![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 23:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר ראיתם את הסרט החדש? מפתחים תאוריות לגביו? משתוקקים לראות אותו?
מוזמנים לשתף פה חוויות מהסרט, השערות על סמך הסרטים הקודמים, כל מה שתרצו! חובת סימון ספוילרים! בלי להרוס לאחרים. ![]() שימו לב - כל תגובה כגון "אהבתי" או "אני רוצה לראות את הסרט" או משהו בסגנון תחשב כספאם, בבקשה אל תגיבו בתגובות כאלו. לא הארכתי במילים - אני אשאיר את זה לכם תפתחו פה דיון נעים וכיף ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 00:23 AM
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אני חושב שראוי להוסיף בכותרת שעלולים להיות פה ספויילרים.
העליתי סיקור על הסרט באשכול נפרד - את מוזמנת לבדוק :) ממליץ בחום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 00:31 AM
|
||
אוי שכחתי לכתוב לגבי ספוילרים, תודה - טעות שלי.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 00:35 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה נחמד
אז נתחיל מחוויות עם העובדה שראיתי את הסרט לפני כולם בפרמיירה בקוספליי של מקגונגל וזה היה נהדר כשלעצמו, עם חברה שלי בתור סנייפ. בייסיקלי תדמיינו את מינרווה מקגונגל רצה ממקום למקום עם פופקורן ושתייה ביד וכרטיסים בפה, זה מאוד משעשע, אני מבטיחה. חילקו אותנו לאולמות שונים ואני וחברה שלי ישבנו באולם של ה4dx, אני לא יודעת אם הבעיה הייתה באיכות של המסך שם או המשקפיים שלי אבל היה לי קצת מטושטש, אבל נתעלם מזה, החוויה ב4dx הייתה כיפית במיוחד עם הסצינות בסרט (בלי ספוילרים אחמ) והחוויה הכללית באולם הייתה מושלמת כשבייסיקלי שתי דקות לתוך הסרט כל האולם נחנק ונכנס להיפר ונטילציה, לכו תראו ותבינו למה החלק הקומדי בהחלט היה מספק והיה שילוב טוב גם עם הסצינות היותר רציניות תוך כדי, יש גם הרבה תשובות לסרט של סודותיו של גרינדוולד מבחינת סוף הסרט הוא לא סוף פתוח מידי מלבד אולי שאלה אחת לפי דעתי של פשוט מה יקרה בהמשך, לפי דעתי מהסיבה הפשוטה שעדיין לא בטוח שיהיו שני סרטי המשך על אף שהובטחו בגלל שזה תלוי בהצלחת ועם ההחרמה של רולינג זה בהחלט נתון בספק, בנוסף העניין שהרבה לא מסכימים עם פיטוריו של ג'וני דפ והסיכוי שיפטרו את עזרא מילר על מלא דברים שהוא עשה שכללו להיעצר בהוואי ולפגוע במעריצה מבחינת המלצה על הסרט? כן, לגמרי, במיוחד למעריצים האדוקים אם אתם לא רוצים לתמוך ברולינג הסרט יעלה באופן פיראטי למקומות שונים בהמשך כפי שמובן תיהנו לכל מי שהולך👌🏼 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 00:37 AM
|
||
חח
וואי קוספליי מקגונגל נשמע אחד הגיפים רגע את מכינה קוספלייז "מקצועי" נכון? וואי אתם כותבים כל כך הרבה דברים מעניינים ואני עוד צריכה לראות את שתיים >< -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 00:49 AM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקצועי כמה שאפשר, כן, אולי בהמשך אעלה בפורום אומנות איך ניתן לאלתר קוספלייז לדמויות שונות או פרופס בשילוב תמונות, אבל נמצא לזה את המוטיבציה אחר כך 😂 אוי אם עדיין לא ראית מזל שנזהרתי עם ספוילרים, דחוף לראות הקוספליי של מקגונגל היה די מאולתר דווקא הפעם מחוסר זמן לצערי לא היה לי זמן או מקום לקנות פאה אז פשוט הייתי עם השיער בגולגול, כובעי מכשפה יש לי 7 שונים אז פשוט בחרתי אחד, קניתי חצאית שחורה ארוכה פשוטה מאורבניקה, הייתה לי חולצה ארוכה עם צווארון גולף שלבשתי מעל, ובמקום גלימה של ממש אני השתמשתי בסדין ירוק שקניתי ב10 שקל בשוק והורדתי לו את הגומי ושמתי על עצמי לתכשיט שיש לה על החולצה יש לי דברים לתכשיטים שקניתי אז הכנתי ידנית תכשיט רנדומלי חישוקי זהב בגדלים שונים (כן, חיברתי חישוק חישוק) לסיכת ביטחון גדולה שנועדה לשים עליה תליונים היו לי משקפיים שמתאימות לה אך העדפתי את האפשרות לראות והשתמשתי בשלי, איפור בסיסי לדמות ונעליים שחורות רנדומליות תיהנו מהטוטוריאל המאולתר 🤧 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 01:01 AM
|
||
את יכולה לסמן ספויילרים בצהוב :)
וואי זה ממש שווה תפתחי מדריכים בגאוץ דחוף!!! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 12:25 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אהבתי.
כמו בסרט הקודם בסדרה, מרגישים שהיו אמורים להיות במקור רק שלושה והאולפנים האריכו את הסדרה לחמישה סרטים נטו בשביל להרוויח יותר. הסרט איטי באופן מייגע, מורח קווי עלילה שסדרת טלוויזיה הייתה מתחילה וסוגרת בפרק סטנדרטי של 40 דקות, ובקושי קורה משהו כדי להצדיק את המריחה של הסדרה - ושלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת גם סרטים איטיים וסרטים שלא קורה בהם הרבה ("הלהקה" זה סרט שמאוד נהניתי ממנו) אבל הקצב צריך להתאים לעלילה ופה הסרט נכשל קשות. אגב, מה בדיוק היה הסוד של דמבלדור? שהוא וגרינדלוולד היו זוג? זה נרמז ב"חייו ושקריו של אלבוס דמבלדור" כשאוצרות המוות יצא ב-2007, ובאותה שנה אושר בראיון. אני לא יכולה אפילו לתת לאולפנים או לרולינג קרדיט על ציון מפורש של העובדה הזאת בסרט הזה כי א. הם הכינו גרסה ערוכה בלי שני האזכורים של הנטייה המינית של דמבלדור כדי לעשות כסף ממדינות הומופוביות כמו סין אז אין להם את האומץ לעמוד מאחורי התוכן של עצמם, וב. האולפנים שקלו לבטל את סדרת הסרטים בגלל הכנסות נמוכות ממילא, זה לא "אמיץ" לדבר בגלוי על דמויות להט"ביות כשאתה יודע שהולכים לסגור את השלטר. אין לזה משמעות בשלב הזה, לא עלילתית ולא ברמת הקהל, ושוב - זה לא היה סוד, כל הסרט הזה הוא לא יותר מכותרת קליקבייט. -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2022, 15:31 PM
|
||||||
*************ספויילריים!!!!!!!!!!!!!**************
אוי נו באמת, אני ממש מאוכזב ממך! זה מה שהבנת שהיה אמור להיות הסודות של דמבלדור? ברור שאנחנו כבר יודעים את זה. הכוונה היא לא לסודות של אלבוס דמבלדור, אלא לסודות של משפחת דמבלדור. ספויילר - להדגיש אם רוצים לקרוא את מה שכתוב למטה V "הסודות של דמבלדור" מתכוון לסודות של משפחת דמבלדור - העובדה שקרידנס הוא הבן של אברפורת'. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 00:05 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אז אני חזרתי עכשיו מהסרט הלפ היה מטורף
קודם כל מאדס מיקלסן, שחקן מטורף מתנשא, שחצני וכריזמטי בטירוף. הכי גרינדלוולד בעולם. למרות שאין לא זמן מסך שבו הוא אשכרה מדבר וזה קצת עיצבן אותי כי הרגיש לי התמקדות בעיקר בדמבלדור. והסוד של דמבלדור 🤩 שהוא בעצם הסוד של אברפורת', כי אפחד לא באמת ידע. גם הוא עצמו לא ידע שיש לו בן או שסתם לא היה אכפת לו??? לי אישית הרגיש שזה שקרידנס הוא הבן של אברפורת' מאוד תקוע, זה מאוד מתאים והכל אבל זה מרגיש כאילו תקעו אותו שם רק כי לא היה לו מקום אחר. ואיפה נגיני מהסרט הקודם??? ומה אמור לקרות עם קרידנס? במי הסרטים מתמקדים בתכלס? כי ניוט מציל את העולם בשביל דמבלדור ורק כי הוא אמר לו וכי הוא לא היה יכול בגלל הקללת דם. וקרידנס לא כזה מופיע והוא די גוסס כמו שזה נראה ואת הסוף של גרינדלוולד אנחנו יודעים... שמצ יש מלא שאלות שנשארו אבל בשביל זה יש עוד סרטים שאמורים לצאת 🤩 *סופר מקווה שזה לא ספאם ושזה המקום המתאים וזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 00:17 AM
|
||||
![]() מוגל |
אהבתי ואני רוצה לראות את הסרט -------------------- "זה הירח השיכור צוחק" - זה מיפן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 14:36 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* מכיל ספויילרים שלא מסומנים בצהוב *
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 🤩🤩🤩 זה סרט מדהים!!! חזרתי ממנו הרגע. לא ראיתי את "הפשעים של גרינדלוולד" אבל הבנתי הכל. ממש אהבתי את הקטעים של דמבלדור וגרינדלוולד (וכל פעם שדמבלדור אמר שהוא התאהב בו😍>>>>>) כל השחקנים והשחקניות מתאימים.ות לתפקידים שלהם.ן הסרט ממש ממש ממש מדהים!!! אומנם הוא ארוך, (משהו כמו שעתיים וחצי) אבל הוא לא משעמם. היו קטעים ממש צפויים, (למשל, ידעתי ש- טינה תופיע. וידעתי שקרידנס הוא הבן של אברפורת'- שזה תכל'ס הסוד שעליו מדובר אז אפשר לומר שפשוט ידעתי את הסוד) אבל לא נורא. ממליצה לכל מי שאוהב.ת חיות הפלא והארי פוטר לצפות. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 20:26 PM
|
||||
היי, כמו שכתבתי באשכול תאריכים משמעותיים בחיות הפלא, וולדמורט נולד בשנת 1926, השנה שבה לקח חלק הסרט הראשון של חיות הפלא. הסרט השלישי, הסודות של דמבלדור, לוקח חלק כבר בשנת 1930, כשוולדמורט בן 4 בבית היתומים וול, שבו אימו מרופי השאירה אותו. אני חושב שנגיני לא הופיעה בסרט הזה כי מחכה לה תפקיד גדול יותר. לדעתי האישית? היא נחשבת חיית פלא (סוג של) ואנחנו נראה אותה עוברת את השינוי הסופי והתמידי לנחשה שאנחנו מכירים מהספרים. אני חושב שראוי, ומאמין שאולי זה מה שיקרה, שאנחנו נראה מתישהו סצינה שבה היא מגיעה בתור נחשה אל וולדמורט הילד (שמדבר לחשננית) ונראה היכרות מוקדמת של השניים בהיותו ילד (דבר שיכול להסביר את הקשר שנוצר ביניהם מאוחר יותר לאחר שחזר לחיים, ואת העובדה שוולדמורט טען שנחשים מחפשים אותו ולוחשים לו דברים). זאת דעתי האישית לפחות. נ.ב. ראוי לציין שהסרט עשה פאדיחה שבו רואים את מינרווה מקנוגל כפרופסורית בוגרת, אבל היא אמורה להיוולד רק בעוד 5 שנים מהשנה שבה לוקח הסרט חלק. זה שינה את המידע הקאנוני כלפיה, שמשנה את שנת הלידה שלה לאיזור 1889 או משהו כזה, מה שאומר שבסרטים היא הייתה בת 110? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 20:37 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין, לא ידעתי את זה. בכמ, ממש אהבתי את הסרט! (ודמבלדור מדהיםםםם!!!!) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 21:18 PM
|
||||
אכן סרט נהדר. כששמעתי את המנגינה הקלאסית של הוגוורטס בפעם הראשונה בקולנוע קיבלתי צמרמורת בכל הגוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |