![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 15 2022, 17:52 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: אוריאן, בת אתנה
הספר שבחרתי: פרסי ג'קסון איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: רון וויזלי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: בארבע שורות לפחות רון מגיע לעולם של פרסי ג'קסון ופוגש את הדרקון. זה יהיה משעשע לדרקון, לרון לא כל כך... בסוף הוא נכנס למחנה החצוים ורואה את אנבת' באמצע קרב מנצחת בן הרמס. רון מתחיל איתה שיחה ומחליט לבסוף להעמיד פנים שהוא חצוי. לאחר כמה ימים שבהם הוא מכיר את אופיה של אנבת הוא מתאהב בה ומתחיל לחזר אחרייה. היא דוחה אותו פעם אחר פעם בגלל פרסי. רון פוגש את פרסי [שנראה כמעט כמו הארי], חוטף תסמונת נחיתות ומנסה להביס את פרסי בכל דבר. תוך כדי הוא מפלרטט בגלוי עם אנבת' וכתוצאה מכך הוא ופרסי הופכים להיות אויבים ורון בורח ומנסה לשכנע את אנבת' לבוא איתו הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: קראתי כבר את לב של דיו אבל תמיד כיף לזכות בספר! ולרון אין סיכוי נגד פרסי -------------------- נפלא פה, נפלא פה, נפלא פה
תבואו, השמש כל בוקר עולה פה. אני מכחישה את הפאנפיקים שלי ואת השם "אנדר חבט בכף יד פתוחה על הקיר וצעק על הילד: "לא אכפת לי יותר מהמשחק!" קולו הדהד במסדרון. ילדים מצבאות אחרים הופיעו בפתחי חדריהם. הוא דיבר בשקט. "אתם מבינים את זה?" הוא לחש. "המשחק נגמר."" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2022, 18:23 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: אלמה, ***draco girl***
הספר שבחרתי: גיבורי האולימפוס, הגיבור האבוד איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: ג'יני וויזלי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: ג'יני תגיע לעולמם של ליאו ואלדס, ג'ייסון גרייס ופייפר מקלין. ברגע שג'יני תנחת על פסטוס באמצע הטיסה ליאו יתאהב בה עד מעל הראש, הבעיה היחידה היא שזה ממש לא הדדי. ג'יני מצידה נשארת נאמנה לגמרי להארי בעולמה הקודם ודוחה את כל חיזוריו ההולכים ונשנים של ליאו. אחרי תקופה מסוימת שבה גי'ני נמצאת במסע הגדול עם השלישיה המדוברת ליאו מתחיל לאבד עניין וג'ייסון גרייס מיד תופס את מקומו. כמובן שזה לא מוצא חן בעיני פייפר מקלין והיא מתחילה לפתח שנאה כלפי ג'יני. אבל, יחסי החברה של ג'יני הם לאו דווקא הדבר המעניין כאן, אלא איך היא תסתדר בעולם שונה לגמרי משהיה לה פעם. ג'יני תפגוש ביצורים שחשבה שהכירה אך גילתה שבעולם הנוכחי הם שונים לגמרי! היא תפגוש בבסיליסקים, שפתאום היו רק נחשים קטנים באורך מטר! פגעסוסים, שפתאום היו בגודל של סוסים רגלים ונוחים לרכיבה! ג'יני תעזור במסע של השלישיה בעזרת שרביט הקסמים שלה אך תלמד גם להלחם בחרב ותתמקצע בחץ וקשת. לקראת סוף המסע ג'יני תחליט להענות סוף סוף לחיזוריו של ג'ייסון אבל מערכת היחסים הזאת לא תשרוד להרבה זמן, זה פשוט לא מתאים. אחרי הפרידה ג'יני ופייפר סוף סוף ישלימו לחברות טובות מאוד. נושא השיחה העיקרי שלהן יהיה כמה ג'ייסון מוזר בתור בין זוג. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: וואו חפרתי ![]() -------------------- draco girl[FONT=Impact][B][I]
"אמור לי, למה בדיוק משמשים ברווזי גומי?" ארתור וויזלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2022, 19:54 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רוני בצל
הספר שבחרתי: בשורות טובות איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: גילדרוי לוקהרט איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: גילדרוי לוקהרט, אם הוא ימצא את עצמו בספר בשורות טובות, הוא ינצל הזדמנות מופלאה זו כדי לעצבן את מי שאפשר, לחייך חיוך מקסים, לתקוע מקלות בגלגלים של הצלת העולם ולסיום, לקחת קרדיט על הכול. במשך שנות ההתרחשות של הספר הוא ינצל את הזמן בכתיבת ספרים משלו, כגון "שיחותיי עם שדים 2", "מעלליי עם מלאכים", "אימוניי עם האנטי־כריסטוס" "חטיפותיי ע"י חייזרים" וכדומה. נקווה שהוא לא יגמור בגיהנום ושסמל שאדוול לא יתפוס אותו בעוון כישוף. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: הודעה זו נערכה ע"י Inevitable ב May 16 2022, 15:26 PM -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2022, 20:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:פוטרפלד המכור
הספר שבחרתי:שר הטבעות איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו:רון וויזלי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: תפחד, אבל אז תתמלא אומץ. איך הוא הגיע לשם? כולם צוחקים עליו בגלל שהוא מפחד מעכבישים. הוא קרא את הסיפור המוגלגי הזה לפני הרבה זמן אבל הוא לא מצליח להזכר... ואז מגיע הקוסם הגדול גנדלף ופוטר לו את כל הבעיות. הוא מגלה שהוא צריך לצאת עם פרודו למסע להשמדת הטבעת ולקפוץ בעצמו להר האבדון! "כמובן," חושב לעצמו רון,"שמי שפטר את הבעיה שלי הוא קוסם!" בהרפטקה רון יגלה אומץ וגבורה ויאלץ לבטוח באנשים שהוא לא מאוד מחבב... הערות/הארות/דמויות מתרוצצות:איזה מין שילוב זה, הארי פוטר ושר הטבעות? ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2022, 20:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ירדן,אינקי
הספר שבחרתי: אורי איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: ג'יני וויזלי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: בארבע שורות לפחות היא תהיה אחות קטנה של דליה, אחות שמעולה לא היה לה ותמיד חלמה שיהיה לה. היא תהיה חברמנית ותעודד את דליה בזמן שדליה תטוס לאמריקה כדי להרפא מהשיתוק. היא תהיה תומכת ואוהבת, ואחרי שדליה תמות היא תמשיך לעודד את הארי ולומר לו שלפחות עכשיו היא לא סובלת, היא תהיה כמו ההמשך של דליה, האחות שהיא תמיד רצתה שתהיה לה. שהיתה חולה היא היתה בחרדות ה יקרה לה, כי זאת האחות היחידה שלה, היא רגישה ופחדנית ואחרי שדליה מתה היא נכנסה למשבר, בסוף היא תצא מהמשבר בעזרת אשתו של איתן שהיתה גם במשבר אחרי שאיתן מת. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: נחמד אם אני יזכה לפחות בשלב הראשון, אבל הגרלה ממש שווההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2022, 13:59 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
הספר שבחרתי: הרפתקאות אליס בארץ הפלאות 3> איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: מצנפת המיון איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: מצנפת המיון היא... מיוחדת. חוץ מזה שהיא מצנפת מדברת שממיינת את תלמידי השנה הראשונה לבתים השונים, היא קיימת כבר הרבה מאוד זמן, מאז 993 לספירה. והיא לעולם לא שמעה על המקום המשונה שנקרא ארץ הפלאות, אליה היא מגיעה בפעם הראשונה בכל שנות הקיום שלה בעולם. האדם שלוקח אותה לשם הוא לא אחר מהארנב הלבן, שפגישתה איתו הותירה אותה חסרת מילים, או יותר נכון... היא לא הצליחה לחשוב על שום דבר אחר חוץ מהארנב שאחז בקצה ראשה - אפילו לא על שיריה הרבים! כשעברו במחילת הארנב, המצנפת ידעה שאיננה יכולה להרגיש בחילה או להקיא, אך היא לא הרגישה 'מושלם'. היא חשה באבק על פניה, ונשפה את האבק שהיה על שפתיה במהירות, נגעלת מהתחושה הנוראה. רק לאחר מכן ראתה המצנפת את הבריכה הרטובה והדביקה - בריכה של דמעות. "אתה מוכן להרחיק אותי מהנוזל הדביק הזה?!" שאלה המצנפת את הארנב. היא חשה גועל, והיא איננה רצתה שטיפת דמעה תיגע בה. הארנב נבהל ושמט אותה לבריכה העמוקה. "תראה מה עשית!" היא צועקת בכעס, מביטה בארנבון שמושה אותה מהבריכה הדביקה. "אוי לי! אני כל כך מצטער! אוי לי! אני נורא מאחר!" הארנבון יורה במהירות מילות סליחה וממשיך בדרכו, רץ, במורד החדר הארוך. הוא מתעלם מהרטינות המתמשכות של המצנפת על זה שעכשיו היא רטובה ומלאה בדמעות רטובות ודביקות, אך הארנב ממשיך בדרכו הארוכה שתבוא לסיומה בטירת המלכה האדומה. במהלך מסעה במקום המוזר המצנפת המשיכה להתעכב במחשבותיה על כל היצורים החדשים עליהם היא יודעת עכשיו. זחל שמעשן נרגילה, ציפורים מדברות, חתול שיכול להיעלם ולהופיע כרצונו. כל ה... מוזרות הזו, הייתה חדשה למצנפת. אבל ברגע שהיא חזרה בראשה והזכירה לעצמה שהיא נמצאת ב"ארץ הפלאות", היא קיבלה את זה שישנו עולם חדש עליו לא ידעה. אבל, המצנפת לא הסתירה את ההפתעה והגועל שחשה, כשגילתה דברים חדשים. הרי היא מצנפת המיון! היא אמורה לדעת הכל, אבל מסתבר שלא. וחוץ מזה, אם היא יכולה להיגעל מתלמידים שאוכלים כמו חזירים כמו רון וויזלי ופיטר פטיגרו, היא בהחלט יכולה להיגעל מבריכה דביקה של דמעות. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2022, 14:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחקה לשלב השני כבר!
יש רעיונות ממש מגניבים! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2022, 15:10 PM
|
||
שם+כינוי:
מרים, מרי הספר שבחרתי: ווינטר בלו, ילדת פיות איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: ג'יני וויזלי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: אני חושבת שג'יני ממש תתרגש ותתלהב, ותהיה חברה טובה של ווינטר, מגי וקיט. מין הסתם היא גם תשחק שם, תדבר קצת אבל לפעמים גם תבכה שהיא רוצה לחזור הביתה, אבל חוץ מזה נראה לי שהיא תהיה ממש שמחה ומאושרת ותדלג שם =) ואם היא הייתה ילדת פיות אז עוד יותר =) אבל יש שם גם דברים מסוכנים אז גם תפחד, היא תעזור לווינטר כל הזמן ותהיה איתה וווינטר תעזור לה. בקיצור יהיה לה טוב שם אבל היא לא תרצה להישאר שם לנצח הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: מישהו כאן מכיר ווינטר בלו, ילדת פיות בכלל? -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2022, 19:45 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: מר קוסם
הספר שבחרתי: ג'ינקס איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: הרמיוני איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: היא תעזור להם במלחמה מול הצבאות שנכנסים לארוואלד ותגלה להם שבמקום לעשות משמר מקסם, אפשר פשוט להשתמש בלחש פידיליוס שיסתיר את הבית של סיימון מהצבאות. היא כמובן תחזק את הכישוף מסביב למכתש העצמות, ותיצור כמעות שיהיו כמו המטבעות שהשתמשו בהן בצ"ד. היא תעשה את הכשף שאפשר להשכיח איתו את הזיכרון, ותשכיח מרבן שהוא רוצה לפלוש לארוואלד. היא תקפי את הזמן במקרה שיהיה משהו לא טוב. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: כמה זמן לא השתתפתי בפעילות.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2022, 20:42 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:שלום/שלומי
הספר שבחרתי: שר הטבעות איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: הארי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי:הוא יגיע בדיוק כשהחבורה יוצאת מריוונדל ועובר איתם את הכול וכול הזמן הוא רוצה לחזור לעולם שלו וגנדלף אומר לו שהוא יחזור לעולם שלו כשהטבעת תושמד וכשהחבורה מתפצלת הוא הולך עם סם ופרודו ובסוף בזכות שהוא לוקח את הטבעת וזורק אותה להר האש השליחות מצליחה וגם ברגע שהטבעת נוגעת בהר האש הוא חוזר לעולם שלו. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה שכתבתי הוא לפני שסנייפ מת.
![]() -------------------- ![]() גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 16 2022, 21:21 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נטע, כינוי וכו'
הספר שבחרתי: קוטלק. באופן צפוי יחסית לשאר הבחירות פה. איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: פרד וג'ורג. ברור מאילו. איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: נו באמת. ברגע שהם יפגשו את קיף, פוקספייר לא תהיה שקטה יותר. מתיחות בלי סוף לצוות המורים והתלמידים. הם יהיו המודל לחיקוי של קיף בערך. הם יהיו חברים הכי טובים של כל אחד מהברבור השחור, החבורה וההורים שלהם, והם מתאימים בדיוק לאווירה של הספר. ברגע שהם יספרו שהם שבעה אחים וגרים בבית מתמוטט כולם יתעלפו וזה יהיה מצחיק. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: היה כיף לאללה. בא לי עוד. -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2022, 22:34 PM
|
||
שם+כינוי: עמליה, לאומאתכלום
הספר שבחרתי: תעתועים איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: לונה איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: אווו זה יהיה טוב יכניסו אותה לבית היער בגלל ההזיות שלה, והיא תתחבר לאלאיה כי לשתיהן ש הזיות על קסמים, ואז היא תעזור לאלאיה לשכנע את טליה להצטרף אליה למגילנדו ואפילו תצטרף בעצמה כי... טוב מתאים לה להיות שם, והיא תמציא את התירוץ הכי הזוי שקיים בשביל להבריז עם טליה מהשוק: "השנורקק פחוס-הקרן שלי לא רואה טוב אז אני צריכה לקחת אותו לבדיקת ראיה כדי לבדוק אם הוא צריך מספר גבוה יותר במשקפיים, ונראה לי שגם הצילינדר עלה לו מאוד. אה ואני גם צריכה לחדש לו את הרב-קו" וכמובן שזה יגרום לכך שיחזירו אותה לבית היער וטליה תתחיל לקלל את היום שבו לונה נולדה. כשהן סוף-סוף ימצאו את התאומים ולונה תתאהב בסגו, כי למה לא בעצם? ואז הם יגיעו למגילנדו והיא תתתבאס שאין שם שנורקקים פחוסי-קרן ותתחתן עם סגו והם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה וזה רק התקציר. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: יצא זוועת עולם. איזה כיף! -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2022, 14:35 PM
|
||
![]() מוגל |
CODE שם+כינוי: סופי, מישהו מוזר הספר שבחרתי: שומרת הערים האבודות איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: ג'יני וויזלי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: בארבע שורות לפחות אז ככה, ג'יני תגיע לעולם האלפים, היא תאומץ על ידי משפחת ואקר ככה שהיא תהיה אחות של ביאנה, פיץ ואלוואר. היא תלמד בפוקספייר ברמה של סופי, דקס וביאנה. היא תהיה אמפתית, פוליגלוטית והידרוקינטיקאית. היא תהפוך לחברה הכי טובה של ביאנה, וקיף יתאהב בה. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2022, 15:56 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:
Chloe הספר שבחרתי: אינקרסרון איזו דמות מעולמו של "הארי פוטר" תכנס אליו: דראקו מאלפוי איך היא תתנהג בעולם החדש ועם הדמות שבחרתי: כאשר הוא יגיע לאינקרסרון ויפגוש בפין, אטיאה וקיירו יתנשא כהרגלו ויזכיר כמה הכלא מטונף, חסר כל יופי ו'לא ראוי לשהותו של טהור דם', אך מיד לאחר מכן ישטף בשפע של קללות וגינויים מצד קיירו אשר יגרמו לו להאדים מבושה. לאחר שהתקבל בברכה יצטרף אל החבורה וימשיך איתם במסע אל העולם שבחוץ. לאורך כל הדרך יתלונן ויתעצבן מן הסיבה הפשוטה, הוא שונא אנשים וטבע. באחד מן הלילות ישמע את פין מדבר עם קלודיה דרך המפתח, הוא יהיה מבולבל וישאל שאלות בזמן שפין ינסה בכל כוחו למצוא תירוץ מספק, אך דראקו לא יאמין לאף תירוץ. הוא יתגנב באמצע הלילה יגנוב מפין את המפתח וימצא את הדרך להפעילו. קלודיה מהעולם שבחוץ תענה מיד ותגלה שזהו לא פין אלא נער חדש ולא מוכר. היא תנסה להבין ולשאול מיהו והשיחה אט אט תשתנה לשיחה מרגשת ומהנה בה השניים יקירו אחד את השנייה לעומק. בין היתר דראקו יחשוף מאיפה הגיע וקלודיה תנסה לעזור לו לחזור לעולמו. בזמן שדראקו והשאר ינסו למצוא דרך להחזיר את דראקו לעולמו ולהעביר את השאר לעולם שבחוץ דראקו יבין שהעולם הזה אינו כל כך נורא למרות כל מגרעותיו. הערות/הארות/דמויות מתרוצצות: נדמה לי שעברתי קצת את המינימום😅 -------------------- I created a monster a hell within my head
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |