![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 20 2022, 13:39 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הוא נולד במכלאת כלבים החיים שלו היו יפים. טוב, כמעט יפים. העובדה שהמקום הזה לא שימש לו כסביבה טבעית, לא מנעה ממנו לקבל את כל מה שהוא צריך. נתנו לו אוכל, העניקו לו חום, ליטפו אותו ואפילו שיחקו איתו בחצר. נתנו לו המון פינוקים. אך בכל זאת משהו היה חסר. בכל פעם שכלב אחר, חבר שלו, היה עוזב את המכלאה, עינו היו מתמלאות בדמעות. 'מתי יקחו גם אותי?' הוא שאל את עצמו. 'מתי יהיה יום אחד מישהו שיאהב אותי באמת?, מישהו שידאג לי אפילו יותר.. בכל פעם, בשעת הביקור כשאנשים היו מגיעים- הוא קיווה שיבחרו בו, אך לשווא.. לאט לאט כמעט כל הכלבים נלקחו ואומצו, נשארו בודדים ושוקו היה ביניהם. 'מה לא בסדר איתי?' תהה שוקו 'למה לא רוצים אותי? , אני לא בסדר?' הוא חשב. באחת הפעמים, כשיצא לחצר, הסתכל על עצמו בשלולית המים הוא ראה השתקפות של כלב חום וזנב קטן עם כתם לבן בעין. שוקו נבח,הוציא לשון והסתובב לאחור. 'אוף...' הוא מילמל, 'מתי יגיע היום שלי?' -🐕-🌼-🐕- יום אחד, בשעת הביקור, נכנס לחדר ילד קטן בעל חולצה כחולה מלווה בהוריו. שוקו לא ציפה שיקחו אותו, הוא הפסיק לקוות וחשב איזה בר מזל יהיה הכלב שהילד הזה יבחר בו. 'הוא נראה ממש חמוד' חשב שוקו. הילד עבר בין כל הכלובים, בחן,וליטף. שוקו נמצא בכלוב האחרון והילד פיספס אותו. לא היה נראה שהוא מעוניין באחד הכלבים עד עכשיו ושוקו חשב ששמע את הילד אומר: "אוף.. הכלבים האלה חמודים אבל זה לא זה.." "טימי, צריך ללכת!" הוריו קראו לו והוא כמעט יצא מהחדר 'מהר! זאת ההזדמנות שלי!' חשב שוקו. הוא הזדקף ונבח נביחה קטנה. אומנם בקושי שמעו אותו, אך עכשיו כשהחדר היה שקט, היא הייתה רועמת ונשמעת היטב. הילד כבר היה בדלת, אך כעת זקף את אוזניו ועצר. "חכו!' הוא אמר להוריו ורץ לכיוון הרעש. טימי נעצר מול כלובו של שוקו והביט בו באהבה ובחמלה. "זה הוא!" קרא "אותו אני רוצה!" -🐕-🌼-🐕- שוקו נקרא בשם, וקיבל המון אהבה ודאגה טימי שיחק איתו, האכיל אותו, קנה לו דברים וממש אהב אותו! בכל פעם כשחבר הגיע, טימי רץ להראות לו את שוקו הוא היה לוקח אותו לכל מקום ואף פעם לא משאיר אותו לבד. הם היו ישנים ביחד,הולכים יחד,ועושים כמעט הכל יחד. עם הזמן,טימי גדל והפך לנער, כבר לא היה לו זמן לשוקו יום אחד שוקו ראה את טימי אורז חפצים, הוא עמד בדלת הבית ועמד לצאת שוקו עמד לידו וכרך את זנבו סביב רגלו של טימי, הוא רצה לבוא איתו גם. "לא שוקו,אני מצטער" אמר טימי בשקט "לא תוכל לבוא איתי למכללה" הוא הביט על שוקו,חיבק אותו והלך. טימי הלך להרבה מאוד זמן ונראה ששכח לחזור. וגם כשחזר-לא היה לו זמן אליו.. שוקו ניסה להביא לו את הכדור,אך טימי דחה אותו בעדינות וכמה פעמים אפילו שכח להאכיל אותו. שוקו היה עצוב והחליט לברוח מהבית. -🐕-🌼-🐕- הוא הלך לגבעות הגבוהות והביט לאחור, את הדרך חזרה הוא שכח ממזמן- עכשיו הוא אבוד. שוקו הביט סביבו, בגבעות היו המון כלבים נטושים,מפחידים.. הם נבחו על עליו, וזה הרתיע אותו. הוא עמד שם מולם,קפוא במקומו,לא יודע מה לעשות. לפתע ניגש אליו כלב גדול וג'נגי, היו לו שניים גדולות והוא נראה כמו מנהיג או מפקד המקום. סביבו נאספו כלבים שונים. הכלב הגדול סרק את שוקו בעינו ושאל "נו, גם אתה באת לכאן קטנצ'יק?" "לא.." שוקו ענה, "אני.. יש לי בעלים!" הכלבים פרצו בצחוק "אתה מתכוון שהיו לך בעלים" נהם הכלב. "מה זאת אומרת?" נבהל שוקו. " תבין, מי שכאן לא חוזר לבעלים שלו אף פעם. אנחנו ננטשנו,נשלחנו לכאן או ברחנו" אמר הכלב בקול עבה. "כ..מ..ה.. זמ..ן א..תם..פה..?" שאל שוקו בחשש. הכלבים שוב צחקו "זמן? חה! הצחקת את העצם! אנחנו כבר מזמן הפסקנו לספור" הסביר הכלב שוקו התכווץ. הוא לא התכוון להישאר אבל אולי הכלב הגדול צודק? "חדש בעסק אה?" הבין הכלב הגדול שלפתע נראה פחות מאיים. "כן.." מילמל שוקו " רואים, לפי הקולר" השיב. שוקו הביט על הקולר האדום שלו, ותלש אותו מצאוורו "גם לי היה אחד כזה" אמר הכלב הגדול בקנאה. "לכולנו היה" "אני מצטער.." אמר שוקו "הבעלים שלך צריכים להתנצל,לא אתה!" תיקן אותו הכלב. "דרך אגב, אני קינג" הציג את עצמו הכלב. -🐕-🌼-🐕- שוקו התידד עם שאר הכלבים במקום, קינג לימד אותו המון דברים, כמו למשל: איך לשרוד, ואיך להגן על עצמו. שוקו לא היה רגיל לכל הדברים האלו, בהתחלה הוא לא רצה, אבל קינג אמר שאין כאן פינוקים, אז שוקו הבין שזו הדרך היחידה שלו.. וכך,כשהם נודדים ממקום למקום ורק בערב חוזרים. הזמן עבר ולאט לאט הוא גדל והפך לגדול, ממש כמו קינג. בהתחלה הוא עוד ציפה שטימי יחזור ויחפש אותו, אבל קינג שיכנע אותו שלאף אחד כבר לא אכפת ממנו. הוא התקשה להאמין לכך, אך ככל שעבר זמן, הטענה של קינג רק הצדיקה את עצמה. שוקו התמלא בכעס, ותקף כל אחד. הוא לא האמין לאף אחד. עד ש... -🐕-🌼-🐕- בשעת דמדומים אחת,נקודה קטנה נראתה באופק הגבעות,שוקו ושאר הכלבים נדרכו. זמן רב שלא נראה אדם על הגבעות, מי זה יכול להיות? הנקודה התקרבה והתבהרה, ולעינהם נגלה אדם די צעיר בעל חולצה כחולה. הוא נעצר מול הכלבים שחשפו מולו שיניים באיום,ונבחו עליו מכל עבר- אך האיש לא פחד. הוא העביר יד מלטפת על כל כלב,ולבסוף ידו נעצרה על שוקו. שוקו הביט בו ומשהו נראה מוכר, הייתכן? זה אותו ילד? לפתע אותו כעס הציף אותו שוב, "אל תתקרב אלי!" נבח שוקו באיום. ושאר הכלבים עזרו לו ותמכו בו. "כן," נהם קינג "מה נזכרת פתאום?!" אך לפני שמישהו הבין מה קורה, טימי עטף את שוקו בחיבוקים. "אני מצטער כל-כך!" הוא קרא שוקו נדהם, אבל החום והאהבה של טימי פרצו מליבו ושוקו לא יכל להתעלם עוד. טימי הרים אותו אל חיקו וליבו של שוקו התרכך. שוקו הציץ מעל כתפו של טימי וראה את מבטם הנדהמים של קינג וחבריו,כאילו לא מאמינים שהוא עושה להם את זה. הם הסתכלו עליו בקנאה. "אני עוד אחזור!" שוקו רצה להגיד, אך הבין שהוא לא יכול ללכת. הוא זינק מידו של טימי והתחיל לנבוח. "אל תשאיר אותם כאן!" הנביחות שלו אמרו. -🐕-🌼-🐕- טימי הביט בשוקו, הוא הבין שקשה לו לעזוב את חבריו והצטער מאוד על שאר הכלבים שנשארו מאחור. באחד הימים כשטימי חזר הביתה,הוא נזכר בשוקו-היה לו יום רע ורק הוא יכול להבין. הוא הלך חדרו וציפה למצוא את שוקו,אך שוקו לא היה שם. "איפה הוא?!" נבהל טימי. לפתע קלט עקבות קטנות שמובילות לדלת "אוי לא! הוא ברח!" קרא טימי. הוא עקב אחרי העקבות וכך הגיע לגבעות. כעת, טימי הבין שמזל דומה נפל בחלקם של הכלבים האחרים. למזלו,הכיר חבר שעבד בצער בעלי חיים והתקשר אליו. מכונית הגיעה אבל הכלבים פחדו ממנה. -🐕-🌼-🐕- לבסוף, שוקו הצליח לשכנע את הכלבים להיכנס למכונית. הוא ניסה לעודד אותם כשאמר: "שם יהיה לכם טוב". "עזוב" אמר קינג "אנחנו כבר רגילים לזה. "לא!" אמר שוקו "לא היית רוצה בית חם?" עינו הקשות של קינג התרכו פתאום,וגופו הקשוח היה רפוי "כן.." הוא מילמל "אבל ראית מה קרה.." הוא אמר "שם לא יעשו לכם את זה, זה מקום מיוחד!" הבטיח שוקו. וכך עלו כולם,והגיעו למקום. הצוות דאג להם- בדיוק כמו לשוקו טימי החליט להתנדב שם,ובכל פעם הביא את שוקו איתו. שוקו המשיך לפגוש את הכלבים עד ליום שבו כל אחד אומץ לבעלים טובים ונאמנים. כשהיום של קינג הגיע,הוא נפרד משוקו "תודה חבר לא אשכח אותך!" הוא קרא בצאתו. עד היום,קינג ושוקו חברים טובים. קינג שולח לשוקו תמונות מהמקום החדש וכך שוקו יודע שטוב לו. אם תשאלו את שוקו מה החלום שלו, הוא יגיד שירצה לראות את כל חבריו במקום טוב, עם בעלים נאמנים ודואגים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2022, 14:43 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וואו. מהמם.
האמת שהמשפחה שלי עשתה אומנה כמה פעמים על כלבים (גידלנו אותם במשך חודש-חוש וחצי עד שמצאו משפחה מאמצת), וזה באמת חזק וחשוב מאוד. יש המון כלבים נטושים או עזובים שצריכים עזרה. אז באמת אני מאוד התחברתי לנושא, והכתיבה שלך מדהימה, מדוייקת ומעבירה את הנקודה בצורה הכי טובה. קטע מהמם. שבת שלום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2022, 15:33 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חמוד!!!!
אוווווו שוקוווווו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2022, 16:26 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
תודה רבה♥
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |