![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 6 2022, 20:41 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקום אחר בעולם ''יש להגיש את העבודות עד יום ראשון הבא'' אמרה המורה צופית . ''הקבוצות יקבעו לפי הגרלה ,ולכן… לונה ולואן סיימתן לגזור את שמות התלמידים בכיתה?'' זה היה יום ראשון בבית הספר . לונה כבר קיפלה את חופן הפתקים שבידיה בזמן שלואן רק סיימה לגזור את החופן שלה. המורה אספה את הפתקים והכניסה לקופסת קרטון ,ערבבה והוציאה חופן קלפים , פתחה אותם וכתבה את השמות על דף . לבסוף הקריאה את הקבוצות: ''כשאקרא בשמכם , תבואו לקבל את דפי העבודה;'' כשלונה שמעה עם מי היא עובדת ידעה שזה לא ילך חלק… לונה ,טום , מייק , לואן ,ג'ייסון , להב ''ואני חוזרת ואומרת'' סיכמה צופית בקול ''יש להגיש עד יום ראשון הבא .להתראות '' ברגע שנשמע הצלצול יצאה המורה צופית מהכיתה , ואחריה כל התלמידים . "וואי איזו מורה קרצייה , כל יום היא נותנת עבודה חדשה.'' אמר טום כשהקבוצה התאספה בחצר על מנת לדון בעבודה . ''יש להגיש את העבודות עד יום חמישי הבאאא…'' חיקה מייק את קולה של המורה באופן מושלם. ''כי אם לא אני אתן לכם עוד עבודה - '' ''אוי , נו תסתום כבר. ברור שהיא לא תעשה את זה'' קטעה אותו לואן ''היא לא עד כדי כך איומה…'' ''כן ברור למה שהיא תהיה איומה לתלמידות החכמות והחרוצות והאהובות עליה בכיתה …'' ענה טום בקול לגלגני. ''אני באמת צריכה להגיד למורה לתת לכם עבודה .ככה תתייחסו ברצינות למה שאומרים לכם'' אמרה לונה בחיוך ערמומי. ''שלא תעזי להכניס את הרעיונות שלך לראש של המורה'' איים ג'ייסון בשקט ,כיוון שהמורה עברה ממש לידם. לונה צחקה. ''אבל ברצינות , מי היה מאמין שהמורה תיתן לנערים בני 15 עבודה של ילדים בגן'' תהה מייק בקול. ''אם זו עבודה של ילדים בגן אז היא לא אמורה להיות כל כך קשה , נכון?'' שאלה לואן מייק שתק. "טוב אז נפגש מחר בארבע - היום אני לא יכולה" התנצלה לואן '' וניפגש אצל.. '' היא הביטה בשאלה בטום, שהינהן ''טום''. ''טוב , אזז? לונה, איך ליאו חוזר היום הביתה ?'' שאל ג'ייסון והביט החוצה ,אל החצר. ''אם הוא הזמין שוב לימוזינה'' אמרה לונה בשעה שעקבה אחרי מבטו ''אתה תהיה נחמד ותזהיר אותו להתרחק ממני כי האגרופים שלי כבר רוצים לפעול''. למחרת . החברים הגיעו לביתו של טום המארח הראשי בשכבה. זה היה די צפוי שיפגשו אצלו יותר מאשר שהיה צפוי שהשמיים לא יפלו באחד מהימים הקרובים, לונה בדרך כלל הגיע ראשונה החלטית כתמיד אך לא בטוחה בעצמה. את החיסרון הזה השלימה בחדווה חברתה הטובה לואן שהייתה בעלת ביטחון עצמי גבוה מהממוצע במרחק 'קטן' של נסיעה ברכבת מלונדון עד הגלקסיה השכנה לא שזה לוקח פחות ממתיים שנות אור ''ממש זמן מועט'' הייתה מפזמת לונה באוזני לואן. טום היה גר בוילה עם ארבע קומות חדרו היה בקומה השלישית עם אחיו דניס , ואחותו הגדולה רוז ישנה בקומה רביעית. הוריו במרתף .הכל שאר הבית התפרש בקומה השניה . הפעם לונה הגיע האחרונה כיוון שכל היום עסקה בניקוי המיטה שלה מעלים ובוץ, שלהם היה אחראי אחיה התאום ליאו. וכשלונה נזכרה בליאו היא נזכרה בכל המשפחה שלה... אביה של לונה היה שחקן וניהל עסקים מוצלחים ביותר ואמא שלה זכתה בתחרות ''מציגה את היופי '' בפעם הארבע עשרה . לונה לא אהבה את זה ,היא לא יכלה לסבול את זה שבכל פעם שהיא נמצאת בבית חייבים להיות שם גם עיתונאים , צלמים,שחקנים ואפילו סתם סוכנים שבאו לדבר איתם על ההצלחה הגדולה. ליאו - לעומתה- התלהב מהכל ; כשהיו קטנים הוא היה מודיע בכל פעם שהגיע כתב חדש והכריח את לונה להתלבש נאה '' נו , בואי כבר אחות קטנה אנחנו צריכים להצטלם לכתבה'' ''אני קטנה ממך בשלוש דקות'' היא הזעיפה פנים ''ובכלל , הוא בא רק כדי לשאול את אבא על ההצלחה שלו בסרט שלשום . אנחנו לא קשורים''. בגיל שש ליאו אמר להוריו שהוא לוקח את לונה ללמוד לרכוב על סקייטבורד ולמעשה התגנב אל משרד הכתבים העשה שם ראיון שהתפרסם בעוד לונה נשכבה על הספה וקראה ספרים .ואז כשהוריהם באו לאסוף אותם ,ליאו האשים את לונה שרצתה לקרוא שם עיתונים ואחד הכתבים תפס אותו לראיון. בקיצור ,ליאו ממש מעצבן בעיניה . ''היי'' אמרה לונה ללהב ושניהם נכנסו ביתו של טום. כולם כבר היו שם, ג'ייסון ישב על הפופים, מייק ולואן על כיסאות וטום שיחק באצבעותיו במשהו שנראה כמו טאבלט קטן זהוב. להב התיישב ליד ג'ייסון על הפופים ולונה תפסה את מקומה על אחד הכיסאות שליד לואן. [/SIZE] -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2022, 11:38 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז סף סוף תפסתי לעצמי זמן לקרוא את זה, ו-וואו! זה מושלם!
יצא ממש מגניב, ואחרי שקראתי את הפעילות הבנתי שגם מחוץ לפעילות זה יכול להיות קטע טוב! ת.מ.ש..כ.י לכתוב! ולעשות לי מחוות! -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2022, 23:32 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרק שני ג'ייסון ולהב היו חבריו הטובים ביותר של אחיה ליאו. היא ידעה שבטח הוא ממש התחרפן שהוא לא בקבוצה. אך כמו שהיא מכירה את אחיה , הוא כבר ימצא דרך להיכנס לקבוצה. אחיו הגדול של טום, דניס , נעמד בפתח החדר בעיניו מבט מלגלג "מה החלטת לעשות מסיבת תה עם פיות וקנקני תה מפלסטיק ?" אמר דניס והחווה באצבעותיו על הקבוצה שישבה בחדר "תסתום ת'פה המלוכלך שלך שלך ותעוף לי מהעינים'' סינן טום בשקט. דניס גיחך ויצא החוצה תוך שהוא ממלמל: "אווו אני ממש משקשק מפחד טום כועס עליי" ותוך כך גילגל את עיניו טום היה רותח מזעם כולו היה אדום, לואן ציחקקה בשקט אבל אז הרצינה ואמרה ''תתעלם ממנו , בואו נתחיל''. להב היה נותן הכל כדי לחזור כמה שיותר מוקדם הביתה היה לו חם בטירוף והבקבוק מים שלו נגמר ,הם לא עבדו על כלום היום ורק דיברו וריכלו הוא כל כך רצה ללכת עכשיו לליאו וג'ייסון לעשות שטויות ומתיחות ולהציק ללונה - ליאו הפך עכשיו את הפרויקט שלו ל'מציקים ללונה' ''להב , רוצה טרמפ ?'' נשמע קול מוכר קורא לו .להב הסתובב וראה את ג'ייסון קורא לו מתוך הג'יפ השחור שלו ''בטח '' ענה להב וקפץ פנימה ''תודה ,אחי '' ''בשמחה ''ענה ג'ייסון וצפה דרך החלון על הנוף המשתקף ''רוצה לבוא אליי? ,משעמם לי בבית'' ''אתה בטוח?''שאל להב .בפעם הקודמת שלהב היה שם ,הוא וג'ייסון חטפו עונשים גדולים בגלל התעלולים שלהם. ''בטח שאני בטוח'' ענה ג'ייסון ''אחרת לא הייתי שואל , ואל תדאג ההורים שלי לא בבית'' ''אוקי'' . הבית של ג'ייסון היה רגיל יחסית בהשוואה לארמון אבל לא רגיל בהשוואה לבית רגיל . נברשות כסופות השתלשלו מהתקרה הגבוהה והיתה שם מרפסת ענקית בגודל חדר וחצי וראו ממנה הכל. אפילו את מגרשי הסקייטבורד של הוואלארים - המשפחה של ליאו ולונה - שהיו בקצה השני של העיר. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2022, 12:09 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע ממש יפה ומעניין, תמשיכי מהר!
בכוונה יש את ג'ייסון וליאו, ואת טום, דניס ולונה, או פשוט מחסור בשמות? מחכה להמשך! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2022, 17:43 PM
|
||
במקום אחר בעולם||חלק שלוש ג'ייסון הכניס את להב לחדרו הפרטי ושניהם השתרעו על המיטה. הם ישנו כמעט שעתיים ואז קמו ואכלו ארוחה מלאה עד שהייתה להם כרס די גדולה. האייפון של ג'ייסון צילצל ועל הקו היה מספר חסוי. ג'ייסון ענה וקול מעוות נשמע מצידו השני של הקו ''אם חיי אחותך חשובים לך , פגוש אותי ליד מגרשי הסקייטבורד של הוואלארים מחר בשעה 19:00 בערב'' והקו נותק. למחרת בבוקר ,טום התעורר לקול קריאותיה של אחותו. ''טום סיימת לארוז כבר את החפצים שלך'' שאלה רוז אחותו של טום מפתח החדר "אני כבר מסיים" ענה טום בעודו שרוע על המיטה ומשחק בטאבלט ענק שהיה מונח לידו. השמש חדרה דרך חלון הזכוכית וזהרה באור נוצץ בחדרו של טום הוא ממש חשש מחבריו שבטח שיכעסו עליו נורא על שהוא יוצא לחופשה ומשאיר אותם לבד בלי העזרה שלו . הוא אמנם סיפר להם שהוא הולך לחופשה, והם הרגיעו אותו והבטיחו שיסתדרו לבד אבל המצפון שלו לא הניח לא . 'טוב, לונה ולואן יוכלו להסתדר די טוב בלעדי' ניחם את עצמו וארז את שארית חפציו. נקישה רכה נשמעה בדלת חדרו. טום ניגש לפתח הדלת ומצא שם את ליאו במכנסי ג'ינס שחורים חולצה שחורה עם הדפס של גולגולת ומעל ג'קט שחור . ''תעשה טובה תאשר את הבקשה הזאת ואוכל לעוף כבר הביתה '' ביקש ליאו. הוא הושיט לו דף קטנטן. טום לקח את הדף בבלבול והביט בו . היה כתוב שם : ''אני נותן לליאו את האפשרות להיות במקומי בקבוצת העבודה מאחר שאני נוסע לחופשה במשך שבועיים '' ומקום די קטן ל: חתימת אישור _________. ''איך אתה - '' התחיל טום ''רק תחתום לי טוב? המורה ביקשה'' טום הביט בליאו מלמעלה למטה , ניסה לחשוב במהירות מה יצא לו מכך שליאו יהיה במקומו בקבוצת עבודה ואז הביט לתוך עיניו של ליאו... המשך יבוא.. ותבי''ם? -------------------- בעזרת ה' יתברך
|
|
פורסם ב: May 13 2022, 13:11 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, אביה אברג'ל, וברוכה הבאה ל-HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי!
בפירסומך את הפרק השלישי בסיפור ההמשכים עברת על חוקי הפורום, חוקי הסיפור בהמשכים, להלן: "כאשר אתם מפרסמים סיפור בהמשכים בפורום, יש לפרסם את כל פרקי הסיפור באשכול אחד, ולתייגו בהתאם לחוק התיוג." מיזגתי לך את האשכולות. להבא אל תחזרי על טעות זאת שוב. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2022, 16:09 PM
|
||
פרק רביעי: הוא התלבט מה לבקש מליאו וליאו הראה שהוא יתן הכל בשביל זה ואז… זיכרון עמום צץ בראשו. ליאו ולונה מסתודדים ומתלחששים החדר עולה בלהבות הבית מתמוטט וליאו ולונה גולשים דרך חור שנוצר בפתאומיות וליאו נועל עם חפץ כלשהו מוזר ''ליאו'' צורח טום ''איפה אתה?'' ליאו נבהל ונ_ע_ל_ם… טום חזר למציאות והבהיר את בקשתו היטב , ליאו הבין מה רוצה טום ''זה רק לשבוע , ברור?'' ''כדי שזה יהיה הוגן אני צריך לקבל את זה כל זמן שאתה בקבוצה'' מחה טום ''טוב בסדר , אבל רק שתדע שזה סתם כרטיס כניסה לחדר שלי אז זה לא שווה כלום'' ''כן ,כן מה שתגיד '' אמר טום ''נו אז אתה מביא?'' ליאו נאנח ושלף מתוך כיס מכנסיו כרטיס קטן וכסוף שרשום עליו ליאו מחל''ה . -------------------- בעזרת ה' יתברך
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |