![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 18 2022, 22:25 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה זה נשמע הגיוני סהכ למרות שזה הרגיש שפשוט שכחו אותה? אבל אם היא תדפוק הופעה בסרט הבא או שיראו אותה עם וולדמורט זה יהיה אחלה לגבי הפדיחה זה משהו שהיה די בולט, שמעתי על זה מלא הערות. זה פשוט מרגיש כאילו ניסו לקשר את זה להארי פוטר בכוח בלי להבין שאין הרבה קשר חוצ מהעולם ומדמבלדור. (גם הסצנה בהוגוורטס הייתה מאוד בלי קשר.) מקגונגל מופיעה גם בסרט השני בפלאשבאק של ליטה. רואים את מקגונגל רודפת אחריה, היא אחת המורות שם. שמצ מה רולינג חשבה לעצמה (מה שהבנתי זה שרולינג עזרה לכתוב את התסריט). אבל אחלה סרט. פחות אהבתי את דמבלדור, הוא מאוד מתמרן את כולם להילחם נגד גרינדלוולד רק כי הוא לא יכול וזה מרגיש כאילו לא אכפת לו שהוא מעמיד אותם בסכנה (ג'ייקוב והקרושיו...) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2022, 01:27 AM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
לגבי נגיני - אני לא מאמין שישכחו את הדמות שהפכה להורקרוקס ולחברה הכי טובה של וולדמורט. כנראה שמחכה לה תפקיד כלשהו בהמשך (עם קרידנס אולי לפני שהוא מת, עד שהיא מכירה את וולדמורט). לגבי דמבלדור, לא יודע כמה הבנת את הדמות של דמבלדור בכללי, אבל גם הוא בגישה של "טובת הכלל". הוא פשוט הלך לדרך נפרדת מגרינדלוולד, אבל אני מקווה שאתה זוכר שגם בספרים הוא שלח את הארי והחברים שלו למשימות התאבדות, שלא נדבר על מסדר עוף החול ששם היו אבדות קשות מאוד לכוחות שלו. אני לא מאמין שהוא עושה את זה מתוך רוע, אלא שהוא פשוט מסתכל על התמונה הכללית ועושה מה שצריך לעשות. כמו ששמת לב, בהזדמנות הראשונה שהוא יכל הוא יצא להילחם בעצמו במי שצריך (עשה לקרידנס ד"ר סטריינג' על מלא ואחר כך מצא דרך לשבור את הקשר בינו לבין גרינדלוולד כדי להיכנס בו). על אף שאי אפשר לחסום קללת אבדה קדברה עם שום לחש, אבל זה כבר עוד חור בעלילה בעיניי (ולא מעניין אותי שהקמע שלהם עשה שם הוקוס פוקוס כזה או אחר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 14:41 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו.... ראיתי סוף סוף את הסרט.
וואו וואו וואו היה שווה כל רגע ורגע. זה היה מפתיע,צפוי ולא צפוי כאחד. הקטע עם באנטי שהתברר רק בסוף *צמרמורת* נ''ב כל מי שלא מבין מה מקגונגל עושה בסרט: https://www.youtube.com/watch?v=HS043xUMS94 -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 20:41 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Kokofoko
סבבה שהוא בגישה של טובת הכלל, ואצלו זה 'ברור' יותר למרות שגרינדלוולד מכריז על זה ודמבלדור לא. אבל לכל אחד מהם יש נקודת מבט שונה מהי טובת הכלל. כמה שאני לא זוכר מהסרטים הקודמים, גרינדלוולד לא שולח את החבר'ה שלו למשימות התאבדות מראש, או שכן, כבר לא זוכר. ברור שזה לא מתוך רוע וזה רק כשהוא לא יכול כי יש לו דברים חשובים יותר לעשות או כי יש עליו קללה או וואטאבר אבל זה עדיין ניצול וגם אם זה לטובת הכלל, זה עדיין מעצבן קצת. אהמ אנחנו יודעים שהארי הצליח לנטרל אבדה קדברה בעזרת אקספליארמוס... אולי זה מה שקרה ואולי פשוט לא אכפת למפיקים שזה מה שקרה. ושיט מסתבר שאני לא הבנתי מה היה הקטע עם באונטי? מבחינתי היא סתם עובדת עבור דמבלדור ועוקצת את ניוט מדי פעם? נטע, אנ'לא ראיתי את הסרטון כי מבחינתי זה כאילו לרולינג בכלל לא אכפת ממה שהיא כתבה אם היא לא שמה לב שדמות שאמורה להיות בת 5 (?) נראה לי? מופיעה בגיל מבוגר יותר ובתור פרופסור. רגע נטע אומרת שמקגונגל בכלל לא אמורה להיות קיימת בסרט הזה??? קשה לי הודעה זו נערכה ע"י חתול רחוב ב Apr 20 2022, 21:15 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2022, 22:59 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אתקן אותך שוב... הארי לא ניטרל את האבדה קדברה עם אקספליארמוס. שרביט הבכור פשוט סירב לתקוף ולהרוג את הבעלים שלו (את הארי) ולכן הקללה חזרה אל וולדמורט. זה שונה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 14:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה מעולה
אחותי שיפפה אותי ואת טליה כל הסרט והעירה על זה כל הזמן טליה הסכימה לתת לי חיבוק כשהיה העקרב הענקי נשאר לטליה מלא פופקורן אז שמתי לב אותו על הראש ולכל לי מלא זמן להבין מי זה גרינדלוולד כי התבלבלתי בינו לבין שר הקסמים הגרמני והפרענו לכל האנשים שם פרובבלי ויש לי תאוריה לגבי באנטי וניוט מי שרוצה לשמועעעע -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2022, 07:25 AM
|
||
![]() מוגל |
הסרט היה מושלם.
אני כל כך נהניתי וכל הביקורות הגרועות שכתובות באינטרנט הם פשוט שטויות. הסרט היה כל כך יפה וכיפי לצפיה ואני כבר מחכה להמשךךךך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 07:29 AM
|
||
![]() מוגל |
אהבתי ממש את השניים הקודמים, לפעמים כשאחותי הייתה רואה אותם בלילה הייתי מצטרפת אליה, האמת שאמרו לי שהסרט הזה לא ממש יתאים לי אני לא יודעת למה אבל לא רוצה לקבל סיכונים
-------------------- רייבנקלואית, סופרת צעירה, נואשת ינשופים, חברה של לונה לאבגוד♥ ושל פלר חצי וויליה
סדרות אהובות: פרסי ג'קסון, התחלתי גיבורי האולימפוס, התחלתי שומרת הערים האבודות, כנפי האש (מחכה שיתרגמו את השלישי... אם למישהו יש פתרון אשמח מאוד, סדרה יפה), ווינטר בלו (קראתי פעמיים), מגיסטריוםםםםםםם (הסדרה האהובה עליי, מומלץ בחום, כתבתי על זה פאנפיק)💖💖 זמרים אהובים: ישי ריבו ועקיבא תורג'מןןןןןןן (בקושי שומעת את ישי ריבו אבל אם יש זמר אחרי עקיבא זה הוא) תחביבים: לצייר, לכתוב (ספרים ובכללי), לשחק עם חברות, לשחק במחשב, לראות סרטים מצויירים בלבד ולפעמים מצולמים, לקרוא ולהתכתב במייל+בפורטל מי שאוהב מגיסטריום אשמח שיקרא את הפאנפיק שלי אם למישהו יש עצות איך להשיג חרמשים, אשמח אם ישלח לי הודעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 11:59 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי שימ.י לב שהודעה זאת היא ספאם. זאת לא הפעם הראשונה שאת.ה מספימ.ה, ואם תמשיכ.י לעשות את זה תקבל.י אזהרה.
ננעל -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |