![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 17:25 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בעיקרון ממעמד הר סיני הם היו אמורים לפי המדרש ללכת שלושה ימים לארץ. אבל הם חטאו. קודם בחטא העגל, ואז בחטא המרגלים...
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2022, 16:42 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני חושבת שיש דברים שלא נוכל להבין אותם. יש ניסים גדולים שקראו וזה מעבר ליכולת ההבנה שלנו.
האדם די מוגבל ולא יכול להבין הכל.. יש דברים רוחניים מאוד שהם מעבר לטבע ויכולת החשיבה שלנו זה ניסים עצומים וגדולים. אם אנחנו כאן,חיים בארץ ישראל-אני מאמינה שאכן יצאנו ממצרים. מעבר לכך (לא נכנסת לעניינים של דת) אבל זה כתוב במפורש בתורה. לדעתי כל מה שכתוב בתורה-אין עליו ויכוח בכלל. התורה היא אמת ודבר נסתר וגדול מאוד. זה בלתי יאומן אבל יאומן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 14:36 PM
|
||
![]() מוגל |
אז ככה, אני חושבת שזה אמיתי לחלוטין, איזה תירוץ וסיבה יש למישהו להמציא סיפור יציאת מצרים? לגבי השאלה למה לקח לבני ישראל 40 שנה במדבר אז ככה: ה' רצה להעניש אותם (אני לא זוכרת על מה, נראה לי שהם האמינו לחטא המרגלים) אז או שהוא גרם למדבר לגדול ולגדול או שהם הסתובבו במעגלים ורק אחרי 40 שנה נגמר העונש כצפוי ויש נושא שמציק לי קצת פה, נראה לי שהתכוונת ל"הגדה" לא "אגדה" יש הבדל, טוב,
שמחתי לתת את דעתי :) -------------------- רייבנקלואית, סופרת צעירה, נואשת ינשופים, חברה של לונה לאבגוד♥ ושל פלר חצי וויליה
סדרות אהובות: פרסי ג'קסון, התחלתי גיבורי האולימפוס, התחלתי שומרת הערים האבודות, כנפי האש (מחכה שיתרגמו את השלישי... אם למישהו יש פתרון אשמח מאוד, סדרה יפה), ווינטר בלו (קראתי פעמיים), מגיסטריוםםםםםםם (הסדרה האהובה עליי, מומלץ בחום, כתבתי על זה פאנפיק)💖💖 זמרים אהובים: ישי ריבו ועקיבא תורג'מןןןןןןן (בקושי שומעת את ישי ריבו אבל אם יש זמר אחרי עקיבא זה הוא) תחביבים: לצייר, לכתוב (ספרים ובכללי), לשחק עם חברות, לשחק במחשב, לראות סרטים מצויירים בלבד ולפעמים מצולמים, לקרוא ולהתכתב במייל+בפורטל מי שאוהב מגיסטריום אשמח שיקרא את הפאנפיק שלי אם למישהו יש עצות איך להשיג חרמשים, אשמח אם ישלח לי הודעה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |