכתבה שקישרת, הראשונה, ממש שינתה פה. אומנם מה שאמרת על הסטריאוטיפים הוא (עובדתית, אני חייבת להפסיק עם העובדות) לא נכון וכן זה היה קצת הומופובי, אבל אני משערת שפשוט לא הבנת, אבל העניין עם דמבלדור לא הומופובי בהחלט. והסכמת עם וריאן לגבי זה שיכול להיות שחלק מההומואים אוהבים צבעים עזים, מה שאומרת שאולי העניין אפילו טיפה .. מיותר? מבחינת זה שהערת הערה שלא כל כך "קשורה" כביכול. שוב, מקווה שלא פגעתי:))) -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:49 AM
|
||||
מסכימה לחלוטין. זה סטריאוטיפ די פוגעני. ומכליל. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:50 AM
|
||||
היא אמרה שהיא לא התכוונה להכליל אז אני אשמח אם תפסיקו. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:51 AM
|
||||
זה שהיא לא התכוונה לא אומר שזה לא קרה ומותר לנו להתעצבן על זה. היא אומרת שהסטריאוטיפ הזה לא בהכרח נכון, אבל היא גם משתמשת בו כהוכחה שהוא גיי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:52 AM
|
||||
אתה צודק. אבל זה לא סיבה לרדת עליה, כי אף אחד לא יבין אם לא יסבירו לו . -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:53 AM
|
||||
והסברנו לה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:54 AM
|
||||
אם מסבירים למישהו משהו בריב הוא רק יריב. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 09:54 AM
|
||||
הסברנו גם לא בריב. תקראי את התגובות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |