האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

סודותיו של דמבלדור - אשכול דיון וחוויות!
פורסם ב: Apr 18 2022, 22:25 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (Kokofoko @ Apr 18 2022, 20:26 PM)
היי,
כמו שכתבתי באשכול תאריכים משמעותיים בחיות הפלא, וולדמורט נולד בשנת 1926, השנה שבה לקח חלק הסרט הראשון של חיות הפלא.
הסרט השלישי, הסודות של דמבלדור, לוקח חלק כבר בשנת 1930, כשוולדמורט בן 4 בבית היתומים וול, שבו אימו מרופי השאירה אותו.

אני חושב שנגיני לא הופיעה בסרט הזה כי מחכה לה תפקיד גדול יותר.
לדעתי האישית? היא נחשבת חיית פלא (סוג של) ואנחנו נראה אותה עוברת את השינוי הסופי והתמידי לנחשה שאנחנו מכירים מהספרים.

אני חושב שראוי, ומאמין שאולי זה מה שיקרה, שאנחנו נראה מתישהו סצינה שבה היא מגיעה בתור נחשה אל וולדמורט הילד (שמדבר לחשננית) ונראה היכרות מוקדמת של השניים בהיותו ילד (דבר שיכול להסביר את הקשר שנוצר ביניהם מאוחר יותר לאחר שחזר לחיים, ואת העובדה שוולדמורט טען שנחשים מחפשים אותו ולוחשים לו דברים).

זאת דעתי האישית לפחות.

נ.ב.

ראוי לציין שהסרט עשה פאדיחה שבו רואים את מינרווה מקנוגל כפרופסורית בוגרת, אבל היא אמורה להיוולד רק בעוד 5 שנים מהשנה שבה לוקח הסרט חלק. זה שינה את המידע הקאנוני כלפיה, שמשנה את שנת הלידה שלה לאיזור 1889 או משהו כזה, מה שאומר שבסרטים היא הייתה בת 110?

וואלה זה נשמע הגיוני סהכ למרות שזה הרגיש שפשוט שכחו אותה? אבל אם היא תדפוק הופעה בסרט הבא או שיראו אותה עם וולדמורט זה יהיה אחלה
לגבי הפדיחה זה משהו שהיה די בולט, שמעתי על זה מלא הערות. זה פשוט מרגיש כאילו ניסו לקשר את זה להארי פוטר בכוח בלי להבין שאין הרבה קשר חוצ מהעולם ומדמבלדור. (גם הסצנה בהוגוורטס הייתה מאוד בלי קשר.)
מקגונגל מופיעה גם בסרט השני בפלאשבאק של ליטה. רואים את מקגונגל רודפת אחריה, היא אחת המורות שם.
שמצ מה רולינג חשבה לעצמה (מה שהבנתי זה שרולינג עזרה לכתוב את התסריט).
אבל אחלה סרט.

פחות אהבתי את דמבלדור, הוא מאוד מתמרן את כולם להילחם נגד גרינדלוולד רק כי הוא לא יכול וזה מרגיש כאילו לא אכפת לו שהוא מעמיד אותם בסכנה (ג'ייקוב והקרושיו...)

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 19 2022, 01:27 AM
צטט הודעה

ראש מטה ההילאים
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2001
מגדר:male
משתמש מספר: 81777

QUOTE (חתול רחוב @ Apr 18 2022, 21:25 PM)
וואלה זה נשמע הגיוני סהכ למרות שזה הרגיש שפשוט שכחו אותה? אבל אם היא תדפוק הופעה בסרט הבא או שיראו אותה עם וולדמורט זה יהיה אחלה
לגבי הפדיחה זה משהו שהיה די בולט, שמעתי על זה מלא הערות. זה פשוט מרגיש כאילו ניסו לקשר את זה להארי פוטר בכוח בלי להבין שאין הרבה קשר חוצ מהעולם ומדמבלדור. (גם הסצנה בהוגוורטס הייתה מאוד בלי קשר.)
מקגונגל מופיעה גם בסרט השני בפלאשבאק של ליטה. רואים את מקגונגל רודפת אחריה, היא אחת המורות שם.
שמצ מה רולינג חשבה לעצמה (מה שהבנתי זה שרולינג עזרה לכתוב את התסריט).
אבל אחלה סרט.

פחות אהבתי את דמבלדור, הוא מאוד מתמרן את כולם להילחם נגד גרינדלוולד רק כי הוא לא יכול וזה מרגיש כאילו לא אכפת לו שהוא מעמיד אותם בסכנה (ג'ייקוב והקרושיו...)

לגבי נגיני - אני לא מאמין שישכחו את הדמות שהפכה להורקרוקס ולחברה הכי טובה של וולדמורט.
כנראה שמחכה לה תפקיד כלשהו בהמשך (עם קרידנס אולי לפני שהוא מת, עד שהיא מכירה את וולדמורט).

לגבי דמבלדור, לא יודע כמה הבנת את הדמות של דמבלדור בכללי, אבל גם הוא בגישה של "טובת הכלל". הוא פשוט הלך לדרך נפרדת מגרינדלוולד, אבל אני מקווה שאתה זוכר שגם בספרים הוא שלח את הארי והחברים שלו למשימות התאבדות, שלא נדבר על מסדר עוף החול ששם היו אבדות קשות מאוד לכוחות שלו.

אני לא מאמין שהוא עושה את זה מתוך רוע, אלא שהוא פשוט מסתכל על התמונה הכללית ועושה מה שצריך לעשות. כמו ששמת לב, בהזדמנות הראשונה שהוא יכל הוא יצא להילחם בעצמו במי שצריך (עשה לקרידנס ד"ר סטריינג' על מלא ואחר כך מצא דרך לשבור את הקשר בינו לבין גרינדלוולד כדי להיכנס בו).

על אף שאי אפשר לחסום קללת אבדה קדברה עם שום לחש, אבל זה כבר עוד חור בעלילה בעיניי (ולא מעניין אותי שהקמע שלהם עשה שם הוקוס פוקוס כזה או אחר).

---------
פורסם ב: Apr 20 2022, 14:41 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 11062
מגדר:female
משתמש מספר: 69760

סו.... ראיתי סוף סוף את הסרט.
וואו
וואו
וואו
היה שווה כל רגע ורגע. זה היה מפתיע,צפוי ולא צפוי כאחד. הקטע עם באנטי שהתברר רק בסוף *צמרמורת*
נ''ב כל מי שלא מבין מה מקגונגל עושה בסרט:
https://www.youtube.com/watch?v=HS043xUMS94

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Apr 20 2022, 20:41 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

@Kokofoko
סבבה שהוא בגישה של טובת הכלל, ואצלו זה 'ברור' יותר למרות שגרינדלוולד מכריז על זה ודמבלדור לא. אבל לכל אחד מהם יש נקודת מבט שונה מהי טובת הכלל. כמה שאני לא זוכר מהסרטים הקודמים, גרינדלוולד לא שולח את החבר'ה שלו למשימות התאבדות מראש, או שכן, כבר לא זוכר.
ברור שזה לא מתוך רוע וזה רק כשהוא לא יכול כי יש לו דברים חשובים יותר לעשות או כי יש עליו קללה או וואטאבר אבל זה עדיין ניצול וגם אם זה לטובת הכלל, זה עדיין מעצבן קצת.

אהמ אנחנו יודעים שהארי הצליח לנטרל אבדה קדברה בעזרת אקספליארמוס... אולי זה מה שקרה ואולי פשוט לא אכפת למפיקים שזה מה שקרה.

ושיט מסתבר שאני לא הבנתי מה היה הקטע עם באונטי? מבחינתי היא סתם עובדת עבור דמבלדור ועוקצת את ניוט מדי פעם?
נטע, אנ'לא ראיתי את הסרטון כי מבחינתי זה כאילו לרולינג בכלל לא אכפת ממה שהיא כתבה אם היא לא שמה לב שדמות שאמורה להיות בת 5 (?) נראה לי? מופיעה בגיל מבוגר יותר ובתור פרופסור.
רגע
נטע אומרת שמקגונגל בכלל לא אמורה להיות קיימת בסרט הזה??? קשה לי

הודעה זו נערכה ע"י חתול רחוב ב Apr 20 2022, 21:15 PM

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Apr 20 2022, 22:59 PM
צטט הודעה

ראש מטה ההילאים
**

פרטי משתמש
חרמשים: 2001
מגדר:male
משתמש מספר: 81777

QUOTE (חתול רחוב @ Apr 20 2022, 19:41 PM)
@Kokofoko
סבבה שהוא בגישה של טובת הכלל, ואצלו זה 'ברור' יותר למרות שגרינדלוולד מכריז על זה ודמבלדור לא. אבל לכל אחד מהם יש נקודת מבט שונה מהי טובת הכלל. כמה שאני לא זוכר מהסרטים הקודמים, גרינדלוולד לא שולח את החבר'ה שלו למשימות התאבדות מראש, או שכן, כבר לא זוכר.
ברור שזה לא מתוך רוע וזה רק כשהוא לא יכול כי יש לו דברים חשובים יותר לעשות או כי יש עליו קללה או וואטאבר אבל זה עדיין ניצול וגם אם זה לטובת הכלל, זה עדיין מעצבן קצת.

אהמ אנחנו יודעים שהארי הצליח לנטרל אבדה קדברה בעזרת אקספליארמוס... אולי זה מה שקרה ואולי פשוט לא אכפת למפיקים שזה מה שקרה.

ושיט מסתבר שאני לא הבנתי מה היה הקטע עם באונטי? מבחינתי היא סתם עובדת עבור דמבלדור ועוקצת את ניוט מדי פעם?
נטע, אנ'לא ראיתי את הסרטון כי מבחינתי זה כאילו לרולינג בכלל לא אכפת ממה שהיא כתבה אם היא לא שמה לב שדמות שאמורה להיות בת 5 (?) נראה לי? מופיעה בגיל מבוגר יותר ובתור פרופסור.
רגע
נטע אומרת שמקגונגל בכלל לא אמורה להיות קיימת בסרט הזה??? קשה לי

אתקן אותך שוב...
הארי לא ניטרל את האבדה קדברה עם אקספליארמוס.
שרביט הבכור פשוט סירב לתקוף ולהרוג את הבעלים שלו (את הארי) ולכן הקללה חזרה אל וולדמורט.

זה שונה.

---------
פורסם ב: Apr 24 2022, 14:47 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 26422
מגדר:female
משתמש מספר: 80793

היה מעולה
אחותי שיפפה אותי ואת טליה כל הסרט והעירה על זה כל הזמן
טליה הסכימה לתת לי חיבוק כשהיה העקרב הענקי
נשאר לטליה מלא פופקורן אז שמתי לב אותו על הראש
ולכל לי מלא זמן להבין מי זה גרינדלוולד כי התבלבלתי בינו לבין שר הקסמים הגרמני
והפרענו לכל האנשים שם פרובבלי
ויש לי תאוריה לגבי באנטי וניוט מי שרוצה לשמועעעע

--------------------

מאיוש
הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה

---------
פורסם ב: Apr 27 2022, 07:25 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 269
מגדר:
משתמש מספר: 74849

הסרט היה מושלם.
אני כל כך נהניתי
וכל הביקורות הגרועות שכתובות באינטרנט הם פשוט שטויות.
הסרט היה כל כך יפה וכיפי לצפיה ואני כבר מחכה להמשךךךך

---------
פורסם ב: Jun 3 2022, 07:29 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1396
מגדר:
משתמש מספר: 82990

אהבתי ממש את השניים הקודמים, לפעמים כשאחותי הייתה רואה אותם בלילה הייתי מצטרפת אליה, האמת שאמרו לי שהסרט הזה לא ממש יתאים לי אני לא יודעת למה אבל לא רוצה לקבל סיכונים

--------------------
רייבנקלואית, סופרת צעירה, נואשת ינשופים, חברה של לונה לאבגוד♥ ושל פלר חצי וויליה
סדרות אהובות:
פרסי ג'קסון, התחלתי גיבורי האולימפוס, התחלתי שומרת הערים האבודות, כנפי האש (מחכה שיתרגמו את השלישי... אם למישהו יש פתרון אשמח מאוד, סדרה יפה), ווינטר בלו (קראתי פעמיים), מגיסטריוםםםםםםם (הסדרה האהובה עליי, מומלץ בחום, כתבתי על זה פאנפיק)💖💖
זמרים אהובים:
ישי ריבו ועקיבא תורג'מןןןןןןן (בקושי שומעת את ישי ריבו אבל אם יש זמר אחרי עקיבא זה הוא)
תחביבים:
לצייר, לכתוב (ספרים ובכללי), לשחק עם חברות, לשחק במחשב, לראות סרטים מצויירים בלבד ולפעמים מצולמים, לקרוא ולהתכתב במייל+בפורטל
מי שאוהב מגיסטריום אשמח שיקרא את הפאנפיק שלי
אם למישהו יש עצות איך להשיג חרמשים, אשמח אם ישלח לי הודעה

---------
פורסם ב: Jun 3 2022, 11:59 AM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 78262

היי שימ.י לב שהודעה זאת היא ספאם. זאת לא הפעם הראשונה שאת.ה מספימ.ה, ואם תמשיכ.י לעשות את זה תקבל.י אזהרה.
ננעל

--------------------
פרשתי

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025