![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2022, 14:27 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייצ'ל ורוס - מי צודק? לאלו מאתנו שראו את הסדרה פרינדס זכורים הריבים שקיימים לאורך כל הסדרה, האם רוס ורייצ'ל היו בהפסקה או לא. והממ זה בערך ברור לאן הולך הדיון אז תהנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 23:25 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג חידשו דיון שלי אני מתרגשת זה אומר שאני מגניבה
אז כן. הם היו בהפסקה. רייצ’ל מגיבה הרבה יותר מדי מוגזם מאשר מה שהיא אמורה והיא חייבת לזכור שרוס היה בטוח שהיא בוגדת בו עם מארק וכשהיא התקשרה הוא שמע את מארק ברקע? מה ציפית שהוא יחשוב?? הבן אדם היה שיכור וברגע שהוא קלט מה הוא עשה הוא התחרט בטירוף, ממש לא זיבה להביא לו לקרוא 18 עמודים פרונט אנד באק!!! רק כדי שיהיה סיכוי שתחזרו ותוך כדי להפריד אותו מהחברה הנוכחית שלו משהו שאמקיי הזכירה שאני פתחתי את הדיון, מה עם קלואי? הבן אדם נתקע באמצע והיא באמת מסכנה. היא לא ידעה שהיא נכנסת לכזה סיפור! בכמ רוצל זה אחד האוטיפיז שלי, אני חושבת שהתחלתי להכין סיקור עליו פעם לא בטוחה אם פירסמתי, אם כן ממליצה לראות אם לא אני אפרסם בקרוב!! -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2022, 05:50 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הם היו בהפסקה אבל זה לא אומר שמה שרוס עשה זה בסדר
ברגע שעשה את זה הוא חיסל כל סיכוי שיחזרו להיות ביחד (כמובן שהם בסוף חזרו ^^) הם היו בהפסקה דקה! רייצ׳ל חזרה בה מהר מאוד והתחרטה הוא פשוט ויתר מהר מידי, יצא מהדירה מהר והלך לבר להשתכר במקום לדבר על הדברים. -------------------- YAEL yaeliiii לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2022, 23:36 PM
|
||
![]() מוגל |
מה המצב
-------------------- "חבל על דם טהור שנשפך" [וולדמורט]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |